Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717947 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

O panellerle cok fazla elektrik uretilecegini zannetmiyorum...Pek fazla bilgim yok o konu da fakat stada bile belki yetmeyebilir o kadar enerji...Ha diyelim artti devletle anlasilip enerji satilabilir ama cok dusuk bi ihtimal..
O enerjiyi zaten kullanamıyorsun. Ürettiğini devlete satıyorsun.Sen yine şebeke elektriği kullanıyorsun. Sene sonunda sattığın miktarı bedaş hesaplıyor. Sonra şebekeden kullandığın elektrikten gelen faturalardan mahsup ediyorsun.

Çevrimdışı Efe

Efe, kapalıda tribün kısmında halatların üzerine geleceği beyaz iskeleler merdiven basamaklarına denk geliyor sanki, bu durumda merdiven basamakları çatı gerildikten sonra koyulacak herhalde @Efe
olabilir onlari koymak cok sikinti degil nasil olsa cati gerildikten sonra vincler iceride olacak onlarda koyabilir timsah arenada cati gerildikten sonrada mersiven koydular ilk is merdiven haric prekastlarin bitmesi bos kalan yerlere merdivenlerde yerlestirilir sonra catinin kalkamasi beklenir ihtimaller  dahilinde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Bugün tüm vinçler çalisiyor, mashAllah diyelim

Çevrimdışı Fatih

O enerjiyi zaten kullanamıyorsun. Ürettiğini devlete satıyorsun.Sen yine şebeke elektriği kullanıyorsun. Sene sonunda sattığın miktarı bedaş hesaplıyor. Sonra şebekeden kullandığın elektrikten gelen faturalardan mahsup ediyorsun.
Hadi be @ahmet türken Onu bilmiyordum abi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmet türken

Hadi be @ahmet türken Onu bilmiyordum abi...
Evet. Biz bir ara  durion diye bir alman firmasıyla görüşmüştük. Dünya pazar lideri. Gelip bilgilendirme yapmışlardı. Yazlık gibi yerlerde fatura ile uğraşmak istemezsen kendi ürettiğini kullanabiliyorsun fakat yinede elektrik idaresinde kaydın oluyor. Fakat maliyeti daha fazla. Kendini yaklaşık 20 yılda amorti ediyor.Kiralık yerlere yapmak riskli. Vodafone arenadada kendi ürettiğinin yeteceğini sanmıyorum. Çünkü çok büyük alan gerekiyor o kadar enerji üretebilmek için. Devlet bu enerjiyi teşvik etmek adına senden 10 sene alım garantisi veriyor. Sen devlete satıyorsun o da kullandığından mahsup ediyor. Senede bir kere hesap görüyor. Alım garantisi olduğundan ötürü parası olan kişi veya kurumlar yeni işletme açıp uğraşmaktansa gidip dağ başlarında ,hiç bir kıymeti olmayan arazileri  çok ucuza  alıp paneller kuruyorlar. Yeni trend bu. Temiz iş . Panelleri kur ve sat. İşçi yok satma problemi yok tahsilat problemi yok.
ZAnnedersem senede bir kere akü bakımı var. Firma akülere 5 yıl garanti veriyor. Toki arenada bu firmayla görüşüyordu. Ama noldu bilmem

Çevrimdışı yldrmaydn

dün prekastlar iyi gitmiş. görüldüğü kadarıyla. kapalıdaki çatı iç halka iskeleleri tamamsa orada da ufaktan işler başlasa da iyice gaza gelsek :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı serdart

10 mart - 02 nisan arası çalışma numaralı-eski açık arası

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı serdart

numaralı 26 mart - 02 nisan arası gelişmeler.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun cok yogunum vol 1 gelicek sadece oda aksam bugunluk kusura bakmayin ara ara cekiyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

numaralı 26 mart - 02 nisan arası gelişmeler.

elinize sağlık abi çok güzel @serdart
@martin40 seninde eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı harunmustak

eski açık rampa ne durumda? ne zaman acılır dün mabet ufak bi sorun var demişti. inşallah büyümez. kerem staddaysan ellerinden öper :) @keremfrat1
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bu prekast işinde yerine yerleşen her parçadan 5000 lik  puzzle ın kayıp parçası yerine yerleşmiş gibi zevk alıyorum :halay: :halay:

Çevrimdışı keremfrat1

eski açık rampa ne durumda? ne zaman acılır dün mabet ufak bi sorun var demişti. inşallah büyümez. kerem staddaysan ellerinden öper :) @keremfrat1
stadyim bakmadim rampaya :)

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı keremfrat1

artık sen bilirsin :) çekersen fena olmaz
ara ara cekiyorum isimden musait olamadim bugun cok yogunum oyuzden tek toplimde aksama yollim oglen çok cekemedim aksamdan basliyorum cekmeye ogleden sonra yani ;) :)

Çevrimdışı keremfrat1

cati kirisleri guvenlik havuzu konmus cekildi fotoda yeni acikta
2.yeni acikta cati kirisileri hazirliklari var :halay:

Çevrimiçi Necmi

gunaydınlar yanlız kufekıler yapılırken cok zaııyatt verılıyor bırıken atıkalra bakılırsa @Necmı abı nedersın bu harcama bıze mı yansıyo sırketemı
metraj hesabı biten işin üzerinden yapılır ölçümü yaparsın kaç metre kare taş konmuşsa o kadar para ödersin @serti67

Çevrimdışı keremfrat1

Prekast iside yeni acik ve numaralida hizla devam ediyor :photo:

Çevrimdışı SDemirsoy

ara ara cekiyorum isimden musait olamadim bugun cok yogunum oyuzden tek toplimde aksama yollim oglen çok cekemedim aksamdan basliyorum cekmeye ogleden sonra yani ;) :)
kerem kameradan gördüm çay içiyorsunuz dümen yapma :D @keremfrat1

Çevrimdışı FARUK

Prekast iside yeni acik ve numaralida hizla devam ediyor :photo:

stata gelen çatı kirişi var mı @keremfrat1
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2015, 15:00:38 FARUK ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugun cok yogunum vol 1 gelicek sadece oda aksam bugunluk kusura bakmayin ara ara cekiyorum
Kurban olam Vitra'yı çekme :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

kerem kameradan gördüm çay içiyorsunuz dümen yapma :D @keremfrat1
yok su an otiruyorum :) eski acikta