Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698626 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Fışkırtıcı kendi kendine birşeyler yapıyor canı sıkıldı galiba :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

10 gün sonra bilerzikler de biterse süper olur prekasçılar bir zahmet hızlansın prekast mukavemet kazanmasını beklersek 1 ay geçer  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

su an başakşehir maçında acaip yağmur yağıyor.
kamerada seçilmiyor. stat da şu an yağmur varmı.
umarım betonlamayı etkilemez.
Şuan Betonlamayı etkileyecek derece de Yağmur yok , Hafif çiseliyor sadece An itibarıyla , Çok daha Saganak Yağmur yağdığında bile Betonlama yapıldı daha önce , Sıkıntı yok :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

kabanın bitişini haber veriyor olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bir baslasın betona  güzel seyler olacak  :bandit:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 21:38:25 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bayevet

Çatıyı hangi firma yapacak Türk mü Yabancımı

ysariusta

• Ziyaretçi

Eveeeeet iki tribün hemen hemen aynı anda bitecek. Birde kapak betonlanacakmış; hangisi ocularla bucular için.  :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatıyı hangi firma yapacak Türk mü Yabancımı
İz İnşaat ama Fransızlar işin içinde galiba.

Çevrimdışı bnymnd

haydaa fışkırtıcı eski açığa gitti ordaki testereler mi betonlanacak ilk :alala:
@Efe abi Gökhan Türkmen abiyle twitter üzerinden konuştum büyük pompa gelecekmiş bugün hepsi betonlanacakmıs.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı FARUK

@ahmetx abi çatı için bu şekilde yazılmış freysaş sitesinde
http://www.freysas.com.tr/haber-besiktas-vodafone-arena-stadi-catisi
"Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu çatısının tasarım ve yapım sözleşmesi, İz İnşaat ile imzalandı"

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İz İnşaat ama Fransızlar işin içinde galiba.
İz inşaat kaldıracak, fransızlar döşeyecek :evillol: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sahin53

15-20 şubat arası üst bilezikte bitecek tam olarak çok sıkıntı değil o yapılır testerelerin mukavemet kazanması önemliydi prekastlar için şimdi 1 ay içinde prekastçılara bakacağız neler yapacaklar :)
Abi istenirse prekast gayet hızlı oluyor, en son yapılan kiriş için mukavemeti 30 günden hesaplarsak, Mart 15-20 gibi prekast biter, o tarihlerde otopark tarafı da biter diye düşünüyoum
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı cgty

hay sizin bu obitaş çiçekler muhabbetine başlayacağım artık ,kelimelerin arasına sıkıştırılmış olsa bile devam ettiriyorsunuz ,foruma girdiğime bile pişman oluyorum .bu kadar da sığ muhabbet olmaz ,yetti artık cehaletin son perdesini oynuyorsunuz , komplexsinizi tatmin etmenin yolunu mutlaka basit şeylerde aramanız gerekmez biraz kalifiye olun .böyle devam ederse foruma bile girmemeyi düşünmemeye başladım artık .
:ok: :claps:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bayevet

az  önce iz inşaatın sitesine baktım projelerinde telekom arenada var bu pek hoşuma gitmedi aslında :steamed: ama sağlam firmaysa sorun yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ahmetx abi çatı için bu şekilde yazılmış freysaş sitesinde
http://www.freysas.com.tr/haber-besiktas-vodafone-arena-stadi-catisi
"Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu çatısının tasarım ve yapım sözleşmesi, İz İnşaat ile imzalandı"
Çatının Çelik iskeletini Havaya kaldırma işlemini , İz İnşaat , Kaplama işinide Fransızlar yapmayacakmıydı :alala: :alala: @FARUK hocam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

az  önce iz inşaatın sitesine baktım projelerinde telekom arenada var bu pek hoşuma gitmedi aslında :steamed: ama sağlam firmaysa sorun yok

TT arenayı yaptıysa ne olmuş yani adamlar işini yapıp gidecekler..

Çevrimdışı Efe

@Efe abi Gökhan Türkmen abiyle twitter üzerinden konuştum büyük pompa gelecekmiş bugün hepsi betonlanacakmıs.

eski açıkta yeni açıkta dimi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

@bjk_mabet Abim basin sagolsun, Allah mekanini cennet etsin, gunahlarini affetsin.. Cenaze bugun muydu bilmiyorum, seni cok aradim gelmek icin telefonun kapaliydi... Rabbim sabir versin tum ailene...

inna lillah ve inna ileyhi raciun - Suphesiz biz Allah'tan geldik ve O'na donecegiz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

Çatının Çelik iskeletini Havaya kaldırma işlemini , İz İnşaat , Kaplama işinide Fransızlar yapmayacakmıydı :alala: :alala: @FARUK hocam

freysaş fransız freyssinet şirketinin türkiye ayağı
ikisinin de ismi geçiyor zaten projede

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanımız zaten inşaat mühendisi.
Stadımız için en az bizim kadar heyecanlıdır. Buna bağlı olarak en iyi firmaları, stadımızı en iyi yapacak şekilde seçmiştir güvenim sonsuz :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar çatının büyüklüğü ile ilgili resmi rakam var mı ?

Çevrimdışı bayevet

TT arenayı pek güzel ve sağlam bulmadığım için söyledim ama şunuda belirttim yazımda sağlam firmaysa sorun yok diye