Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Bak yukarda benim karışımda benzin var, istersen sen de yiyebilirsin :evillol:
o roket etkısı yapması duvara toslamayalım hızımızı alamayıp :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

@SDemirsoy Süzer'e çıkabilmen için sana karışım hazırladım.  :evillol:
Aktar eline sağlık karışım iyi fikir. Yanlız @SDemirsoy bugün yeniden çıkacak yukarıya. Hatta en yukarıya çıkacak. Dün bir ön tur attık. Bugün bu iksirle füze gibi çıkar.

Çevrimdışı Kemal

Günaydın

Sahada 5 tane beton mixeri var numaralı tarafında bekliyolar ,  yeni açık ve numaralı da prekast calismalari hafif şiddette devam ediyor

Aktar eline sağlık karışım iyi fikir. Yanlız @SDemirsoy bugün yeniden çıkacak yukarıya. Hatta en yukarıya çıkacak. Dün bir ön tur attık. Bugün bu iksirle füze gibi çıkar.
Samet bana dediki en büyük hayalim Süzer'e çıkabilmek,  girebilmek değil. Ben de ona göre ayarladım. Bugün yanıma gelip yiyecek.  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni açık arka tarafta tahmini kaç günlük iş var ?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Başkanın 15 gün içerisinde bitecek açıklamasını destekliyor mu buradaki bilgili arkadaşlar? :)

Çevrimdışı onurturan

Gunaydin.
Eski stadimizin tersine Numarali ve kapali tribunlerin yeni acikla olan sinirlari kale cizgisi hizasinda bitmiyor, dahada iceri dogru giriyor. Aslinda yeni aciga ait olan bolge daha fazla para gelsin diye numarali ve kapali tarafindan isgal edilmis.estetik acidan da kotu duruyor bence.
Bence stadımız bitince bu tarz kaygılarımızın ne kadar yanlış olduğunu göreceğiz. Kötü gözüken tek şey bizim stada deplasmana gelen renklilerin surat ifadesi olacaktır :ok: :halay: Stad çooog Eyi  :ishock:

Çevrimiçi Kartal Ç

yav bir badana bir boya 50.000 yaparız ne dert ediyonuz bu kadar  :biggrinking:

o 50 binlik denen saraçoğlunda avrupa maçları için 45 bin bilet satılabiliyor. kör noktaları çıkarınca Uefa'nın kriterini sağlayan kapasitesi 45 bin. Biz çok rahat badana boyayla 50 bine çıkarırız. ama şahsen çıkmasını istemem. fenerin kapasite artsın diye kale arkalarında kullandığı koltuklar bildiğimiz anadolu stadı koltukları. standart dökme kalıptan çıkmış plastik koltuklar. ki koltuk aralarından geçemiyorsunuz ayak bileğinizi döndürmeden.
50 bin için kaliteden bu kadar ödün verilecekse yakışmaz vodafone arenaya. ama bi 45 bin 46 bin civarı olsa iyi olur. mesela misafir seyirci tribünü koltuklarını mümkün olan en kuçuk koltuklarla en sıkışık şekilde yapabiliriz. o bölümün kapladığı alan azalır köşede.

Çevrimdışı bayevet

Precastlarda ilerleme var istenince yapabiliyorlar gerçekten

Çevrimdışı serti67

Precastlarda ilerleme var istenince yapabiliyorlar gerçekten
masallah dıelım hızlların artsın prekas koyuludukca guzellesıyo stat
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Hiç yoksa 1 aylık iş var orada. Ağustosa kadarda vakit var. Hiççççç derdim değil valla arabayı satalı çok oldu. Arabamda olsa zaten bize değil localara tahsisli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hiç yoksa 1 aylık iş var orada. Ağustosa kadarda vakit var. Hiççççç derdim değil valla arabayı satalı çok oldu. Arabamda olsa zaten bize değil localara tahsisli
sıkıntı yok diyosun yani

Çevrimdışı cagdas44

Tribün kısmında en fazla 15-20 gün ama otopark için daha zaman var

Çevrimdışı serti67

sıkıntı yok diyosun yani
orasu zemın yapılırken bıle yapılır yaa stat dısı sonuctaa malzeme felan dıger ttaraftan gelır betonlamada arkadan yapılabılır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

yanlız o kar tıpı soguk vs 10 gun kaybettırmeseydı bılezıklerde bıtmıstı sanırım bunada sukurrr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı aa.aslan

Canlı yayında el sallayan mavi montlu arkadaş tanıdık mı?
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

KAmeraya  bakayım derken düşecen aşağı.  :D EL salladı  yetmedi kameraya  görünmek için öyle  eğiliyor ki son noktada düşecek nerdeyse.Aman arkadaş sakin ol.  :lol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı bayevet

Biri foto çekiyor yakaladım  kim bu bilen varmı :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Biri foto çekiyor yakaladım  kim bu bilen varmı :)
tam suratının ortasında telefonu gelmiş valla anlayamadım. Umarım bizimkilerden biridir atar fotoğrafları. Hakkaten kameraya görünmek nedir yaaa  :kop: :kop: sızdım yakalanmadım ahanda buradayım pozu.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada  çatı kolonu dikmeye de  devam.  :ishock:

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntı

Çevrimdışı serti67

Günaydın :) :)
bu saatte gunaydın dedıgıne gore senden hayır yok bugun yatıstasın:)))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada  çatı kolonu dikmeye de  devam.  :ishock:
Toplam kaç çatı kolonu oldu bi kaç gündür takip edemiyorum..
Korku akıl katilidir.