Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688170 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar sorun belli ileticem hep birlikte mesaj atarsak belki dikkate alırlar.
:alala: :alala: :alala: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar sorun belli ileticem hep birlikte mesaj atarsak belki dikkate alırlar.
:by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zannetmiyorum , çArşı nın tarzı değil böyle şeyler , Ama İnonu ve olimpiyattaki gibi Tamamen el yapımı Dev bayraklar , Flamalar , El emeği Pankartlar vs vs olacaktır @Yutek71
Bizim tribünlerimizde koreografi olmaz kardeşim bize ters.Bizde el emeği göz nuru pankartlar olur her zaman olduğu gibi.Yeni statla beraber Erol abi'nin kafasında müthiş pankartlar var ilk maçtan itibaren tribünde olacak hepsi  :)

Bu arada çArşı yeni açığa geçiyor diyenler faiktir  :lol:
Onları kastediyorum abi bende :) Rengarenkler gibi halatla yukarı şeymi çektirtcez :evillol:
dewe erol abi üstad tabi o konuda :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Çarşının yeni adresi kesinlikle Yeni açık olmalı, sırf Çarşı düşünülüp oraya loca yapılmadı, böylelikle tiribün ve taraftar bütülüğü sağlanacak, ek olarak deplasmanın yeni açığa alınması bir yerden kötü oldu ama bir yerden de çarşı orada kim gelirse gelsin nefes aldırmaz, sesleri dahi çıkamaz, biraz bunlarıda düşünmek lazım, yoksa elbet Çarşı kapalya yakışıyordu ama Tebdil-i mekanda ferahlık vardır, Çarşı Vodafone Arenada Yeni Açığa çok yakışacağı kanantindeyim.

Çevrimdışı ahmet türker

umarım beğenirsiniz teşekkürler @Abdullah  :ok:

çok çok güzel olmuş logo dediğin böyle olur ,daha fazla ayrıntılara gerek yok . :ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Sarı degilde Beyaz olabilimiydi diye duşundum @Abdullah ama düşünce ve Çizim Süper ellerine saglık :super:
o kolay yarın beyaz yaparim. Stat taş kaplama olduğu için böyle bir renk kullanmıştım

Çevrimdışı serti67

Çarşının yeni adresi kesinlikle Yeni açık olmalı, sırf Çarşı düşünülüp oraya loca yapılmadı, böylelikle tiribün ve taraftar bütülüğü sağlanacak, ek olarak deplasmanın yeni açığa alınması bir yerden kötü oldu ama bir yerden de çarşı orada kim gelirse gelsin nefes aldırmaz, sesleri dahi çıkamaz, biraz bunlarıda düşünmek lazım, yoksa elbet Çarşı kapalya yakışıyordu ama Tebdil-i mekanda ferahlık vardır, Çarşı Vodafone Arenada Yeni Açığa çok yakışacağı kanantindeyim.
aslında çarşıyı yeni açığa aliyolarsa deplasman seyircisi eski acik üste olmalı bence maçlarda sikinti olabilir her açıdan hem butunluk hem olay çıkma açısından
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

belki numaralıda. diğer tribünlerde çok zor :D
kapalı da da numara ile olur ,fiyat farkları olduğundan dolayı ,eskisi gibi gasp edemezler artık sevgili ahmet kardeşim. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakın olayı baştan anlatalım , Başkanımız Fikret Orman Yeni açığı locasız yaptık Oraya çArşı yı duşunuyoruz dedi Fakat çArşı Biz Ezelden beri kapalıdayız başka yeri kabul etmiyoruz dedi , Bunun üzerine Başkan da Kapalı ust un Fiyatlarını uygun yapacağız dilerseniz oraya geçin dedi ve Kapalı ust kombine fiyatlarını neredeyse İnonudeki kombineyle Aynı fiyata çekti , Benim buradan anladığım kadarıyla çArşı hem yeni açık üst te hemde Kapalı üstte olacak ve böylece butun tribünlere hakim olabilecek ve butun tribünler i yonlendirebilecek , Yonetecek ..... Ayrıca yine yeni açıkta çArşı nın bagrından çıkan Antipati grubuda olacak Çok iyi organize olan bi grup onlarda , Yeni açık çok etkili bi tribün olacak rahat olun...
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 19:15:22 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@serti67 Bende bu konuda seninle aynı düşünüyordum hatta sezon başında kombine alırken dikkatimi çekmişti hem eski açığı numaralıya bağlayan köşe hem de şu anki yeni açık köşesi ikiside satışa kapalıydı, kararsız kalınmış gibi bir durum vardı sanki deplasman tribünü seçiminde, ama nasıl oluyor kim neye göre karar veriyor bilmiyorum şu anki konumu seçildi ve yekpare bir Tribünü deplasman tribünüyle bozdular gibi geliyor banada, bu işi yapanlarında bir bildiği vardır deyip kendimi avutuyorum belki yukarıda belirttiğim durum göz önüne alınmış da olabilir bilemiyorum.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilker67

umarım beğenirsiniz teşekkürler @Abdullah  :ok:

Bunu tişörte bas sat hocam. 1 ay sonra ortalardan bi loca alırsın kesin  :ok:
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı Kemal

Bit artık bit , adam yarım yüzyılı devirecek daha stadımız bitmedi.  :)

@Necmi abi

Çevrimdışı Efe

numaralı altta 2 tane çıkış kapası hazırlanıyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@Yunus Emre Dökmeci kardeşim, Çarşının iki tribüne bölünmesi bana pek sağlıklı ve mantıklı gelmiyor malesef, güç bölünürse seste bölünür, takdir edersin ki bağaranı var bağarmayanı var çekirdekçisi var kalkmayanı-oturmayanı var sözün özü insanları yönetmekte öyle kolay değil, herkes Çarşı merkez bölgesi gibi gerekirse maç izlemeden bağarmıyor malesef realite bu, o yüzden bölünürse gücünü  ve desibelini kaybedeceği görüşündeyim, zaten Çarşı yöneticileride bu konuda kesinlikle bir toplantı yaparlar yeni stada geçmeden, ben Yeni Açıkta bölünmemiş bir Çarşının desibel olarak mutlak güç olacağına inanıyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 19:25:58 Tahsin Ç. ]

numaralı altta 2 tane çıkış kapası hazırlanıyor  :icool:
Eski açık alttaki Araç çıkış kapısının üstündeki çıkış kapısıda hazırlanıyor :super: @Efe abi

Çevrimdışı Abdullah

çok çok güzel olmuş logo dediğin böyle olur ,daha fazla ayrıntılara gerek yok . :ok:  :ok:  :ok:
Teşekkürler abi daha eksiği çok umarım daha güzel bir hale getirebilirim :)
Bunu tişörte bas sat hocam. 1 ay sonra ortalardan bi loca alırsın kesin  :ok:
:lol: :lol:

Çevrimdışı Küçük Beyaz Vinç

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

@Yunus Emre Dökmeci kardeşim, Çarşının iki tribüne bölünmesi bana pek sağlıklı ve mantıklı gelmiyor malesef, güç bölünürse seste bölünür, takdir edersin ki bağaranı var bağarmayanı var çekirdekçisi var kalkmayanı-oturmayanı var sözün özü insanları yönetmekte öyle kolay değil, herkes Çarşı merkez bölgesi gibi gerekirse maç izlemeden bağarmıyor malesef realite bu, o yüzden bölünürse gücünü  ve desibelini kaybedeceği görüşündeyim, zaten Çarşı yöneticileride bu konuda kesinlikle bir toplantı yaparlar yeni stada geçmeden, ben Yeni Açıkta bölünmemiş bir Çarşının desibel olarak mutlak güç olacağına inanıyorum.
passolig kalkmadan asıl çarşı grubu gelmiyeceğine göre konu anlamsız diyorum ve kapatıyorum konuyu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

@Yunus Emre Dökmeci kardeşim, Çarşının iki tribüne bölünmesi bana pek sağlıklı ve mantıklı gelmiyor malesef, güç bölünürse seste bölünür, takdir edersin ki bağaranı var bağarmayanı var çekirdekçisi var kalmayanı-oturmayanı var sözün özü insanları yönetmekte öyle kolay değil, herkes Çarşı merkez bölgesi gibi gerekirse maç izlemeden bağarmıyor malesef realite bu, o yüzden bölünürse gücünü gücünü ve desibelini kaybedeceği görüşündeyim, zaten Çarşı yöneticileride bu konuda kesinlikle bir toplantı yaparlar yeni stada geçmeden, ben Yeni Açıkta bölünmemiş bir Çarşının desibel olarak mutlak güç olacağına inanıyorum.
@Tahsin Ç. abi bende onu söyledim zaten çArşı yeni açığı kabul etmedi , Başkanda Kapalı ustu uygun yapacgım oraya geçin dedi , Yuksek ihtimal Kapalı üstte olacaklar , Bende oradan fikir yıruterek belki yeni açık ustede geçer bir kısmı diye duşundum :) Yeni açıkta çArşı nın bağrından çıkan Antipati grubuda olacak zaten , Onlarda oldukça etkili ve Organize bi grup sıkıntı olmaz düşüncesindeyim...

Çevrimdışı ahmet türker

Teşekkürler abi daha eksiği çok umarım daha güzel bir hale getirebilirim :) :lol: :lol:
bence hiç bir eksiği yok  böyle kalması daha iyi (bence tabi.)

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bakalım herşeyi zaman gösterecek ama bence ne yapılackasa en iyisi o olacak hem stadımız hemde taraftarlarımız için.  :ok:

Çevrimdışı Efe

Eski açık alttaki Araç çıkış kapısının üstündeki çıkış kapısıda hazırlanıyor :super: @Efe abi
:super: :super:
Şampiyon Beşiktaş JK