Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Efe

haydaa fışkırtıcı eski açığa gitti ordaki testereler mi betonlanacak ilk :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Şuan hız verildi zaten, Şubat ortasından sonra iyice hızlanır :tabe:

senin su malum plastik olayı dogru değildir insallah  timsahlar hayli sıkıntılı adamları rezil ediyorlar bizimkini dusunemiyorum:(( hayır bunlar zaten onceden yerlerini hazırlıcaklar orada hersey belli olur onun için sizler oraya gidip denetleyin sıkıntıyı hissederseniz hemen mail yagmuru:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı oktayd

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan hız verildi zaten, Şubat ortasından sonra iyice hızlanır :tabe:
Haydi hayırlısı.. :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

galiba ilk eski açık betonlanacak sonrada yeni açık ilginç işler oluyor şuan stadta merakla bekliyorum doğrusu :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Gökhan Türkmen yeni açık dediyse kesin önce eski açık betonlanır

Çevrimdışı TØLGA

galiba ilk eski açık betonlanacak sonrada yeni açık ilginç işler oluyor şuan stadta merakla bekliyorum doğrusu :alala:
abi öyle birşey olursa yaz buraya birşey denicem  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop: aynen aynen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Böyle bir günde bile güldürdün abi allahta seni güldürsün :D

Çevrimdışı denilanz

Bunlar da benden arkadaşlar. @Abdullah kardeşimin yapmış olduğu logodan esinlendiğimi belirtmeye gerek yok herhalde. Ben biraz daha simetrik özelliklerinden arındırdım. Bunlar çıktı ortaya.

Çevrimdışı eski inönü

Yarın istediğiniz şekilde yapabilirim ancak kuleler ve duvar olmadiktan sonra ne anlamı var ki logonun?
teşekkur ederim. hem sutunlu kısım hem tarihi kısım ikisi birlikte cok kalabalık geldi gozume. Birbirinden ayrı iki obje gibi duruyor. Dedigim gibi olursa daha sade ve karakteristik olabilir. Dışardan bakan bir goz olarak sadece bir fikir tabi. eline saglık  :ok:

Eski açıkta ki son testere Hazır değildi sanki , 1 Tanesini mi betonlayacaklar Acaba :alala: :alala:

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi şimdi yeni açıktakine beton dökülmedenmi geçti eski açığa fışkırtıcı :alala:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 21:19:55 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sahin53

Benim için üst bilezik bitmeden tribün kabası bitmez  :icool:
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Bunlar da benden arkadaşlar. @Abdullah kardeşimin yapmış olduğu logodan esinlendiğimi belirtmeye gerek yok herhalde. Ben biraz daha simetrik özelliklerinden arındırdım. Bunlar çıktı ortaya.
Oooo Harika olmuş Abi Ellerine Saglık @denilanz :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi şimdi yeni açıktakine beton dökülmedenmi geçti eski açığa fışkırtıcı :alala:

evt
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

su an başakşehir maçında acaip yağmur yağıyor.
kamerada seçilmiyor. stat da şu an yağmur varmı.
umarım betonlamayı etkilemez.

abi öyle birşey olursa yaz buraya birşey denicem  :icool:
Deneme Bence :bandit: Gerek yok böyle şeylere :D

Çevrimdışı Balasagun

Prekastların gece de takılma ihtimali yok mu? Her iki firma da tribün kabasını bitirip sahayı terk ettiği zaman gece de çalışma yapılabilir eğer gerekli aydınlatma sağlanırsa.

Çevrimdışı Efe

Benim için üst bilezik bitmeden tribün kabası bitmez  :icool:

15-20 şubat arası üst bilezikte bitecek tam olarak çok sıkıntı değil o yapılır testerelerin mukavemet kazanması önemliydi prekastlar için şimdi 1 ay içinde prekastçılara bakacağız neler yapacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Prekastların gece de takılma ihtimali yok mu? Her iki firma da tribün kabasını bitirip sahayı terk ettiği zaman gece de çalışma yapılabilir eğer gerekli aydınlatma sağlanırsa.

gece çalışma yapılması uygun değil heran bi kaza olabilir oyüzden 15 gün geç bitsin kimseye bişey olmasın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

su an başakşehir maçında acaip yağmur yağıyor.
kamerada seçilmiyor. stat da şu an yağmur varmı.
umarım betonlamayı etkilemez.

yok etkilemez çalışmayı etkiler ama kalıplamalar bittiği için sıkıntı kalmadı şu testerelerin hepsi bu gece betonlansada kurtulsak artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bursada müthiş bi yağmur başladı istanbulda da başlamış ama stadta bi yağış yok şuan :)
Şampiyon Beşiktaş JK