Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5686268 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aslına bakılırsa 1 ayda bayağı bir iş çıkarmışlar stadta

Harbiden öyle..
Şu prekastlarla çatı bileziği de biteydi :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Altuğ

@Altuğ telefon ile baktım fotoğraflar çok küçük görünüyor

Değişiklik yapıldı artık rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.

Çevrimdışı cisse557

O duvarin kendisi kufeki tasi degil mi zaten? aynisini yapacaklar sanirim.
Bilmiyorum ki abi. Taşlarda üstadımız Necmi abi ona sormak lazım :)

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena 04.02.2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Mobil için değişiklik yapıldı arkadaşlar.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 16:15:20 Altuğ ]

Çevrimdışı bnymnd

Vodafone Arena 04.02.2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Mobil için değişiklik yapıldı arkadaşlar.
Abi yine küçük.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Efe

Yeni inonu fotosuna gore yeni acikta testerelere beton suruyor 3 yeni acik 2 eski acik testere kaldi betonlanmadik pazara kadar hepsinin bitmesi lazim sadece kaliplama yapilacak demirleme bitti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Abi yine küçük.

Mobil tarayıcının cachelerini temizle istersen mobil temayı bir süreliğine devre dışı bıraktım sende hala mobil tema aktif  :icool:

Çevrimdışı keremfrat1

Geliyor fotlar geliyooo :) :) bugun prekast beton show var :) 

Çevrimdışı halvetifarazi

küfekiler ne kadar güzelse, tribünlerin altı, prekastların arkası bir o kadar çirkin görünüyor. ahengi bozuyor. birşeyler yapılmalı.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Çevrimdışı GPekcan

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Mustafa içerden tribünlerin 11 adet fotografını daha eklemiş. Yeni açık prekastların yüzde 60'ı tamam.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi 37 m nin temel noktası 1.sıra seyircinin ayağını bastığı yer mi
saha zemini olması lazım emin değilim @ahmetx

Çevrimdışı murat

vay bee @bjk_mabet  ve @CharlieChaplin  ile aynı gün doğmuşum.benim doğum günü hediyemi bugün Beşiktaşım verecek .bugün akşam 5 te Trabzon a geliyor.  :ishock: Bundan daha güzel hediye olamaz...
seninde doğum günün kutlu olsun.bugün doğanlar özel insanlar.

Çevrimdışı Easthanbool

Mustafa'nın sitede altta yeni resimler var;
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 04.02.2015 (16:30) da çekilen çalışma fotoğrafları.

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 emegine tesekkurler cok guzel fotograflar, haber sitesinde en sonunda oturdu cok guzel oldu boylece. Emegi gecen herkese tesekkurler @Altuğ ve @Necmi abi basta olmak üzere

Çevrimdışı ahmetx

sitemiz bendenizin editlediği fotoyu kullanmış çok onur duydum gerçekten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

saha zemini olması lazım emin değilim @ahmetx
34 m oldu diye biliyorum,çatı kolonları kısalınca @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

İşçiler ne zaman saha çizgilerini çizip maç yapacak acaba :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Çok yakında @Abdullah kardeşimizin uzun uğraşlar neticesinde ortaya çıkardığı stad logosu forumda yayınlanacak,umarım beğenirsiniz hatta hukuki bir sıkıntısı yoksa @Necmi abi forumda bu logonun kullanılmasını arzu ederim.

Çevrimiçi Necmi

34 m oldu diye biliyorum,çatı kolonları kısalınca @Necmi abi
37 metre değişmedi stad yükseldi :D @ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi hala 12:30 fotoları gözüküyor , Guncelkenmedimi :alala: Abi gerçekten olmuyor ya şu fotoları hem sayfa hemde Haber sitesi üzerinden verin vallahi kanser oldum dünden beri :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık