Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718122 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkandan güldür güldür esen rüzgar ile vücüdun yarısı kısmi felç  :icool:
O Esen rüzgar, Ruzgarmı yaaa :bandit:
Olimpiyatta Kuzey tribünde maç izle Kısmi Felçi bırak Komple Felç oluyorsun, Hatta 2 Gün sonra Hastanede Serum tedavisi görüyorsun :tabe: :evillol: @Çağrı Abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Ya içeriye Zemine Şap betonu atıyor , Yada Vinçin söküldüğü yerin tablası atıldı onu betonluyor galiba :bandit: @SDemirsoy
Doğvumu Samet :evillol: :tabe:
evet büyük ihtimalle o atılıyor ama zemine nasıl atacaklar içeri girmesi lazım fışkırtıcının

evet büyük ihtimalle o atılıyor ama zemine nasıl atacaklar içeri girmesi lazım fışkırtıcının
Ozaman Tabla Betonlanıyor :uyucam:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkandan güldür güldür esen rüzgar ile vücüdun yarısı kısmi felç  :icool:

en son  kasımpaşa macı vardı feda sezonunda kaybettiğimiz eski açıktaydım , ayaklarım  felc olmuştu soguktan hissetmiyordum.. sırf ısınmak  için  çaya 20 tl para vermiştim :)

Çevrimdışı ahmetx

sen olimpiyatla niye karşılştırıyorsun ki @Yunus Emre Dökmeci oranın muadili ortamları rusların eski stadlarıdır. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O Esen rüzgar, Ruzgarmı yaaa :bandit:
Olimpiyatta Kuzey tribünde maç izle Kısmi Felçi bırak Komple Felç oluyorsun, Hatta 2 Gün sonra Hastanede Serum tedavisi görüyorsun :tabe: :evillol: @Çağrı Abi

brugge macımı bu dediğin maç .. Gs macında  yagmurla beraber yediğimiz soguk insanı hayattan sogutan cinstendi.

Çevrimdışı ozan062

Fikret Orman: "Vodafone Arena'ya şampiyon olarak gireceğiz ve önümüzdeki yıllarda daha nice başarılara hep birlikte imza atacağız."

baskan umut pompalamaya devam ediyor:))
kucuk bir konu dısı bu işin olabilmesi için paralar harcanması lazım mevcutla bunlar olmaz onun için o zaman gelsin oyle konusalım:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

brugge macımı bu dediğin maç .. Gs macında  yagmurla beraber yediğimiz soguk insanı hayattan sogutan cinstendi.
Yok Geçen sezonki K.Erciyes ve Eskişehir Maçları :bandit:

Çevrimdışı Factatum

Tribünlerin ısıtılması luzumlu bir ihtiyaç. Şu anki planlama içerisinde yer almıyorsa bile (belki alıyordur), ileride kesin yapılacaktır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı İrfan

Valla bende çok dile getirdim tirbün ısıtma mevzusunu ama her seferinde @Serkan7738 trolledi mevzuyu birbirimizi ısıtırız diye  :kop:

Sonuç alamadım hiç  :D

Gel gelelim %20561651231 olması gerektiğini düşünüyorum  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Serkan7738

Valla bende çok dile getirdim tirbün ısıtma mevzusunu ama her seferinde @Serkan7738 trolledi mevzuyu birbirimizi ısıtırız diye  :kop:

Sonuç alamadım hiç  :D

Gel gelelim %20561651231 olması gerektiğini düşünüyorum  :)

günahımı alıyosun @İrfan  :kop: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

madem elektrik üretilecek güneş panelleri ile o enerji ile stada 3-5 tane ufo alınsın, o kadar enerji nereye gidecek  :alala:

Çevrimdışı İrfan

günahımı alıyosun @İrfan  :kop: :evillol:

Hooaaaydaaaaaa  :kop:

Bu kadar da sahtekar hiç görmedim arkadaş :evillol:
We are Electric..!

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı serdart

çatılara köpük makinası yerleştirilecekmiş diye duydum. galibeyete 10 dakika, beraberlik 5 dakika püskürtülecekmiş.  :super:

Çevrimdışı pascal26

Twitter'da Rüzgar Sağnak, stadın dekorasyon hariç 1 Eylül'de biteceğini yazdı. Fakat vinçler çıkmadan çimlere başlanamadığını bu sebeple TT Arena gibi patlamaması için 2 ay daha çimlerin oturmasının bekleneceğini,açılış tarihinin de kesin tarih olarak 29 Ekim olduğunu yazdı. Muhtemelen yönetim içinden bilgi almıştır. En azından yazdıkları böyle.

Çevrimdışı Fatih

madem elektrik üretilecek güneş panelleri ile o enerji ile stada 3-5 tane ufo alınsın, o kadar enerji nereye gidecek  :alala:
O panellerle cok fazla elektrik uretilecegini zannetmiyorum...Pek fazla bilgim yok o konu da fakat stada bile belki yetmeyebilir o kadar enerji...Ha diyelim artti devletle anlasilip enerji satilabilir ama cok dusuk bi ihtimal..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Haldun

O panellerle cok fazla elektrik uretilecegini zannetmiyorum...Pek fazla bilgim yok o konu da fakat stada bile belki yetmeyebilir o kadar enerji...Ha diyelim artti devletle anlasilip enerji satilabilir ama cok dusuk bi ihtimal..
enerji fazlası satılacak demişti yetkililer demek ki büyük çaplı bir şey yapılacak

Çevrimdışı Efe

Caticilar yeni acik donus bolununde kirisler icin calismalarini surduruyorlar iskelede koyuyor olabilirler tam goremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

Efe, kapalıda tribün kısmında halatların üzerine geleceği beyaz iskeleler merdiven basamaklarına denk geliyor sanki, bu durumda merdiven basamakları çatı gerildikten sonra koyulacak herhalde @Efe

Çevrimdışı Efe

Twitter'da Rüzgar Sağnak, stadın dekorasyon hariç 1 Eylül'de biteceğini yazdı. Fakat vinçler çıkmadan çimlere başlanamadığını bu sebeple TT Arena gibi patlamaması için 2 ay daha çimlerin oturmasının bekleneceğini,açılış tarihinin de kesin tarih olarak 29 Ekim olduğunu yazdı. Muhtemelen yönetim içinden bilgi almıştır. En azından yazdıkları böyle.
29 ekim cok gec bi tarih bakalim hayirlisi artik ne zaman mac oyananir o zaman gideriz yapacak bisey yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK