Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688934 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Teknoloji baya iyi hale gelmiş, hesap makinası ile fotoğraf çekilebiliyormuş artık, teşekkürler necmi abi  :evillol: :evillol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi küfekilere bakmışsındır nasıl kalite görüntü olarak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Gece stada girmek ayri bir zevkti... bizim forumdan baska yerde de gece fotograflarini da bulamazsiniz..

Bir cayci diye tanitti kendisini ama hayatimizin bir parcasi oldu bitmek tukenmez enerjisi ile hepimizin sevgisini kazandi @bjk_mabet iyiki dogmussun daha dogrusu iyiki besiktasli olmussun

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi sizi tanıyorlar sanırım klüpten biliyorlar  :kop: :kop: izin sınırsız  :super:

Çevrimdışı Deniz

@henry gale hocam çalışmalarınız çok güzel gerçekten hayran kaldım.Özellikle bu ikisini beğendim keşke yapılsa..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Allahin emri degil ya @anilt degistirilir yeterki buna karar verilsin..
Sanmıyorum @ZEKI abi VIP koltukta beyaz kullanmazlar. Çünkü ciddi şekilde kirlenir. O yüzden beklentiyi yükseltmemekte fayda var :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

@bjk_mabet e gece baskını yaptık Adem Zeki ben  doğum gününü kutlayalım bir pasta keselim dedik hazır gitmişkende gecenin onunda stad nasıl görünüyor çekelim görün dedik resimler kaliteli değil ortam çok karanlıktı idare edin
 :cook: buda bjk_mabet için iyiki doğdun kardeşim iyiki karşımıza çıktın seni tanımak büyük mutluluk benim için
Gece stada girmek ayri bir zevkti... bizim forumdan baska yerde de gece fotograflarini da bulamazsiniz..

Bir cayci diye tanitti kendisini ama hayatimizin bir parcasi oldu bitmek tukenmez enerjisi ile hepimizin sevgisini kazandi @bjk_mabet iyiki dogmussun daha dogrusu iyiki besiktasli olmussun
Elinize ayağınıza sağlık :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ZEKI

bu arada @SDemirsoy un kulaklari cinlasin, kufekilere dokunmustu ya...kufekiler ayni mermer gibi

Çevrimdışı Efe

Sanmıyorum @ZEKI abi VIP koltukta beyaz kullanmazlar. Çünkü ciddi şekilde kirlenir. O yüzden beklentiyi yükseltmemekte fayda var :)

gerekirse kullandırırız rahat ol  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Balasagun

@henry gale muhteşem olmuş her biri. Umarım göz atan yetkili birileri olur bunlara. @Necmi @ZEKI  ağabey fotoğraflar için elinize sağlık.

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abicim sen ne diyon farkindamisin  :kop: :kop: :kop:
Hoaydaaaaa :D
Alt siyah ust beyaz kotu ve basık duruyor yazacaktım yanlış yazmışım :D @ZEKI abi
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 01:15:05 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İyimi duruyo kötü mü duruyo anlamadımki :alala: :kop:
Alt siyah ust beyaz Basık ve kotu duruyor yazacaktım yanlış yazmışım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı poyraz11

Arkadaslar benim bir sorum olucakti.Şimdi ben kombine alicam fakat gidemedigim maça arkadasima verebiliyormuyum.ikimiz de pasolig var. Yardimci olursaniz sevinirim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alt siyah ust beyaz Basık ve kotu duruyor yazacaktım yanlış yazmışım :evillol: :evillol:
Üst tarafın beyaz olması daha heybetli gösterir diye düşünüyodumm :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu arada @SDemirsoy un kulaklari cinlasin, kufekilere dokunmustu ya...kufekiler ayni mermer gibi
İyi mi yani abi kalitesi falan?

Çevrimdışı Anıl

gerekirse kullandırırız rahat ol  :D
Eğer şöyle bir tasarım yaparsak tüm özelliklerde olduğu gibi koltuk tasarımında da ülkede başka bir boyuta geçeriz :D

Üst tarafın beyaz olması daha heybetli gösterir diye düşünüyodumm :alala:
Yok bu sefer alt çok basık ve Kuçuk Gozukuyor :bandit:
Ama alt beyaz ust siyah olduğu zaman basık gozukmuyor ve gayet de heybetli gozukuyor :ok:
@FARUK hocam bu 2 renk de de tasarım yapmıştı , Forumdan Faruk Akkuş tasarımları linkini bulup inceleyebilirsin :ok: Alt siyah ust beyaz tasarımı görünce fikrin 100%100 degişecektir ve Alt beyaz ust siyah olsun diyeceksin :D

Çevrimdışı ZEKI

İyi mi yani abi kalitesi falan?
kaliteisnden anlamam ama sanki mermere dokunmus gibi oldum necmi abi de zaten cok benzer dedi.. :D

Çevrimdışı Anıl

Arkadaslar benim bir sorum olucakti.Şimdi ben kombine alicam fakat gidemedigim maça arkadasima verebiliyormuyum.ikimiz de pasolig var. Yardimci olursaniz sevinirim
Evet 1 dakikalık bir işlemle maç maç devir yapabiliyorsunuz passo.com.tr üzerinden :tabe:

Eğer şöyle bir tasarım yaparsak tüm özelliklerde olduğu gibi koltuk tasarımında da ülkede başka bir boyuta geçeriz :D
Kesinlikle Katılıyorum, Butun Türkiye bizim koltuk tasarımını konuşur , Kertenkele arenayı kertenkele kafası var diye yere göğe sıgdıramayanlar ve tokiciler kıskançlık dan Çatlar :halay: :halay: @anilt