Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717941 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı martin40

Yeni açiktaki prekastlar, 2 gün sonra bitiyor  :ok:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Haldun

Prekastçılara selektör atıyolar heralde :evillol:
çatıcılar prekastcılardan yol istiyorlar yeter artık bir an evvel bitirin de biz de işimizi artık rahatça yapalım diyorlar  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu sağ tarafta kapalı köşedeki sarı kız ne yapıyor dik etmiş acaba çatı ilgili mi bişe yapıyor ? ne diye orada beklyioyr da prekast takmıyor  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 02 Nisan 2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı YunusEmre

Kameranın soluna takılan ışık açaba sahanın aydınlatılmasında kullanılacak örnek midir?

Çevrimdışı FARUK

Kameranın soluna takılan ışık açaba sahanın aydınlatılmasında kullanılacak örnek midir?

aydınlatma için gelen örneği @bjk_mabet  daha önce paylaşmıştı

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK saha aydınlatması mı bu?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

evet o paylaşmıştı ama keremin fotodan görünce bu daha bi olacakmış gibi göründü sanki :D

Çevrimdışı FARUK

@FARUK saha aydınlatması mı bu?

evet abi şu şekilde paylaşmıştı

"Saha aydınlatması için kullanılması düşünülen FIFA onaylı yansıma yapmayan projektör örneği... "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eline Sağlık @keremfrat1 :claps: :claps:
Gordugum kadarıyla Yeni açıkta çatı kirişi hazırlığı var , İyi iyi :ishock: :ishock:
Prekastta iyi gidiyor bugün sanki..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Evet. Biz bir ara  durion diye bir alman firmasıyla görüşmüştük. Dünya pazar lideri. Gelip bilgilendirme yapmışlardı. Yazlık gibi yerlerde fatura ile uğraşmak istemezsen kendi ürettiğini kullanabiliyorsun fakat yinede elektrik idaresinde kaydın oluyor. Fakat maliyeti daha fazla. Kendini yaklaşık 20 yılda amorti ediyor.Kiralık yerlere yapmak riskli. Vodafone arenadada kendi ürettiğinin yeteceğini sanmıyorum. Çünkü çok büyük alan gerekiyor o kadar enerji üretebilmek için. Devlet bu enerjiyi teşvik etmek adına senden 10 sene alım garantisi veriyor. Sen devlete satıyorsun o da kullandığından mahsup ediyor. Senede bir kere hesap görüyor. Alım garantisi olduğundan ötürü parası olan kişi veya kurumlar yeni işletme açıp uğraşmaktansa gidip dağ başlarında ,hiç bir kıymeti olmayan arazileri  çok ucuza  alıp paneller kuruyorlar. Yeni trend bu. Temiz iş . Panelleri kur ve sat. İşçi yok satma problemi yok tahsilat problemi yok.
ZAnnedersem senede bir kere akü bakımı var. Firma akülere 5 yıl garanti veriyor. Toki arenada bu firmayla görüşüyordu. Ama noldu bilmem
Abi tesekkurler, super bilgiler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ErsinA.

Başkan teftişe mi gelmiş  :D  kim bu takım elbiseli?

Çevrimdışı serti67

metraj hesabı biten işin üzerinden yapılır ölçümü yaparsın kaç metre kare taş konmuşsa o kadar para ödersin @serti67
yanı nekadar zaıyat sırkete zarar bıze degıl
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Prekast isleri suruyor bugunde ortalamada prekast takildi buyuklu kucuklu paletli yarin nunaraliya gecebilir yeni acikta sag taraftaki bolume prekast koymazsa numaralidan devam eder  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bugün takip edemedim.Beyaz vinç nerelerde?

Çevrimdışı ALBATROS

nisan geldi prekast bitmedi artık maksimum hıza çıkmalılar  :busted_cop:

Çevrimdışı YunusEmre

Bugün takip edemedim.Beyaz vinç nerelerde?

orda olmasına rağmen yokluğuna o kadar alışmışız ki ortadan kaybolunca farketmedik bile :D ya da acaba diyorum şu kapalıdaki ışık görünmezlik ışığı mı :D

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Abi tesekkurler, super bilgiler...

bende bir ara uzun uzun araştırmıştım .Tek gider bu panellere herhangi bir hırsızlık olmasını önlemek için tutulacak güvenlik elemanları.Ayrıca devlet yenilenebilir enerji olduğu için 10 sene senden alım garantisi veriyor.Ayrıca 10 sene sonunda da senin ürettiğin enerjiyi komurle dogalgazla vb elektrik santrallerinin ürettiği enerjiye tercih ediyor.Enerji açığında öncelik hep sen oluyorsun.Tek sıkıntı güneş panelleri belli bir süre sonunda verimliliğini yitirmeye başlıyor ve eskiye göre daha az enerji elde ediliyor.

Benim yerim veya param yok dersen eger devlet sana 20 veya 30 yanlış söylemiyim destek veriyor bu seneler sonunda santrali devlete bırakıp işten çekiliyorsun .

Ben bu işi araştırırken Balıkesir bölgesinde besicilikle uğraşan bir abimiz devasa ahırlarının üstüne yaptıracaktı.Altta hayvanlar üstte bedava enerji.

Çevrimdışı İrfan

Ya şu numaralıdaki vinci artık sökseler vallaha deli oldum gidip ateşe verecem en sonunda o olacak  :s20: :steamed:
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmetx

Ya şu numaralıdaki vinci artık sökseler vallaha deli oldum gidip ateşe verecem en sonunda o olacak  :s20: :steamed:
ben eski açıkdakine fitil oluyorum  :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum