Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Cenaze hakkinda bilgisi olan var mi? Yarin mi defnedilecek acaba? Istanbul'dami bir de? Mabet'e ulasamiyorum...
Necmi abi veya Zeki abiye ulaşmayı dene birde @Fatih abi onlar bilgi sahibi olabilirler :)

Çevrimdışı ZEKI

Cenaze hakkinda bilgisi olan var mi? Yarin mi defnedilecek acaba? Istanbul'dami bir de? Mabet'e ulasamiyorum...
Yarin oglen memleketinde kaldirilacak ve defnedilecek, Bu vesile ile bir kez daha Mabet ve kederli ailesine bassagligi dileriz.

Çevrimdışı Efe

yeni açıktada testerelere beton başlıyor hayırlı olsun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın defnedilecek necmi abiyle görüştüm yetişemeyiz dedi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

@bjk_mabet başın sağolsun kardeşim. iş seyahatim dolayısıyla yeni gördüm. sevinçler paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. biz ki ustasıyız acıları paylaşmanın. acını bu forumdaki herkes gibi bende yürekten paylaşıyorum. Allah sabır versin.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı horizon75

@bjk_mabet guzel kardeşim, başin sagol sun allah gani gani rahmet eylesin ve mekani cennet olsun!
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı swbhbgm

Bursa macina 2 kale arkasi isteyen varmi transfer edeyim

ben talibim abi birine

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

@selçukaras Bugun kimsenin fotograflarla ugrasacak morali yoktu. Yoksa @keremfrat1 bizi fotografsiz birakmazdi.
Ama dunun fotograflarina bakmak istersen @rubi_tobin kardesimizin de cektigi olmak uzere
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-05-02-2015-1145-fotograflari.html
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-05-02-2015-1600-fotograflari.html
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-05-02-2015-1700-fotograflari.html
100 den fazla fotograf var.

saolasın bakmıştım onlara. sadece yeni açığı merak etmiştim.
nereye beton atılıyor nereler hazırlandı diye

Çevrimdışı ZEKI

kerem stadta değilmiş @ZEKI abi yarın tekrardan foto koyar :)
valla benim sahsen bakasim yok bugun fotolara @Efe ... sabahtan beri moralim sifir

Çevrimdışı dogu1903

Forumun yeni mobil arayüzü harika olmuş çok pratik emeği geçenlerin ellerine sağlık

Çevrimdışı Efe

yeni açık ve eski açıkta 5 testere kiriş bi kaç saat içinde betonlanmış olacak ve 86 testere kiriş bitmiş olacak şirketleri kutluyorum tahmini 15 ocak günü bu seviyelere gelmesiydi 20 gün gecikme çok bişey değil şimdi iş prekastçılarda eski açık ve yeni açığı biran önce bitirmeleri lazım ki çatı işleri biraz da hızlansın kapalı tarafından :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Efe

son testerelerin betonlanışı ölümsüzleştirelim :D 06.02.2015
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 00:17:00 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enesbjk

Yeni mobil teması güzel olmuş ama renkleri değiştirebilirseniz daha iyi olur.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu resimdeki merdiven parcalari giris-cikis kapilarinin yanlarina gelenler yada ust tarafta catal kisim icin olanlar galiba.  Cunku kucuk duruyorlar.

Alt tribunlerdeki merdivenlerin daha genis olacagini dusunuyorum. Ama insallah boyle dardir.

Bunlardan iki tane yan yana gelmez insallah....

[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 00:02:13 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 00:04:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
son testerelerin betonlanışı ölümsüzleştirelim :D
abi özledim seni ya işten dolayı pek giremiyorum foruma artık senin de yeni yaşını kutlamak için biraz geç kaldım ama anca müsait olabildim   :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yasaklı Link , Bu sabah Kişisel Facebook hesabından Çok sert bir açıklama yapmış , Forumdan Uyeligini ve kişisel bütün bilgilerini sildirmiş , Geri donecegini sanmıyorum , Sorun ne , Ne olmuş ne bitmiş İçerigini bilmiyorum ama  Forum yöneticilerine çok kızmış , ozellikle belirtmiş bunu , Forumda beni aramayın Üyeliğimi ve kişisel bilgilerimi sildirdim yazmış...
Evet @Yunus Emre Dökmeci Mustafa arkadaş kendi isteği ile bizim yönetici panelinden irtibat geçerek üyeliğini silinmesini talep etti... Üyeliği Silindi... Bugun Facebook yazmış olduğu iletiye gelince sabah gördüm ve iletisi;
Forumdan benle alakali olan herseyi sildirdim arkadaslar forumda aramayin beni. O forum yoneticileri Besiktasliliktan tamamen uzak sahtekar insanlarmis. Besiktaslilik durusuna ve degerlerine karsi ters dusen davranislarla mucadele etmek her zaman elzemdir. O nedenle tanidigim herkese bunlarin neler yaptigini anlatma karari aldim.

Bizzaat üstünde durduğum nokta ise, Bizim ne sahtekarlığımız gördü merak ettim yönetici panelinde mustafanın arkadaşı @Volkan Başaran var onun ne sahtekarlıgı gördü yada Benim (Ali Rıza) ne sahtekarlığı gördü yönetici alanında @Efe var @Oktay var @Deniz var @CanEmre var @Çağrı var @Necmi abi var @aktar_ismail var @Altuğ var @Erdinc var @ZEKI hocam var sonra samet @SDemirsoy var @FARUK var @ONUR KOLCU  var @MURAT abi var @Ekrem var @saricasi var @Sezgin Cengiz var @testba var demişti
@Yunus Emre Dökmeci sende beğenmiştin gördügümde Sen de bizim sahtekar olduğumuza inanıyorsun ki beğendin, isteseydim yorum yapardım yazısın altına yapmadım. Ben burada her üyeye eşit davrandim kimseyi kimseden ne bir + ne bir - ayırmadım benden en çok canı yanan @Abdullah ve @Tolga dır her seferinde onlara gerekli açıklamayı yaptım forum yönetici olarak sahtekar olmadım diğer arkadaşlarımda her sordugum soruma özelden de genel den de açıkça cevap verdiler... En özeli bile benle paylaştılar ama hiç biri sahtekar olmadı... Forum en iyi ne şekilde yürütürüz ne şekilde üyelere kolaylık sağlarız hedefine sürekli odaklandılar sizler göremiyorsunuz sürekli forumu + seviyeye çıkartma amacındayız bu da forum sahtekar denetçileri ve yöneticileri tarafından yapılıyor...

Aslında bu iletiye cevap vermeyecektim...! Neyse bilmenizi istedim... merak ettiğim " O nedenle tanidigim herkese bunlarin neler yaptigini anlatma karari aldim." bekliyorum Yönetcilerin ne sahtekarlığı varmış (yani bizlerin) öğrenmek istiyorum umarım en kısa zamanda açıklar... !

Konu uzamamasını sizden rica ederim...!
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 00:12:36 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 00:04:37
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bu arada @bjk_mabet abi Allah kalanlara sabır versin, babanın da mekanı cennet olur inş.

Çevrimdışı TØLGA

Bu resimdeki merdiven parcalari giris-cikis kapilarinin yanlarina gelenler yada ust tarafta catal kisim icin olanlar galiba.  Cunku kucuk duruyorlar.

Alt tribunlerdeki merdivenlerin daha genis olacagini dusunuyorum. Ama insallah boyle dardir.

Bunlardan iki tane yan yana gelmez insallah....

bir tane koyulacak muhtemelen gökhan türkmenin fotolarda yerlestirilmiş hali vardı bir adet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

son testerelerin betonlanışı ölümsüzleştirelim :D

iki firmayada helal olsun iyi kapıştılar ama kafa kafaya bitirdilr testereleri :D çatı bileziklerinde  çiçekler biraz önde gibi ama biter bir an evvel. ama çiçeklerin daha rampada çok işi var obitaş otoparkda son düzlükte hadi hayırlısı artık... :ok: :ok: :ok:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

abi özledim seni ya işten dolayı pek giremiyorum foruma artık senin de yeni yaşını kutlamak için biraz geç kaldım ama anca müsait olabildim   :)
önemli degil mehmet liverpool macinda gorusuruz insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mobil version iyi oldu. Teşekkürler
masa ustunu tercih ediyorum mobil sitelerle aram yok pc gibi telefon olunca masaustunu tercih ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK