Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721667 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı keremfrat1

neblem yani  :bandit: 4*4 gözle beklemedim hala @keremfrat1 hatırlatma yapayım  :ok:
:) unutmadim onu :) aklimda daha guzel gunde yapicam mesela prekastlar takilsin biraz daha :) havlar duzelsin biraz daha iyi gec olmasi :) :) tam orta sahaya inicem ozman :) @ALI RIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de vodafone arena yapıldıktan sonra Beşiktaşımızın en az 2 3 yıl üst üste şampiyon olacağına inanıyorum İNŞALLAH.. ondan sonra sürekli HALAY :D :halay: :halay:
Olacaz inşaAllaahhh  :halay:
O değilde biz Beşiktaşlılar olarak erken yaşlancaz galiba.. Ben zaten çok erken yaşta düştüm bu kara sevdaya :D
Şöyle vodafone arena'da bir kez olsun arkamıza yaslanıp rahat izleyelim maçı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

abi öyle her söylene'ne inanma takım bir gelsin o zaman inan konya açılışı içinde ne takım isimleri geçti
hoş daha açılış maçı yapmadılar  :bandit:

:))) valla ne bileyim uzun zamandır hep barca deyip durdukları için dedim hala diyorlarsa belli asamaya gelmişlerki belediye baskanıda tekrarlıyor:)

barcelona gelmesin onun yerine Urawa Red Diamonds takımı gelsin ne bu avrupa hayranlığı anlamadım :evillol: :evillol:

hehh valla her kim olursa olsun su stad bi yeni sezona yetişsinde:D zaten sezon basladıktan sonra yetiştirirsek hazırlık macı yapmazlar belki :us:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

:) unutmadim onu :) aklimda daha guzel gunde yapicam mesela prekastlar takilsin biraz daha :) havlar duzelsin biraz daha iyi gec olmasi :) :) tam orta sahaya inicem ozman :) @ALI RIZA
unutma yeni açık en üst katta taraftar gözüyle (aynı hizada) düz bir saha ya bakıs sekli aynısı eski açık en üstte... video biliyorsun zaten  :ok: :ok:
Havalar işler hafiflerse güzel olacak emeğin

Çevrimdışı aşığımsana

bugün 3 takımımız ne yazık ki kaybetti günün uğrsuzluğu diyelim geçiştirelim. geleceğe umutla bakmak lazım. #sabret
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı keremfrat1

unutma yeni açık en üst katta taraftar gözüyle (aynı hizada) düz bir saha ya bakıs sekli aynısı eski açık en üstte... video biliyorsun zaten  :ok: :ok:
Havalar işler hafiflerse güzel olacak emeğin
:) :) yarinda kar var son heralde artik

Çevrimdışı ALI RIZA

:) :) yarinda kar var son heralde artik
inşallah ögrenciler gibi işlerde bu sene baya tatil yaptılar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Konu dışı olacak ama liverpool maçına gelmek istiyoruz İzmitten ama biletler Kocaeli kartal yuvasında yok.Acaba yardım edebilir misiniz?Hem maç günü tanışmış oluruz
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 22:50:14 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

yok ikiside değil biz burda Beşiktaş demokrasisini uyguluyoruz bu daha ileri seviye bir demokrasi @Sedat_BJK
  :vur saplagi hissettim resmen ense kokumde...  :pes @Necmi abi..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Konu dışı olacak ama liverpool maçına gelmek istiyoruz İzmitten ama biletler Kocaeli kartal yuvasında yok.Acaba yardım edebilir misiniz?Hem maç günü tanışmış oluruz
bu tamda konunun kendisi.. her bir bilet bu insaata bir tugla... :claps: :claps: :claps:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu tamda konunun kendisi.. her bir bilet bu insaata bir tugla... :claps: :claps: :claps:
O maç çok önemli şampiyonluğa giden yolda..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

real madritin yenileme projesini yüksek mahkeme iptal etmiş yeniden tasarlanması gerekiyor demekki öyle her istenilen yapılamıyormuş bu dünyanın en büyüğü dahi olsa  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

real madritin yenileme projesini yüksek mahkeme iptal etmiş yeniden tasarlanması gerekiyor demekki öyle her istenilen yapılamıyormuş bu dünyanın en büyüğü dahi olsa  :)
Çevreciler dava açmış galiba :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Hukukun guguk olmadığı yerler için evet  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

keske bizde de yüksek mahkeme izin verseydi anıtlar kuruluna kalmaz idik :) demek onlar da anıtlar kurulu yok kralın bahce sinde top koşturuyor diye söylemler cıkmıyordur  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Ligtv 2 de san mames var mükemmel ya gerçekten bir ona bakiyorum birde toki statlarına kalite cok bariz belli :money:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 23:57:41 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı keremfrat1

Ligtv 2 de san mames var mükemmel ya gerçekten bir ona bakiyorum birde toki statlarına kalite cok bariz belli :money:
simdi ben yazicaktim :) valla :) super stad bizimki bitine kadar tabi :) @dişi kartal melek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 00:10:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
SCOUT EKİBİ KURULUYOR!

http://besiktasarena.com/scouting/scout-ekibi-basvurulari/

Kuracağımız scout ekibimize dahil olmak isteyen arkadaşlarlarımız konuya yorum bırakarak başvurularını yapabilirler.

Amacımız kimsenin hevesini kırmamak olabildiğince fazla gönüllü scout arkadaşımıza ulaşmaktır.

Aradığımız özellikler ;

- Sadece Beşiktaş'ın değil en alt ligler dahil tüm takımların maçlarını izleyecek sabrı, kararlılığı ve futbol tutkusu olan

- Yaptığımız programlar dahilinde takip edeceğimiz ligleri ve oyuncuları izleyecek zamanı olan

- Kısa süreli değil uzun vadeli bu işi yapmak isteyen

- Beşiktaşlılık duruşu ve ahlaki temellerine sahip

- Yaş gözetmeksizin herkesin başvurularını bekliyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quentine83

simdi ben yazicaktim :) valla :) super stad bizimki bitine kadar tabi :) @dişi kartal melek
dünde yanılmıyorsam konusu geçti.bazı arkadaşlar nedir bu san mames hayranlığı ,tamam anladık güzel stat falan dediler.belki haklılar.ama kardeşim san mames te stad falan değil.adeta bir baş yapıt.benim gibi bütünlüğü estetiğe , simetri ye ve keskin parlak renklere ilgisi olanlar için daha iyisi olamaz.ha  bizim stadımız bizim için dünyanın en güzel ve özel yeridir. o ayrı mesele.ama san mames in üzerine stat tanımam ben ...aksini iddaa edenin göz zevkinden de şüphe duyarım  :D :D...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı melih

[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 00:30:32 melih ]
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Dogan

bizim stadın kamera açısı san mamesle aynı.yani projede öyle gözüküyor.umarim daha sonra bi degisiklik yapmazlar.muhtemel olarak böyle bi aci yakalicaz
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 00:54:22 Dogan ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Anıl

Küfekiler harika görünüyor :pray:
Bu arada takılan çatı kolonu sayısı 24, kalan ise 58 :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Küfeki Süper ilerliyor görüntü süper görünüyor yazın daha harika olacak