Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663385 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Türk hoca listesini merak ediyorum :kop:

hatta bi ıpucu vereyim
listede fatih tekkede var :icool:
 :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Türk hoca listesini merak ediyorum :kop:
Türk'e falan gerek yok getir doğru yabancı hocayı 3 sene üst üste şampiyon ol. Lucescu, Bielsa, Scolari vb.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:43:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

birkaç gundur kafa patlatıyorum baska türk hocamı yok diye
baya kalınca bi liste yaptım gerektiğinde sunacagım:)) yani bosverin siz senol gunesi :steamed: :steamed: :eyes

sizin gidiş yonunuzu boyle yorumluyorum

Bu da sizinki  :kop:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Türk'e falan gerek yok getir doğru yabancı hocayı 3 sene üst üste şampiyon ol. Lucescu, Bielsa, Scolari vb.
Tamam da bu hocalardan hangisini getireceksin işte hiçbirini getiremeyeceğiz gerçekçi olursak :)

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam da bu hocalardan hangisini getireceksin işte hiçbirini getiremeyeceğiz gerçekçi olursak :)
Belli olmaz Allah büyük. İçimden bir ses Lucescu gelecek diyor.  :)

Çevrimdışı ozan062

F.Tekke mi :boom:

üstüne tanımam adam geldi 2 hafta geçti taraftar istifa diye bagırıyor:)
bak birsey basarmıs hoca diyoruz işte bundan iyisi varmı rekor yahu

aynen,, bielsa hakkında kim dedi tvde hatırlayamadımda
macın devre arasındaki motivasyonunun cok ust duzeyde oldugunu anlatan bir konusmaydı
enson marsilyanın derbide kaybettiği maç sonunda  işte müthis bir konusması varmıs herseferinde acıp dinlermiş
bende merak ettim ama bulamadım :))  yani bu adam aslında motivasyon adamı oldugundan kesinlikle
bizlik ama nerdeee buda benim klasiğim oldu yani bizide hiç sasırtmıyorlarki:((((

Çevrimdışı Tolga

Belli olmaz Allah büyük. İçimden bir ses Lucescu gelecek diyor.  :)
Keşke gelse ama ben o ihtimali düşünmüyorum :D

Oldu da Lucescu'da gelmedi kimi getireceğiz ki o zaman fazla alternatif kalmıyor :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:47:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bielsa ya da Luce gelse kimse yerli istemez herhalde höh size de yani ne ile neyi karşılaştırıyorsunuz  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bielsa ya da Luce gelse kimse yerli istemez herhalde höh size de yani ne ile neyi karşılaştırıyorsunuz  :biggrinking:
Ben ikisinin de gelme ihtimalini çok çok düşük görüyorum bu yüzden Bilic giderse Şenol Hoca en iyi adaydır :)

Çevrimdışı Deniz

değişmesinden değil tabiki hiçbir kupa alamamıs ve vizyon sıkıntısı olan birisinin zaten bizde işi ne
ama en azından savunabiliceğimiz yada saldırabiliceğimiz onemli konular geçer elimize yarın buyuk gu :evillol:
Senol güneşin vizyon sikintisi mi var? Türkiye nin en kariyerli td lerinden birisi kendisi.

Vizyonunun bilicten genis oldugu kesin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Abi adım gibi eminim yine yerli isteyen birileri çıkar. Ben Bielsa'yı Türkiye'de çoğu spor yorumcusunun tanıdığını bile düşünmüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:51:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Allah aşkına vizyon demeyin ya :D

Schuster geldi 60 laın futbolu oynanıyor dedi gitti Atletico'dan da 4 yedi  :kop:

Bize kendini bilen kendine güvenen bu takımın büyüklüğünü kavrayabilen efendi ve cesaretli adam olsun önce. Gerisi gelir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Senol güneşin vizyon sikintisi mi var? Türkiye nin en kariyerli td lerinden birisi kendisi.

Vizyonunun bilicten genis oldugu kesin :)

işte türkiyeden otesi yok zaten basaramazda sorun orda:(
baskan avrupada kupa diyor
ligde 3. 4cü yıldızlar deniyor
ama bunların hiçbiri o hocayla olmaz işte:/
dogru dedin bilicte oda yokD:

Çevrimdışı Deniz

beyler ne bielsasi lucesi biz o adamlarin maaslarini bile odeyemeyiz.bu kulubun gelecek sene 112 milyon odemesi var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de araştırdım bulamadım ama şampiyon olduğumuz senelerde hep yabancı hocamız var diye hatırlıyorum. Mustafa Denizli Türk olarak şampiyon yaptı bir tek doğru mudur ?

Çevrimiçi Samet Ç

beyler ne bielsasi lucesi biz o adamlarin maaslarini bile odeyemeyiz.bu kulubun gelecek sene 112 milyon odemesi var.
Vodafone sözleşmesi kırdırılınca öderler o parayı yoksa hiç kimse şu saatten sonra o kadar borç yapamaz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

:claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:53:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi adım gibi eminim yine yerli isteyen birileri çıkar. Ben Bielsa'yı Türkiye'de çoğu spor yorumcusunun tanıdığını bile düşünmüyorum.

Bielsa'yı tanımayan ölsün :)

Adam 3 lü defansı en iyi oynatan teknik direktör Dünya'da belki. Yalnız kafalarınız çok karışabilir sistemi çoğu kişi çözemez Bielsa gelirse.

3'lü defans oynar önüne 3lü bir blok daha koyar. İkisi kanat beki biri ön libero olarak.

Onun önüne bir 3 lü daha koyar. 2 kanat bir 10 numara şeklinde.

En uca da forvet atar.

Yani 3 bölgeli değil 4 bölgeli oynatıyor futbolu. Bilin bakalım bunu kim yapıyordu 12 yıl önce  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben de bielsa luce gelsin falan isterim zaten manyak miyim bu adamlar varken senol gunesi isteyim :)

Ama bu adamlarin parasini odeyemeyiz biz.dedigi oyunculari almayi gectim maasini odeyemeyiz.

Bu nedenle az ile çoğu basarabilen biri olarak senol hocayi istiyorum.vodafone arenada bu adam 80 puan toplar,derbilerde de dogru duzgun top oynatir rakipleri erkenden yaristan koparir.

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle Lucescu falan çok çok düşük ihtimal şu şartlarda M.Denizli ve Şenol Güneş var yerli olarak ki M.Denizli'yi denedik daha önceden o zaman Şenol Hoca'yı denemek zorunda kalacağız ama belli de olmaz Bilic kalabilir de  :D

Çevrimdışı ozan062

Adam 3 lü defansı en iyi oynatan teknik direktör Dünya'da belki. Yalnız kafalarınız çok karışabilir sistemi çoğu kişi çözemez Bielsa gelirse.

3'lü defans oynar önüne 3lü bir blok daha koyar. İkisi kanat beki biri ön libero olarak.

En uca da forvet atar.

Yani 3 bölgeli değil 4 bölgeli oynatıyor futbolu. Bilin bakalım bunu kim yapıyordu 12 yıl önce  :icool:

burda ben sana soyleyim 3.hafta taraftardan fırcayı yer
bu eldeki kadroyla yada eklerlede 3lü yapılmaz mecbure dğeişikliğe gidicek taktiğinde
oyle bildiğini okursa ayvaları yer:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 00:55:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de araştırdım bulamadım ama şampiyon olduğumuz senelerde hep yabancı hocamız var diye hatırlıyorum. Mustafa Denizli Türk olarak şampiyon yaptı bir tek doğru mudur ?

Doğru :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

En uca da forvet atar.

Lucescu yapıyordu. Ben Bielsa'nın manyaklığına hastayım orası ayrı.   :)

Çevrimiçi Samet Ç

Doğru :)
Hala Türk hoca diyorsunuz.  :bandit: Bizi Mustafa Denizli dışında hiç bir Türk hoca şampiyon yapamaz.

Etiketler: