Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663703 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

TS ic sahada son 10 macta 9 galibiyet almis. :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Önceki sayfada yazmıştım iç sahada en fazla puan toplayan takım Ts oldu 33 puan ile. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Hakem son dakikada kafasina gelen cakmagi bahane edip maci tatil ilan edeydi ne olurdu?

Çevrimdışı Anıl

Biz iç saha olayını çözdüğümüzde, Vodafone Arena bunun için ilaç olucak, şampiyonluğa ambargo koyucaz inşallah @ZEKI abi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:08:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersun Yanal bizim için yıllardır en doğru adaydı gözümüzün önündekini ısrarla görmediler.

Umarım 2-3 yıl sonra görürüz takımın başında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Ersun Yanal bizim için yıllardır en doğru adaydı gözümüzün önündekini ısrarla görmediler.

Neden abi?

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş mi Ersun Yanal mı @Çağrı abi :)

Çevrimdışı ZEKI

Ben Senol Gunesi isterdim ama, Bilicten sonra yerli hoca olacaksa Sergen gibi bir egilim var galiba yonetimde
Ama hepimizin istedigi Lucesco galiba
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 23:20:56 ZEKI ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Ben Senol Gunesi isterdim ama, Bilicten sonra yerli hoca olacaksa Sergen gibi bir egilim var galiba yonetimde
Sergen gelecekse Bilic kalsın daha iyi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:59:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Neden abi?

Zor soru olur.

Ama Ersun dememin sebebi hücum baskılı futbol iyi iç saha performansı ve her zaman yedek planı olması.

Ligi tanıması oyuncu potansiyelini en iyi gören teknik direktör Türkiye'de tartışmasız.

Tüm gençleri o keşfetti Şenol hoca da parlattı. Şuan Şenol Güneş ama 2-3 sene sonra Ersun Yanal isterim kadro yeniden olgunlaşınca :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

ya geçeceksin onları küme düşen takımı yenemiyorsan şampiyon olma zaten sende şampiyon olacaksın asılırsın olur biter durum dengelenir kadro kaliten çok daha iyi olduğuna göre alır gidersin adamlara çöküp iki tane sallarsan ne asılacak güç kalır nede moral :bandit:                 
Orasi oyle abi ama ligin alt siralarina 5 puan biraktik biz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@ZEKI abi sergen iyi bir td olacak ama simdi onun icin erken degil mi?10 da 10 da yapabilir,10. Hafta istifa da edebilir.
3 sene sonra stajini yapsin buyursun gelsin ama su an cok riskli olur..
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 00:13:47 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol Güneş'in takımlarında hiçbir oyuncu kötü oynamıyor.Adam Burak Yılmaz'ı ortaya çıkardı,Bursa'ya gitti Volkan Şen'i kendine getirtti.Kesinlikle iyi hoca bence Ersun'dan bir adım ötededir.3 büyükleri çoktan haketti şenol hoca ama adamda makam,şöhret sevdası yok.Tam bizlik aslında fakat Bursa kolay kolay bırakmaz.Belediye de sağlam bütçe ayırıyor adamlara iyi transferlerle güzel takım kurar seneye şenol hoca.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'in takımlarında hiçbir oyuncu kötü oynamıyor.Adam Burak Yılmaz'ı ortaya çıkardı,Bursa'ya gitti Volkan Şen'i kendine getirtti.Kesinlikle iyi hoca bence Ersun'dan bir adım ötededir.3 büyükleri çoktan haketti şenol hoca ama adamda makam,şöhret sevdası yok.Tam bizlik aslında fakat Bursa kolay kolay bırakmaz.Belediye de sağlam bütçe ayırıyor adamlara iyi transferlerle güzel takım kurar seneye şenol hoca.
Bursa'nın çok iyi takım kurabileceğini sanmıyorum çünkü onlarında ciddi borçları var ve UEFA'nın gözetimi altındalar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:19:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa'nın çok iyi takım kurabileceğini sanmıyorum çünkü onlarında ciddi borçları var ve UEFA'nın gözetimi altındalar.

Bursa önce elindekileri tutsun.

Jouse'nin bonservisi 5 milyon euro.

Belluschi serbest kalıyor.

Fernandao'nun opsiyonu yok Dünya para isteyecek Brezilyalılar.

Tonla borçları var. Zor işleri baya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bursa önce elindekileri tutsun.

Jouse'nin bonservisi 5 milyon euro.

Belluschi serbest kalıyor.

Fernandao'nun opsiyonu yok Dünya para isteyecek Brezilyalılar.

Tonla borçları var. Zor işleri baya.
Aynen öyle elindekileri tutabilirse başarıdır hatta ben Ozan'ı da satabileceklerini düşünüyorum iyi bir teklif gelmesi durumunda :)

Çevrimdışı ozan062

yarın senol gunesi iyi tartıp biçicem
yarın benim için onemli bir gün
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

yarın senol gunesi iyi tartıp biçicem
yarın benim için onemli bir gün
kazansada karşıyım ben değişmez fikrim

Çevrimdışı ozan062

değişmesinden değil tabiki hiçbir kupa alamamıs ve vizyon sıkıntısı olan birisinin zaten bizde işi ne
ama en azından savunabiliceğimiz yada saldırabiliceğimiz onemli konular geçer elimize yarın buyuk gu :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:37:42
  • Beşiktaş / Bodrum
değişmesinden değil tabiki hiçbir kupa alamamıs ve vizyon sıkıntısı olan birisinin zaten bizde işi ne
ama en azından savunabiliceğimiz yada saldırabiliceğimiz onemli konular geçer elimize yarın buyuk gu :evillol:

Ne yapalım toplu katliam mı yapalım size  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bilic giderse Şenol Güneş'ten daha iyisi gelemeyeceğine göre Şenol Hoca iyidir :)

Çevrimiçi Samet Ç

Maçtan sonra ağlayacağı kesin. Bir iki de taktik hata yaparsa koz olarak kullanırız  :D

Çevrimdışı ozan062

Ne yapalım toplu katliam mı yapalım size  :icool:

birkaç gundur kafa patlatıyorum baska türk hocamı yok diye
baya kalınca bi liste yaptım gerektiğinde sunacagım:)) yani bosverin siz senol gunesi :steamed: :steamed: :eyes

sizin gidiş yonunuzu boyle yorumluyorum

Çevrimdışı Tolga

birkaç gundur kafa patlatıyorum baska türk hocamı yok diye
baya kalınca bi liste yaptım gerektiğinde sunacagım:)) yani bosverin siz senol gunesi :steamed: :steamed: :eyes

sizin gidiş yonunuzu boyle yorumluyorum
Türk hoca listesini merak ediyorum :kop:

Etiketler: