Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664803 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Deniz

881 milyon diyorlar bunlaein borcuna.adamlar 10 sene sonra alacagi parayi bile dusmusler.normalde 1.5 milyardan fazla
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 14:20:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
881 milyon diyorlar bunlaein borcuna.adamlar 10 sene sonra alacagi parayi bile dusmusler.normalde 1.5 milyardan fazla

Zaten o yüzden net borç derken borç alacak farkı diyorlar :)

10 sene hiç para harcamazlarsa borçları bu evet  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Galatasaray için yakında spk yönetime adam atarsa kimse şaşırmasın

İkincisi Besiktasinda bunlardan çok farkı yok.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

SAİ Kayseri Erciyesspor, teknik direktörlük görevine Fatih Tekke'yi getirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 18:46:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle acayip bir basın var ki adamların 3.5 milyon euro alıp hiç yararlanamayıp 6 ay sonra bedevaya elinden çıkardığı Hajrovic adamlara alamadığı yıllık ücretleri için de dava açıyor.

Gs bunun kazanınca kazandık! diye manşet atıyorlar. Kazanmış hali 3.5 milyon euro kayıp bonservis artı bu kazandığı davadan da 100 bin euro tazminat.

Zarar 12 milyon lira ama kazandık! Evet..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2015, 21:43:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezonda Rıdvan Dilmen'i Fenerbahçe'nin başına geçirmek ve camiayı tek yumruk haline getirmek istiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İstanbul Başakşehir 21 Yaş Altı Futbol Takımı'nın forveti Cerem Talha Dinçer, İspanya'nın Villarreal takımına transfer oldu.

Lacivert-turunculu takımda amatör olarak forma giyen Talha, geçen sezon 19 Yaş Altı Takımı'nda 15 gol, bu sezon ise TFF 21 Yaş Altı Ligi'nde 21 maçta 10 gol kaydetti.

Adamlar araştırıp buluyor ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezonda Rıdvan Dilmen'i Fenerbahçe'nin başına geçirmek ve camiayı tek yumruk haline getirmek istiyor.

Hadi İnşallah  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe, Radchenko ile anlaştı

Fenerbahçe gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Ukrayna'nın Uzhgorod takımı teknik direktörü Vyacheslav Grozny, yaptığı açıklamada, Radchenko'nun sezon sonuna kadar kendilerinde oynayacağını daha sonra da Fenerbahçe'ye katılacağını ifade etti. Grozny, "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Biz de onun bu durumunu bilerek kadromuza kattık." diyerek transferi bir yönden resmen açıklamış oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 20:59:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe, Radchenko ile anlaştı

Fenerbahçe gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Ukrayna'nın Uzhgorod takımı teknik direktörü Vyacheslav Grozny, yaptığı açıklamada, Radchenko'nun sezon sonuna kadar kendilerinde oynayacağını daha sonra da Fenerbahçe'ye katılacağını ifade etti. Grozny, "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Biz de onun bu durumunu bilerek kadromuza kattık." diyerek transferi bir yönden resmen açıklamış oldu.

Tipik Kerim Frei'n daha düşük profillisi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Zaten Aziz'in bundan sonra getirebileceği tek kişi odur :kop: :kop:

Çevrimdışı Fatih

Rıdvan sittin sene hocalik yapmaz daha... Ntv gereken parayi zaten veriyor ona...Extradan kulfetin altina girmez bence...Bi ihtimal milli takim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Rıdvanın tuzu kuru aynen. Sahalara dönmesi bütün futbol camialarını şaşırtır.
kAos

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş: "Ronaldinho'yu istemem"

“Benim gündemimde Ronaldinho hiç olmadı. Haberim de yok gündemim de yok. Ronaldinho’yu istemem. Bunlar kısır döngülerdir. Büyük kulübün hedefleri değildir. Bütün başkan ve diğer yöneticiler, ya da gazetelerin söylediği hiçbir oyuncuyla benim bilgim yoktur. O karar herkesin olabilir ama benim tavsiyem bu yapılmasın, alınmasın yani. Bursaspor o tip hamleler ile büyümez Ürettikleri ile büyümeli ama gerekirse yararlı olacak oyuncular alınmalı. Teknik heyetin görüşü sorulmalı kararı yönetim vermeli. İsmi geçen oyuncularla ilgili benim bilgim yok. Hiçbir oyuncunun gitmesini istemiyorum. Gitmek istediğim oyuncular olursa söylerim. Yarın ben gidersem başkası gelir. Ama hiçbir oyuncu gitmemeli. Ama en az 6-7 oyuncu alınmalı. Bursaspor’un geleceği için.”

Bu adam bize gelsin 5 yıl kalsın ben fitim  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Şenol Güneş: "Ronaldinho'yu istemem"

“Benim gündemimde Ronaldinho hiç olmadı. Haberim de yok gündemim de yok. Ronaldinho’yu istemem. Bunlar kısır döngülerdir. Büyük kulübün hedefleri değildir. Bütün başkan ve diğer yöneticiler, ya da gazetelerin söylediği hiçbir oyuncuyla benim bilgim yoktur. O karar herkesin olabilir ama benim tavsiyem bu yapılmasın, alınmasın yani. Bursaspor o tip hamleler ile büyümez Ürettikleri ile büyümeli ama gerekirse yararlı olacak oyuncular alınmalı. Teknik heyetin görüşü sorulmalı kararı yönetim vermeli. İsmi geçen oyuncularla ilgili benim bilgim yok. Hiçbir oyuncunun gitmesini istemiyorum. Gitmek istediğim oyuncular olursa söylerim. Yarın ben gidersem başkası gelir. Ama hiçbir oyuncu gitmemeli. Ama en az 6-7 oyuncu alınmalı. Bursaspor’un geleceği için.”

Bu adam bize gelsin 5 yıl kalsın ben fitim  :bandit:

:pissed: :pissed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

:pissed: :pissed:

Türk olarak gelebilecek en iyi teknik direktör abi. Milli takıma gönderdiği oyuncuları nerden alıp nereye çıkardı. Bizim oyuncularımız da daha da büyük potansiyel var, günü değil geleceği de düşünüyor eğer ki Bilic gidecek olursa yerine de Bielsa veya Lucescu gelmeyecekse Şenol Güneş gelmeli  :icool:

Çevrimdışı ozan062

Türk olarak gelebilecek en iyi teknik direktör abi. Milli takıma gönderdiği oyuncuları nerden alıp nereye çıkardı. Bizim oyuncularımız da daha da büyük potansiyel var, günü değil geleceği de düşünüyor eğer ki Bilic gidecek olursa yerine de Bielsa veya Lucescu gelmeyecekse Şenol Güneş gelmeli  :icool:

tonlarca yabancı sirkulasyonu olacak ülkeye
en gereksiz hamle olur türk bir hocayla anlasmak
bide türkleri büyütüyor yabancıları kahraman yaptıgını simdiye kadar hatırlamıyorum yani bu sebeblede hiçbirsekilde anlasılmamalı
evet demecleri güzel ama bundan bir ay oncede aglasıp duruyordu hakemler tff su bu,, bize geldiğinde tavan yapıcak ve boyle aglasıcaksa yandık:)) zaten yonetimde arkasında olur
birbirlerinin sonunu getirirler
esasında suna geliyorum hem takımın hem yonetimin acil olarak sampiyonluga ihtiyacı var, zaten bu sene sampi olursak bilic gitmez zor o iş..olamadıgımızdaki olaylar üzerinden gidiyorum :ok: :ok:

Çevrimdışı Türkay

tonlarca yabancı sirkulasyonu olacak ülkeye
en gereksiz hamle olur türk bir hocayla anlasmak
bide türkleri büyütüyor yabancıları kahraman yaptıgını simdiye kadar hatırlamıyorum yani bu sebeblede hiçbirsekilde anlasılmamalı
evet demecleri güzel ama bundan bir ay oncede aglasıp duruyordu hakemler tff su bu,, bize geldiğinde tavan yapıcak ve boyle aglasıcaksa yandık:)) zaten yonetimde arkasında olur
birbirlerinin sonunu getirirler
esasında suna geliyorum hem takımın hem yonetimin acil olarak sampiyonluga ihtiyacı var, zaten bu sene sampi olursak bilic gitmez zor o iş..olamadıgımızdaki olaylar üzerinden gidiyorum :ok: :ok:

Biz de senelerdir dert yanıyoruz hakemlerden bu sene Bursa'nın da canı yandı. Biz lider vasıflı yabancıları alsak zaten yabancıları kahraman yapmasına gerekte kalmaz da işte her şey yine yönetim de bitiyor  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Biz de senelerdir dert yanıyoruz hakemlerden bu sene Bursa'nın da canı yandı. Biz lider vasıflı yabancıları alsak zaten yabancıları kahraman yapmasına gerekte kalmaz da işte her şey yine yönetim de bitiyor  :bandit:
elbette ama yinede mızmızlanmak değil onun işi,, bizimki ne yapıyor habire oyuncuları kolluyor oda yanlıs ama en azından aglamıyor,, mesela simdiye kadar mecazi dedim ama gecen sene bilic bi maç sonunda harbi aglamıstı bizimkilerde baya kızdı
sen guclu olacaksın yumusak gorunmuceksin,, işte sayın güneşte daha agzını acıyor direk aglama modu:)) tabi ben simdi fazla onyargılıyım onunda etkisi var :lol:
ama dediğin dogru Türk hoca gelecekse en dogrusu fakat ondan hiçbirimiz bi sampiyonluk beklememli..anca orta vadede gelir o...

Çevrimdışı Türkay

elbette ama yinede mızmızlanmak değil onun işi,, bizimki ne yapıyor habire oyuncuları kolluyor oda yanlıs ama en azından aglamıyor,, mesela simdiye kadar mecazi dedim ama gecen sene bilic bi maç sonunda harbi aglamıstı bizimkilerde baya kızdı
sen guclu olacaksın yumusak gorunmuceksin,, işte sayın güneşte daha agzını acıyor direk aglama modu:)) tabi ben simdi fazla onyargılıyım onunda etkisi var :lol:
ama dediğin dogru Türk hoca gelecekse en dogrusu fakat ondan hiçbirimiz bi sampiyonluk beklememli..anca orta vadede gelir o...

Çare Lucescu  :lol:

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Tolga

70lik amcaya kaldı işimiz  :bawling: :bawling:
Lucescu'yu da eleştiriyorsunuz ya diyecek birşey yok :D

Çevrimdışı ozan062

Lucescu'yu da eleştiriyorsunuz ya diyecek birşey yok :D

ne eleştirmesi tobee
carpılırız bea,,, hayır koca ligi cozmus nadir adam fakat yani alıcaksın ama oyle acayip hayallerde kuramazsın malum burada besiktastan bahsediyoruz
omrumuzu yiyor,,,

Etiketler: