Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Bunlar da benden arkadaşlar. @Abdullah kardeşimin yapmış olduğu logodan esinlendiğimi belirtmeye gerek yok herhalde. Ben biraz daha simetrik özelliklerinden arındırdım. Bunlar çıktı ortaya.
eline sağlık abi :)

Çevrimdışı Oktay

az  önce iz inşaatın sitesine baktım projelerinde telekom arenada var bu pek hoşuma gitmedi aslında :steamed: ama sağlam firmaysa sorun yok
ona bakarsan gs statdını yapanlardan bitaneside varyap inşaat ..şimdi  bu şirketin bi yaptığı projeye bakarsan  bizim statdımızı yapan şirketler sinek ikili kalır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Turkmen Bilezik Kısmı 1 Haftaya biter diyor , Sen ne diyorsun :icool: @Efe abi
Eğer yağmur Kar yagmazsa İmkansız da değil gibi geliyor bana
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

TT arenayı pek güzel ve sağlam bulmadığım için söyledim ama şunuda belirttim yazımda sağlam firmaysa sorun yok diye

TT Arena'nın çatısında aslında sıkıntı tasarım olarak, sonuçta bu şirketler imalatçı kendilerine verilen iş neyse onu yapıyorlar

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Gökhan Türkmen'in fotoğraflarda kalıplar falan vardı. İşleri bitmiş olarak istifleniyorlar. Yakında sıra sıra boş gelip dolu giden tırlarla gidecekler.
@ahmet türker abi, nasıl anlatayım bilemiyorum, ben çoktan bıktım. Neyse de geç abi. Bu bölüm buraya kadar. En fazla bir hafta daha yüzüğü kim bitirecek diye eğlenecekler işte. Yakında küfenki işinde bölünürler. Sağ taraf mı önce biter sol taraf mı öyle biter diye. Localarda da aynısını yaparlar. Sonra bakarsın ortada bir stat var bölünecek bir şey kalmayacak. O zamanda bölünürler. Ben burada bir defa daha yazdım; Metin Akpınar espirisidir. Sosyal Demokratlara benziyorlar; bölünerek çoğalıyorlar. Daha ağır yazmayayım diye zor tutuyorum kendimi. Ortak paydamız Beşiktaş diye zaman ayırıyorum, kişisel egoların savaşını okumak hiç keyifli değil. Yok say geç.

Çevrimdışı bayevet

TT Arena'nın çatısında aslında sıkıntı tasarım olarak, sonuçta bu şirketler imalatçı kendilerine verilen iş neyse onu yapıyorlar
Teşekkürler bilgilendirme için bende tt  arenadaki sıkıntıyı kastetmiştim aslında aynı firma bizimde çatı yapınca böyle bir düşünceye kapıldım ama ben başkanımıza güveniyorum çünkü kısıtlı kaynakları en verimli şekilde kullanarak bir stat yapılıyor ki zaten bu güne kadar obitaş ve çiçekler bence işlerini laikiyle yerine getirdiler  :ok:

Çevrimdışı Efe

Gökhan Turkmen Bilezik Kısmı 1 Haftaya biter diyor , Sen ne diyorsun :icool: @Efe abi
Eğer yağmur Kar yagmazsa İmkansız da değil gibi geliyor bana

15 güne anca biter 1 haftaya zor hava şartları sıkıntılı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı umutdogan62

1
9
0
3JK

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı denilanz

eline sağlık abi :)
Senin de eline sağlık @Abdullah cım. Aslında sen de, ben de biliyoruz mevcut logo değişmeyecek ama işte uğraş buluyoruz kendimize. Yine de çok güçlü bir şekilde asıl logoda tarihi kulelerin ve stadın karakterini yansıtan kolonların yansıtılması gerektiğini düşünüyorum. Biraz da lansman için aceleye getirildiğini biliyorum ama bence bu stada basit kaçmış iki logodan birini seçtirdiler bize. Olimpiyat için önce oyunları almadan bir logo tasarlanır, sonra organizasyonun gerçek logosu belirlenir. Umarım aynen o şekilde açılışa doğru yeni bir logoyla çıkarlar karşımıza.

Çevrimdışı Efe

evt yeni açığada fışkırıtıcı geldi mikserlede giriş yapıyor şov başlamak üzere testerelerin son çığlıkları  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Eski açık ve yeni açıkta 2 ayrı fışkırtıcı var bu gece testere bitiyor darısı bileziklere... bu arada yağış da epey var gibi

Çevrimdışı Efe

evet abi iki taraftada da

2 tarafada başlayacak gibi görünüyor yeni açığada fışkırıtıcı yanaştı havalar tam bozarken testereler bitecek bu harika oldu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evt yeni açığada fışkırıtıcı geldi mikserlede giriş yapıyor şov başlamak üzere testerelerin son çığlıkları  :D
:lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

bide soyle dusunun simdiye kadar o firma bu firma dendide noldu? ikiside bitirdiler artık yani sadece buradaki bir "eglence"  dısrayı etkilemediğine gore ne diye sinirrlerinizi bozuyorsunuz :)
burada tabiki bunlar olacak bence olmasıda iyi oldu sonucta su mu olsaydı
robot gibi su saatte su kolon betonu ,kamyon sunu getirecek ve resimler,,, gerisinde sıfır yorum:))
tabiki fazlası zarar ama boyle surtusmeler renk katar  en azından bende oldu cnk ben hem burda hem futbol bolumunde takıldıgımdan cok kasılmadım tabi sizler hep burda kaldıgınız için donup dolasıp hep aynı yerde birleşildi:)
hak veriyorum ama verilen tepkiler fazla biz sevinelim en azından testerelerin bitişine:) otopark cok sorun değil o hazirandada bitebilir:) bu ay sonu hazır tarihi duvarda faaliyetler baslıyacak ne güzel işte

eklemek istediğim birsey daha var
denilcekki artık ya bu stadda hiçbirsey yapılmıyor arkadas hep aynı seyler var yukarıdan acaba ince işler ne alemde dısarıdan malzeme gelmiyor acaba insaattmı durdu
esas bunlara siz canınızı simdiden sıkın:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci geçmişten geleceğe temizlik yaptırdın bana...
3 gün Yasımızı yaşayalım... Dostumuz abimiz sevdiğimiz değer verdiğimiz arkadaşımız babasını yasını tutuyoruz sabahtan moralimiz bozuk aradım telefonu da kapalı idi site oldugunda PM yolladım görmedi sanırım... Bırak 3 gün yasımızı yaşayalım 3. sonunda obitaş ta çiçekler de senin olsun 15 gün 1 ay sonra 2 firma gidecekler sonra çatı başlayacak küfeki ilerleyecek çevre düzenlemesi başlayacak çim başlayacak... Geç te olsa BJK kazandı ama benim için 2 firma da kaybettiler bu zamana işlerin sarkmasından dolayı ama BJK kazandı dediğim gibi...
@ahmet türker abi silmek yoruluyorum tek tek okuyup konuları bağlamak geçmiş kim alıntı yaptı alıntılar arası ilişki nedir oku oku sil ama malesef 1000 kere uyarmamıza rağmen masef ama malesef bildiklerini okuyorlar seviyoruz değer veriyoruz kırmak istemiyoruz baş tacıdır diyoruz ama bizleri yoruyorlar resmen... Abi Yorma kendini ben siliyorum af yok...

Çevrimdışı Efe

eski açıkta testerelere beton başladı hayırlı olsun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Yeni açıka da ilk mikser yanaşıyor... hadi bakalım...

Çevrimdışı Oktay

eski açıkta testerelere beton başladı hayırlı olsun :)
efe betonla ,kirişle,mikserle 10bin mesajı ilk sen bulacan geliba :evillol: :evillol: bende alirızanın sile sile bıkmasını beklicem belki 2 bini bulurum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 22:29:47
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

ysariusta

• Ziyaretçi

@ozan062  @Oktay iş eğlence olarak başladı zaten. Fakat başka lafı olmayan, başka fikir yürütemeyen insanların dönüp dönüp aynı şeyleri yazması can sıkıyor. Anlatmak istediğim bu.

Çevrimdışı Oktay

@ozan062  @Oktay iş eğlence olarak başladı zaten. Fakat başka lafı olmayan, başka fikir yürütemeyen insanların dönüp dönüp aynı şeyleri yazması can sıkıyor. Anlatmak istediğim bu.
yunuscum idare et sen abisin :D :D

Çevrimdışı ahmet türker

Gökhan Türkmen'in fotoğraflarda kalıplar falan vardı. İşleri bitmiş olarak istifleniyorlar. Yakında sıra sıra boş gelip dolu giden tırlarla gidecekler.
@ahmet türker abi, nasıl anlatayım bilemiyorum, ben çoktan bıktım. Neyse de geç abi. Bu bölüm buraya kadar. En fazla bir hafta daha yüzüğü kim bitirecek diye eğlenecekler işte. Yakında küfenki işinde bölünürler. Sağ taraf mı önce biter sol taraf mı öyle biter diye. Localarda da aynısını yaparlar. Sonra bakarsın ortada bir stat var bölünecek bir şey kalmayacak. O zamanda bölünürler. Ben burada bir defa daha yazdım; Metin Akpınar espirisidir. Sosyal Demokratlara benziyorlar; bölünerek çoğalıyorlar. Daha ağır yazmayayım diye zor tutuyorum kendimi. Ortak paydamız Beşiktaş diye zaman ayırıyorum, kişisel egoların savaşını okumak hiç keyifli değil. Yok say geç.
hiç bir şey gücüme gitmiyor ki kendini geliştirmeyen insan kadar , seni severim bilirsin sen akıllı adamsın ,ama şu metin akpınar espirisinden insanların vaz geçmesi lazım ,aslında en çok bölünerek çoğalan sağ liboş partilerdir. türkiye siyasi hayatı incelendiğinde en çok ilgili olunan partilerin bunlar olduğu ve en çok bölünerek çoğalan ve hatta iktidar olan partilerdir .bu sermayenin insanlara empoze ettiği aslında hiç ilgisi olmayan bir hikayedir, en çok dillendirilen şey en çok olanmış gibi görülür. ayrıca belirtmeliyim ben bir sosyal demokratım ,bunun ile de gurur duyuyorum