Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700830 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

siz benim yazılarımı malesef anlamıyorsunuz ,kim ne ile giderse gitsin ,ister kendi isteği ile ,ister siz silin ,benim hayattan anladığım . emek veren insanın gönülden silinmemesidir ,emek bu hayatta en kutsal değerdir ,emeği olan insanlar benim gönlümden asla silinmeyecektir .yazılar silinir ama hafızalar asla silinemez.en azından bir açıklama yapıp (,mustafa kardeşimiz forumdan ayrılmiştır ,kendi kafasında oluşan farklı durumlar,buna sebep olmuştur ,ama biz ona sonsuz teşekkürler ediyoruz) denilebilirdi ,aradaki konular ne olursa olsun onure edilebilirdi diye düşünüyorum.
Ne diye edilsin abi Birisi sana Sahtekar diyecek sen onu onure mi edeceksin ? @ahmet türker abi
Emekğine her zaman saygı duyarım emeği yadsınamaz...  ve Biz mustafyı kötülemiyoruz Bizi Kötüleyen Sahtekarlıkla suçlayan kendisi...
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 01:54:07 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

havada tam bozuyordu testereleri bitirdiler çok iyi oldu kar falan yağarsa sadece üst bilezik duracak oda çok sıkıntı değil prekast için tüm testereler hazır   :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nuri seksigüzel

gece çalışma yapılması uygun değil heran bi kaza olabilir oyüzden 15 gün geç bitsin kimseye bişey olmasın :)

Efe nasıl da 15 gün derken iyimsersin.

Çevrimdışı Anıl

havada tam bozuyordu testereleri bitirdiler çok iyi oldu kar falan yağarsa sadece üst bilezik duracak oda çok sıkıntı değil prekast için tüm testereler hazır   :ishock:
Efe abi acaba soğuk havanın betonun mukavemet kazanamasına olumlu bir etkisi var mıdır :alala:

Çevrimdışı Sedat_BJK

akşam yazdım ama o gerginliğin arasında kaynadı. Alpay özalan depar programında Vodafone Arenayı çok yakından takip ediyorum, seneye bile zor diye bir yorum yaptı ama merak etmeyin kumandayı kafasına yedi  :steamed: ne kadar yakından takip ediyor acaba çok merak ediyorum. ya da neresiyle takip ediyor anlayamadım.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

umarım bu alan kaplanır yada boyanır beton gözükmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

üst bilezik değil tam kestiremedim kapı olabilir
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 01:57:19 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

akşam yazdım ama o gerginliğin arasında kaynadı. Alpay özalan depar programında Vodafone Arenayı çok yakından takip ediyorum, seneye bile zor diye bir yorum yaptı ama merak etmeyin kumandayı kafasına yedi  :steamed: ne kadar yakından takip ediyor acaba çok merak ediyorum. ya da neresiyle takip ediyor anlayamadım.
öyle yorum yapan çok var takılamamak gerek pek  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

umarım bu alan kaplanır yada boyanır beton gözükmez
Geçen gün benimde aklıma geldi acaba oraya ne yapılacak diye. :alala:

Küfeki ile kaplanabilir mi mesela :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

yok en fazla bi boya atılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

sanmıyorum yaaa  küfeki olmaz oraya kaplıycaklardı birşeylerle
san mamesdeki gibi diye tahmin ediyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

oraya kesin bakışlı kartal gözleri eklenebilir sahaya bakan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi artık geçmiş bir olay kendisi yazmış hesabında zaten bizim bundan onrası için diyebileceğimiz bişey yok biz işimize konsantre olalım bak son testereler bitiyor sevinelim bence :halay: :ok:
efe kardeşim bu forumda bana bunu söyleyecek tek insan sensin zaten , son testerenin bitmesini senin kadar beni de alakadar ediyor ama ,yazdıklarımın sistematik silinmesine kızıyorum . işine geleni silme işine gelmeyeni sil canım buna sıkılıyor . stadı konuşalım da nereye kadar ,adam soru soruyor .. tarihi duvara küfeki kaplanacak mı . bu soruya ne cevap verilir ki .küfeki üzerine küfeki mi kaplanacak boş ver allahını seversen .... 

Çevrimdışı Efe

öyle yorum yapan çok var takılamamak gerek pek  :biggrinking:
hatta 2016 sonu diyen falan var başkan elinde olsa şimdi sokacak takımı bunlar hala 2016 diyor 30 ağustosta eksik meksik açacağız çaremizyok takımın başarısı daha önemli bu stadta başarısız olma gibi bir lüksleri yok zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

ne küfekiymiş arkadaş, boş bulduğumuz yeri küfeki ile kaplıyacaz yakında  :iscrewy:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

üst kat koltuklar siyah olacaksa boyasınlar siyaha bana kafi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

sanmıyorum yaaa  küfeki olmaz oraya kaplıycaklardı birşeylerle
san mamesdeki gibi diye tahmin ediyorum  :biggrinking:
Kendimce böyle bir öneride bulunayım dedim işte :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

oraya kesin bakışlı kartal gözleri eklenebilir sahaya bakan
benim gösterdiğim yeremi?
eğer orayı diyorsan abartma @Türkay  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

efe kardeşim bu forumda bana bunu söyleyecek tek insan sensin zaten , son testerenin bitmesini senin kadar beni de alakadar ediyor ama ,yazdıklarımın sistematik silinmesine kızıyorum . işine geleni silme işine gelmeyeni sil canım buna sıkılıyor . stadı konuşalım da nereye kadar ,adam soru soruyor .. tarihi duvara küfeki kaplanacak mı . bu soruya ne cevap verilir ki .küfeki üzerine küfeki mi kaplanacak boş ver allahını seversen .... 

yok abi sistematik silme yok başlıkla alakasız mesajlar ben sildim çok uzamaması için muhbbet cafede konuşulabilir ama burda yazınca bilgi almak isteyen bir çok arkadaş mesaj atıyor hiç bişey bulamıyoruz diye ola bu yoksa her olay tartışılabilir benim amacım konusunda tartışalım  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar ,burası stad başlığı değil mi . bu stad başlığında mustafamms kardeşime stad resimlerini 1 yıldan fazla zamandır takip ettiğim için teşekkür edemeyecekmiyim .sapla samanı niye karıştırıyorsunuz . ben mustafanın sayesinde bu forumu buldum ,onun dalayısı ile bu foruma üye oldum ,kendisini şahsen hiç tanımam ,ama ona buradan teşekkür edemeyecekmiyim . bu kardeşimin sizin gibi hizmet ettiğini dile getiremeyacekmiyim , aradaki mesafe bu kadar mı uzak ,daha dün çok yakındı ,bu soruları sormayacakmıyım . soramayacaksam ...batsın bu dünya...............
Ahmet abi burdan teşekkür etmenin bir anlamı yok ne duyar ne görür bu gün üyeliğini sildirdi burdan teşekkür etmen sadece burda konuyu gündemde tutma isteğidir. Burda bizim mustafaya düşmanlığımız yok onun ne düşündüğü kendisini bağlar burda bu kadar kişiye hakaret ettiğine göre haklı nedenleri vardır şimdi bu nedenleri açıklamasını bekliyoruz hatamızı bilelimki bir daha yapmayalım bu gün bu konuyu konuşmak kadar saçma bir şey yok Mustafa benim bakış açımla bir senedir resimleriyle Beşiktaş taraftarına ulaşmış Beşiktaşlı bir kardeşimizdir. Teşekkürünün ulaşması için sosyalmedya hesaplarından birini kullanman daha doğru. Mustafanın sabahki yazısı konusunda cevap hakkımı kullanmak istemiyorum mustafanın bizimle ilgili fikirleri burda geçirdiğimiz 7 ayda oluşmuşsa eminim diğer forum üyelerininde bizimle ilgili düşünceleri aynı şekilde oluşmuştur taktir forumundur. Daha fazla bu konuda konuşmak kimseye bir yarar sağlamaz tam aksine yara aldırır. Bu konuyu kapatmak en sağlıklı olaydır. Birçok şey yazılmıştır büyük ihtimalde silinmiştir. Bu olay hala gündemde olduğuna göre demekki yönetim kadrosuda sağ duyulu davaranıp bir açıklama yapmamış doğru olanda bu Mustafa Beşiktaşlı bir kardeşimizdir bundan sonra hayatı beklentilerini karşılayacak şekilde şekillensin diye temennide bulunmaktan başka yapabileceğim bir şey yok @ahmet türker

Çevrimdışı Efe

üst kat koltuklar siyah olacaksa boyasınlar siyaha bana kafi  :biggrinking:
olur mu olum öyle gece kondu gibi  :D en fazla prekast rengine yakın boya atılır gözükmemesi için o olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

benim gösterdiğim yeremi?
eğer orayı diyorsan abartma @Türkay  :evillol: :evillol:

şöyle bi şey fena olmazdı abi sahaya doğru  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

olur mu olum öyle gece kondu gibi  :D en fazla prekast rengine yakın boya atılır gözükmemesi için o olur
haydaaaaaaaaaaa  abi şunun gibi olmasınmı şimdi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzatunga

sponsor reklamı alınır oraya büyük ihtimal