Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5686272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

koltuk altlarında numaralar iyi düşünülmüş....,bizim koltuklarda nerede olacak acep?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çok yakında @Abdullah kardeşimizin uzun uğraşlar neticesinde ortaya çıkardığı stad logosu forumda yayınlanacak,umarım beğenirsiniz hatta hukuki bir sıkıntısı yoksa @Necmi abi forumda bu logonun kullanılmasını arzu ederim.
bir gelsin değerlendiririz bir şekilde :D

Çevrimdışı Serkan7738

prekast show var dediler geldik yeni inönü fotosunda çok bi gelişme yok gibi ama

Çevrimiçi Necmi

koltuk altlarında numaralar iyi düşünülmüş....,bizim koltuklarda nerede olacak acep?
koltuk altında :D

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus Emre Dökmeci haber sitesinde 16:30 fotolarini yukle
Disardan mustafanin vermis oldugu emegi, artik iceriden kerem veriyor hemde gunde iki defa ikisinin de hakkini kolay kolay odeyemeyiz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

@Necmi abi hala 12:30 fotoları gözüküyor , Guncelkenmedimi :alala: Abi gerçekten olmuyor ya şu fotoları hem sayfa hemde Haber sitesi üzerinden verin vallahi kanser oldum dünden beri :iscrewy:

+1903

Eski usül devam etsin, zorunlu değilse ne diye böyle bir değişiklik geldi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

umarım beğenirsiniz teşekkürler @Abdullah  :ok:

Gayet güzel :ok:
Fakat kulelerde Beşiktaş arması da olursa daha güzel olur bence, bilmiyorum ne dersiniz ama
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 17:51:28 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi hala 12:30 fotoları gözüküyor , Guncelkenmedimi :alala: Abi gerçekten olmuyor ya şu fotoları hem sayfa hemde Haber sitesi üzerinden verin vallahi kanser oldum dünden beri :iscrewy:
bence kullandığın telefonu iyi öğren tek sorun yaşayan sensin keşlerini temizle öyle gir burda ios android win mobil ve bütün tarayıcılarda test edildi problem yok @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yldrmaydn

logo guzel olmuş en azından daha ilişkili olmuş ama tek eleştirim sütunların biraz aşağı inip kulelerin arkasındaymış gibi gözükmesi. gerçi o görüntü çirkin olabilir ama öyle daha iyi olur gibi geldi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Sezer

Merhabalar, yılların dh üyesi olarak buraya geçmenize hem üzülüp hem sevinmiştim rahat olabileceğiniz açısından. Dayanamadım aranıza katıldım. Passolig sistemine karşı olsamda yine dayanamayarak kartımı sipariş ettim ve Kombine almaya hazırlanıyorum. 411, 410 veya 409 bloklardan birinden alabilirim. Varsa yakın yerler bir olabiliriz sizlerin yardımıyla yerimi seçerim kısmet olursa.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

umarım beğenirsiniz teşekkürler @Abdullah  :ok:

Bakış açısı çok güzel ama çok yetersiz geldi. Mesela en basitinden aklıma gelen sütunlarla duvarı biraz daha arka arkaya getirip araya kartal gözü şeklinde kıvrımlar yapmak ve komplesini kartal başı gibi görünecek şekilde göstermek olabilir. Senin bakış açın değişmeyecek ama aynı zamanda bakınca şöyle kartala da benzeyecek o yapı. Zor gerçekten ama başlangıç noktası olarak çok güzel, forum ekibi olarak bir şeyler daha ekleyebilirsek çok daha güzel olacak :D

Düzeltme:Tekrar bakıyorum da sanki imkansız gibi oradan kartal şekli çıkarabilmek
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 17:58:33 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ZEKI

@Abdullah cok guzel olmus Kuleleri cok guzel kullanmissin, cati biraz daha asagiya inebilir mi bilmiyorum. Ama emek senin gorus senin bizede begenmek duser harika olmus.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Numaralı ile eski açık arasında ki boşluk bana uzay boşluğu gibi geliyordu kamera dönüyor dönüyor bir türlü eski açığın sonuna gelmiyordu şimdi bakıyorum bilezik bitsin diye sabırsızlanıyorum  :halay: Dönüşmüz gerçekten muhteşem olacak. İstanbulu yakacağız biz o gün... :steamed: :steamed:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Altuğ

Merhabalar, yılların dh üyesi olarak buraya geçmenize hem üzülüp hem sevinmiştim rahat olabileceğiniz açısından. Dayanamadım aranıza katıldım. Passolig sistemine karşı olsamda yine dayanamayarak kartımı sipariş ettim ve Kombine almaya hazırlanıyorum. 411, 410 veya 409 bloklardan birinden alabilirim. Varsa yakın yerler bir olabiliriz sizlerin yardımıyla yerimi seçerim kısmet olursa.

Merhaba hoşgeldiniz Beşiktaş Arena 121. Blok 16.ncı sırasından yukarıya doğru toplanıyoruz.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Kutay

:hosgeldin kardeşim
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetx

koltuk numaralarını napacaksın. Bir işine yaramaz
kombineliler için yaramaz mı?

Çevrimdışı Abdullah

Gayet güzel :ok:
Fakat kulelerde Beşiktaş arması da olursa daha güzel olur bence, bilmiyorum ne dersiniz ama
yarın dediginiz sekilde deneyebilirim  :)

Çevrimdışı Abdullah

Bakış açısı çok güzel ama çok yetersiz geldi. Mesela en basitinden aklıma gelen sütunlarla duvarı biraz daha arka arkaya getirip araya kartal gözü şeklinde kıvrımlar yapmak ve komplesini kartal başı gibi görünecek şekilde göstermek olabilir. Senin bakış açın değişmeyecek ama aynı zamanda bakınca şöyle kartala da benzeyecek o yapı. Zor gerçekten ama başlangıç noktası olarak çok güzel, forum ekibi olarak bir şeyler daha ekleyebilirsek çok daha güzel olacak :D

Düzeltme:Tekrar bakıyorum da sanki imkansız gibi oradan kartal şekli çıkarabilmek
hocam soylediginiz güzel olabilir fakat uygulanmasi cok zor hele benim yapabilmem imkansiz  :by2:

Çevrimdışı ahmetx

yarın dediginiz sekilde deneyebilirim  :)
hiç bir stadın logosunda kulüp logosu yok yalnız  :biggrinking: