Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5690433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saat 11e geldi daha 1 resim bile göremedik. Canlı yayında yok.

krize gircem  :s20:

Bayağı bağımlılık yapmış bu stad bende  :evillol:
Aynı krizi bende yaşıyorum , Vallahi Kendi evim yapılsa bu kadar takip etmem herhalde :D iş yerinde sen kafayımı yedin diyorlar Desinler degişemem :icool: İşin gucun yok inşaat mı takip ediyorsun inşaat mı izliyorsun diyorlar , Bende Normal değiliz Beşiktaşlıyız diyorum Bizde sakat Çook
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

keşke senin gibi pozitif düşünebilseydim. ben mantığını ortaya koyuyorum, sıkıntı olmaz gibi bir cevabın gerçekle pek uyuştuğunu düşünmüyorum maalesef. bu konuda en fazla bir yıl sonra zaten hatadan dönülecektir. kılı kırk yaran yönetimin de hem daha dolu tribün hem daha yüksek gelir getirecek bu konuyu neden atladığını da anlayabilmiş değilim
Bu konuda daha tam olarak netleşen bişey yok abi , Bi Tribün sınırlarını belirleyip bolsunler ozaman konuşuruz bu konuyu

Çevrimdışı Karabay

@martin40 burayada mı gelmiş :)
@Necmi abi takılıyorum biliyorsun ;)

Çevrimdışı siyah-1903

Bu konuda daha tam olarak netleşen bişey yok abi , Bi Tribün sınırlarını belirleyip bolsunler ozaman konuşuruz bu konuyu

passodan bakıp anlayabilirsin. çoktan bölünmüş bile..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

passodan bakıp anlayabilirsin. çoktan bölünmüş bile..
hoaydaaaaa :)
Bunu bilmiyordum vallaha , Ama Passo da bi tutarsızlık var Tribün sıra sayısında sıkıntı var passoda , Yeni açık ust ve altta projedekine göre passo da Daha az gozukuyor sıra sayısı , Kapalıdada 1 Sıra daha az gozukuyor hatta :alala:

Çevrimdışı smtcglr

Canlı yayın kamerasının nesi var bilen varmı ?  :alala:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bence gs li bende öyle anladım

Forum güvenlik güçlerimiz müdahale etmiyor mu ya coplanmayacak mı bu arkadaş :D

Çevrimdışı Oktay

forumda kullanici engelleme ozelligi varmis. Herhangi bir kullaniciyi engelleyip yorumlarini yok sayabiliyormusuz. Guzel bir ozellik. :ishock:
nerden icap etti

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı keremfrat1

Gunaydin herkese,
@Yunus eski acik tan dun gece cektik fotograflari. Gecenin zifiri karanliginda :D
BU arada artik stad bitiyor obitas cicekler muhabeti tadinda kalsin her iki sirkette bizim stadimizi insaa ettiler. Ellerine emeklerine saglik.
@keremfrat1 abicim vol1 vol2 lerini bekliyoruz. Senin iceriden cektigin fotograflar harika. Hep böyle cekmeye devam (işlerinin el verdigi ölçüde)
tabiki abicim :) bu arada bileziklerde calisma fotolarda goruceksiniz abim bide baskan burda :) caticilar var galiba merdiven prekastlari geldi fotolarda var hepsi yarrim saate tamamlayip yolliycam :)

Çevrimdışı SEDAÖYKÜ

Çevrimdışı keremfrat1

Yarin saate geliyo vol 1 :) cunku baskan burda stadi geziyo :) :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kardeşim başkanla bi foto çektir bari ya :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

tabiki abicim :) bu arada bileziklerde calisma fotolarda goruceksiniz abim bide baskan burda :) caticilar var galiba merdiven prekastlari geldi fotolarda var hepsi yarrim saate tamamlayip yolliycam :)
@keremfrat1 kardesim resim gormeden mesaiye baslayamadim  desem yeridir. simdiden ellerine saglik. Baskana da bi soruversene @henry gale in koltuk tasarimlari hakkinda ne dusunuyor acaba.. :ok:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@SDemirsoy da ki Beşiktaş aşkı :=)
 :hosgeldin Süzere :)))
Samet Süzer'e çıktıysa eğer bence forumu kapatalım. Şu an forumun benim için hiç bir amacı kalmadı :) Sadece bunun için takip ediyordum  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Sabırsızlıkla bekliyoruz   :photo: :photo: :photo:

Çevrimdışı keremfrat1

Kardeşim başkanla bi foto çektir bari ya :biggrinking:
bugun niyetim var artik :) bakalim musait olsun

Çevrimdışı arena_t2000

Yarin saate geliyo vol 1 :) cunku baskan burda stadi geziyo :) :).       Resimler gelsinde ortam gerilmesin.  :ishock:

Çevrimdışı Altuğ

@SDemirsoy da ki Beşiktaş aşkı :=)
 :hosgeldin Süzere :)))

Seda Hanım şu Samet'e bir yardımcı olsanızda dünya gözüyle Süzer'den bir fotoğraf çekip gönderse  :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 kardesim resim gormeden mesaiye baslayamadim  desem yeridir. simdiden ellerine saglik. Baskana da bi soruversene @henry gale in koltuk tasarimlari hakkinda ne dusunuyor acaba.. :ok:
sormam icin baskani girmem lazim ve musit olmasi lazim :) bakalim :)

Çevrimdışı ZEKI

@SDemirsoy  Süzere mi cikmis Huriyyet e baktim haber yok CNNTurk ve NTV de de yok demekki fake bir haber
oralarda haber olmadiktan sonra inanmam

Çevrimdışı ilhan

Ne düşünürsünüz arkadaşlar :iscrewy: :iscrewy:
Koltuklara kartal figürü işlemek azami usatalık isteyen bir iş. Neticede düz bir zemin değil, koltukaların yerleşim düzeninden bir tasarım ortaya çıkarmanız gerekiyor. Bunun daha önce yapılmış örnekleri mutlaka vardı ama şu an armamızda kullandığımız kartal figürünün olması nerdeyse imkansız gibi. Bunun yerine  keskin  kenarlı kartal gözü veya  kartal kanadının koltuklara işlenmesi daha kolay olur.

Çevrimdışı ZEKI

Anlaşıldı ama değişiklik yapılmadı malesef.
Kontrol firmalari fark etmedi vay beee..demekki onemli bir sorun degilmis..insanlarin midelerini  bulandirmanin anlami yok..

Çevrimdışı Anıl

hoaydaaaaa :)
Bunu bilmiyordum vallaha , Ama Passo da bi tutarsızlık var Tribün sıra sayısında sıkıntı var passoda , Yeni açık ust ve altta projedekine göre passo da Daha az gozukuyor sıra sayısı , Kapalıdada 1 Sıra daha az gozukuyor hatta :alala:
Her tribünde 1 sıra az gözüküyor, çünkü ilk sene kullanılmayacak bu sıralar.