Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663365 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 01:13:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yayın gelirinin bu kadar artacağını düşünmüyorum taş patlasın 70-75 arası bir şey olur.

O da az değil ki nerdeyse 45 milyon dolar artıyor çok büyük bütçe her türlü
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Anladım.Sıkıntı elbet 2-3 sene daha çekilecektir bunda hemfikiriz herhalde taraftar olarak önemli olan sancısı az olması.
Burada hicbirimiz senol gunese bayilmiyoruz ki zaten.keske luce gelse keske bielsa gelse.ama su an bu adamlar gelmez,gelse de istedikleri kadroyu kuramayiz.
Bu sene transfer butcesi 15 milyon € bile olmayabilir.

Mevcut kadromuz kotu degil bence yonetim bu sene yapilabilecek en iyi transferleri yapti(sözleşme yeniledigi yerlileri hesaba katmiyorum ).
Seneye de 3 dogru transfer ile senol gunese verilen kadro kesinlikle sampiyonlugun en iyi adayi olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

O da az değil ki nerdeyse 45 milyon dolar artıyor çok büyük bütçe her türlü
Az değil zaten de Türklerde kalırsa  o bile olmaz Araplara satarlarsa bu rakamları bulur.

Çevrimdışı Deniz

Şampiyon olursak bütçe artar onun dışındaki her türlü sonuçta bütçe 15 m euro civarı olur taş çatlasa. :)
15 zor bu sene.10 bile zor bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

15 zor bu sene.10 bile zor bence
Şampiyon olamazsak freelere yöneliriz onlarada birer ikişer imza parası veririz dediğin gibi 10 milyon anca harcanır.

Çevrimdışı Tolga

Burada hicbirimiz senol gunese bayilmiyoruz ki zaten.keske luce gelse keske bielsa gelse.ama su an bu adamlar gelmez,gelse de istedikleri kadroyu kuramayiz.
Bu sene transfer butcesi 15 milyon € bile olmayabilir.

Mevcut kadromuz kotu degil bence yonetim bu sene yapilabilecek en iyi transferleri yapti(sözleşme yeniledigi yerlileri hesaba katmiyorum ).
Seneye de 3 dogru transfer ile senol gunese verilen kadro kesinlikle sampiyonlugun en iyi adayi olur..
Maxi-Fuchs-De Jong ya da Mavuba-Ayew ya da Danny (Danny gelecek gibi)-Kaleci-Stoper

Bonservissiz oyuncularla aslında istediğimiz kadroyu oluşturabiliriz de bakalım kimler transfer edilecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Yalnız biz Spor Toto Süper Lig başlığında konuşuyormuşuz ya ben yeni farkettim :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Maxi-Fuchs-De Jong ya da Mavuba-Ayew ya da Danny (Danny gelecek gibi)-Kaleci-Stoper

Bonservissiz oyuncularla aslında istediğimiz kadroyu oluşturabiliriz de bakalım kimler transfer edilecek :)
Bonservissiz oyuncu da imza parasi istiyor hemen hemen ayni hesaba geliyor :)
Maxi  dejong danny gelirse ciddi katkilarini görürüz

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız biz Spor Toto Süper Lig başlığında konuşuyormuşuz ya ben yeni farkettim :kop: :kop:
:D

Çevrimdışı Deniz

Valla ben de :)

Çevrimdışı Tolga

Bonservissiz oyuncu da imza parasi istiyor hemen hemen ayni hesaba geliyor :)
Maxi  dejong danny gelirse ciddi katkilarini görürüz
Orası öyle tabi ama hepsinin de imza parası isteyeceğini sanmıyorum :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Kayseri Erciyesspor 0-1 Eskişehirspor

Sivasspor 1-1 Balıkesirspor

İstanbul Başakşehir 3-1 Çaykur Rizespor

Trabzonspor 2-1 Galatasaray

Çevrimdışı yigitcan1903

G.saray kaybetti bugün fener köpek gibi saldıracak
Umarım puan kaybı yaşarlar
Biz,rakipler puan kaybedince inanarak oynamıyoruz 

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Rehavete kapılmamak gerek bence.
kAos

Çevrimdışı Tolga

Trabzonspor 0-0 Fenerbahçe

Galatasaray 0-3 Trabzonspor

Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor

Trabzonspor 2-1 Galatsaray

Şu sonuçları biz almış olsaydık lig bitmişti.

Çevrimdışı Türkay

Hareketlendirelim burayı.

SON DAKİKA | Dirk Kuyt, takımla ısınırken sakatlık nedeniyle soyunma odasının yolunu tuttu. Emmanuel Emenike ısınmaya çağrıldı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Hareketlendirelim burayı.

SON DAKİKA | Dirk Kuyt, takımla ısınırken sakatlık nedeniyle soyunma odasının yolunu tuttu. Emmanuel Emenike ısınmaya çağrıldı.

(Hareketlenmedi)  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

dün akşam yapılmış tüm totemlerin tekrarı yapıldı mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Türkay

@Türkay neden hareketlenmiyor  :alala:

:dontknow:

forum ahalisi pek önem vermedi galiba bu maça @Yunus abi  oysa fener puan kaybederse lideriz ama   :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 20:15:47 Türkay ]

Çevrimiçi Samet Ç

şu Emre Taşdemir ileride çok iyi topçu olacak.

Etiketler: