Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5686767 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah cok guzel olmus Kuleleri cok guzel kullanmissin, cati biraz daha asagiya inebilir mi bilmiyorum. Ama emek senin gorus senin bizede begenmek duser harika olmus.
abi ilk yaptigimda cok daha kotu haldeydi. Sağolsun @ahmetx abiyle birlikte bu halini aldi sizin fikirlerinizle ancak daha güzel olabilir. Dediklerini yarin uygulamaya calisirim :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hiç bir stadın logosunda kulüp logosu yok yalnız  :biggrinking:
Kendilerinin olmadığı için olabilir mi abi :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer

Merhaba hoşgeldiniz Beşiktaş Arena 121. Blok 16.ncı sırasından yukarıya doğru toplanıyoruz.

Eskiden beri Yeni açıkçıyım ben, yıkılmadan öncede 410 tarafına gelen 2 kattaydım İnönü stadında. Tabi yeni stadın her yeri güzel laf yok hiçbir şeye, tabi mümkün olursa yanınıza gelmeye çalışacağım.

Çevrimdışı Abdullah

hiç bir stadın logosunda kulüp logosu yok yalnız  :biggrinking:
farkindayim abi ama denemekte bir sakınca yok belki guzel olabilir :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci telefonun tarayıcısında refresh yaparmısın adresi.
Tamamdır :ok: @Altuğ abi , Deminde yeniledim Ama olmamıştı, Şimdi oldu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Eskiden beri Yeni açıkçıyım ben, yıkılmadan öncede 410 tarafına gelen 2 kattaydım İnönü stadında. Tabi yeni stadın her yeri güzel laf yok hiçbir şeye, tabi mümkün olursa yanınıza gelmeye çalışacağım.
valla en efsane tribün orası yeni acık ikinci kat  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

rakip taraftarı yeni açığa verdiler. Bence efsane tribün eski açık olacak :icool:

Çevrimdışı Sezer

Hiç sorma ne anılarımız geçti orada üniversiteliler genelde o tarafta toplandığı için bizde oraya gitmiştik hep. Şimdi bir tarafım yine orayı istiyor  :bawling: Ama beşiktaşarena ekibiyle aynı blokta beraber olmakta güzel olur tabi.

Kesinlikle katılıyorum :ok: Sadece Bizim için değil Türkiye nin en efsane tribünü olacak orası , Locasız olması ve Ust katın alt kata doğru uzaması nedeniyle ve Dikligi nedeniule Üst kat adeta sahanın içinde gibi duruyor :super: Bursanın kale arkaları tek kat olmasına rağmen Çok yatay ve giderek sahadan uzaklaştıgı için bizim yeni açık kadar etkili olamaz , Turkiyede tek olacak bu tribun :halay:

@Abdullah kardeşim ellerine sağlık çok güzel duşunmuşsun :claps: :claps:
Fakat Çizim rengi Daha farklı olabilir miydi :alala:

Çevrimdışı Altuğ

Tamamdır :ok: @Altuğ abi , Deminde yeniledim Ama olmamıştı, Şimdi oldu :bandit:

Tahminimce eskiye nazaran daha kolay olmuştur şimdi fotoğrafları takip etmeniz gün gün sıralanacak Vodafone Arena konusu altında.

Çevrimdışı TØLGA

rakip taraftarı yeni açığa verdiler. Bence efsane tribün eski açık olacak :icool:
deşme yaramızı abi  :akuma:
Deplasman tribünü olması birseyi değistirmez öyle olacak
Eski acıkta öyle tabi ama kitleden dolayı diyorum ben :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Tahminimce eskiye nazaran daha kolay olmuştur şimdi fotoğrafları takip etmeniz gün gün sıralanacak Vodafone Arena konusu altında.
Eline sağlık @Altuğ abi gayet kullanışlı olmuş :ok:

Abi yeni açık aynı zamanda Kapasite olarakta stadın en Buyuk tribünü , Deplasman tribününun orada olması bişey degiştirmez :iscrewy: Sesleri solukları çıkmaz orada merak etme :super: :super:

Alışmaya çalışıyorum abi , Oteki sisteme alıştığımız dan dolayı zor geliyor heralde @Altuğ abi

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah kardeşim ellerine sağlık çok güzel duşunmuşsun :claps: :claps:
Fakat Çizim rengi Daha farklı olabilir miydi :alala:
Teşekkür ederim :) cizim rengi derken  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Çarşı yeni açığa çok kareografi yapar.
çarşının orda olacagını nerden biliyorsunki kapalıdan vazgecmez onlar
Ayrıca kareografide yapmazlar en fazla hep yaptıkları gibi büyük pankartlar görürüz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı melih

Bende zamanında şöyle bir şey yapmıştım arkadaşın logoyu görünce aklıma geldi
Temelinde aşk var!

Teşekkür ederim :) cizim rengi derken  :alala:
Sarı degilde Beyaz olabilimiydi diye duşundum @Abdullah ama düşünce ve Çizim Süper ellerine saglık :super:

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaşlar sorun belli ileticem hep birlikte mesaj atarsak belki dikkate alırlar.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Bunu da merak ediyorum, kareografi olacaktır demi abiler :naughty:
Zannetmiyorum , çArşı nın tarzı değil böyle şeyler , Ama İnonu ve olimpiyattaki gibi Tamamen el yapımı Dev bayraklar , Flamalar , El emeği Pankartlar vs vs olacaktır @Yutek71

Çevrimdışı bnymnd

çarşının orda olacagını nerden biliyorsunki kapalıdan vazgecmez onlar
Ayrıca kareografide yapmazlar en fazla hep yaptıkları gibi büyük pankartlar görürüz
Sadece tahmin abi trübün şov özledik yani.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı ahmet türken

deşme yaramızı abi  :akuma:
Deplasman tribünü olması birseyi değistirmez öyle olacak
Eski acıkta öyle tabi ama kitleden dolayı diyorum ben :)
kitlenin kralı eski açıkta :D .Şu an o kitlenin forumundasın (çoğunluğun diyelim) :D

Çevrimdışı Easthanbool

Bunu da merak ediyorum, koreografi olacaktır demi abiler :naughty:

Bizim tribünlerimizde koreografi olmaz kardeşim bize ters.Bizde el emeği göz nuru pankartlar olur her zaman olduğu gibi.Yeni statla beraber Erol abi'nin kafasında müthiş pankartlar var ilk maçtan itibaren tribünde olacak hepsi  :)

Bu arada çArşı yeni açığa geçiyor diyenler faiktir  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaşlar sorun belli ileticem hep birlikte mesaj atarsak belki dikkate alırlar.
şu stad bitsin artık. Baksana hep beraber sıyırdık. Adam vinci şikayet ediyor :kop: