Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664464 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı LithuM

Arkadaşlar bari siz yapmayın şans mış balmış bunun şike olduğu bes belli bizde oturmuş izliyoruz zamanımıza yazık

Çevrimdışı dlcs

Bu şans gençlerbirliği'nde olsaydı şampiyon olurdular bu sene.

Çevrimdışı Tolga

Bu maç bana Gs'nin 2011-2012 sezonunda ilk yarısını 2-0 yenik kapatıp deplasmanda 4-2 kazandığı Samsun maçını hatırlattı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 20:43:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar bari siz yapmayın şans mış balmış bunun şike olduğu bes belli bizde oturmuş izliyoruz zamanımıza yazık

Şike diyemiyorum çünkü 2-1 olmadan önce direkten döndü kafa topu girse 3-0'dı maç.

Şike var ama Adem yapmış sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LithuM

Şike diyemiyorum çünkü 2-1 olmadan önce direkten döndü kafa topu girse 3-0'dı maç.

Şike var ama Adem yapmış sadece.

3 girse 4 yerlerdi yine farketmezdi 2-0 öndesin galatasaray posizyon buluyor arkaya adam kaçırıyorsun ikici yarı yine aynı şekilde atak oynuyorsun savunma yapmıyorsun çok belliydi ya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 20:47:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Gümüşbıçak the Speaker, the writer, the doctor, the everything.

Ya sus be adam. Her konuyla ilgili de yorum yapma sus anlat maçını sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu net şekilde belli oldu 3 takımda son haftaya kadar yarıştan kopmayacak.

Sezonun final maçı da Gs-BJK derbisi olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 20:47:59
  • Beşiktaş / Bodrum
3 girse 4 yerlerdi yine farketmezdi 2-0 öndesin galatasaray posizyon buluyor arkaya adam kaçırıyorsun ikici yarı yine aynı şekilde atak oynuyorsun savunma yapmıyorsun çok belliydi ya

Savunma sene başından beri yapamıyorlar zaten adamların oyun sistemi bu.

Tüm takım yapamaz zaten en fazla 3 adam yapar hep. Adem, Veysel ikisi de fazlasıyla sarardı bu maç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Sabrinin yerine emre girdi sag bekte kim oynar ki şimdi kasimpasa oradan yuklense bari
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Sabrinin yerine emre girdi sag bekte kim oynar ki şimdi kasimpasa oradan yuklense bari
Yasin ya da Hamit geçer.

Çevrimdışı Yusuf

Artık Galatasaray'ın bir şekilde maçlarını kazanacağı belli oldu. Arena'da kazanıp şampiyon olacağız başka yolumuz yok.

Çevrimiçi blackeagle35

İnşallah küme düşersiniz..

Çevrimdışı Çağatay

Hamza hoca mac sirasinda oyuncularin yerlerini bu kadar degistirdigi icin sıkıntı yasiyor son dk larda kasimpasanin aslinda bunu degerlendirmesi lazim

Çevrimdışı Çağatay

Veyseli cikarmak 90 da aklina geliyor adamin...

Çevrimdışı Tolga

Hamza hoca mac sirasinda oyuncularin yerlerini bu kadar degistirdigi icin sıkıntı yasiyor son dk larda kasimpasanin aslinda bunu degerlendirmesi lazim
Kasmpaşa'nın birşeyleri değerlendirecek hali falan kalmadı :)

Bir takım 2-0 dan kendi sahasında bu kadar kolay maç veriyorsa kolay kolay o maçı döndüremez.

Çevrimdışı Çağatay

Kasmpaşa'nın birşeyleri değerlendirecek hali falan kalmadı :)

Bir takım 2-0 dan kendi sahasında bu kadar kolay maç veriyorsa kolay kolay o maçı döndüremez.

Korkudan işte
bize karsi bu kadar pısmıyorlar oynarken

Çevrimdışı dlcs

Bu takım şampiyon olamaz yazın kenara.

Çevrimiçi blackeagle35

2-0 öndeki takım kendi sahasında nasıl bu kadar kolay verir maçı..Veysel koridor oldu adam izliyor ki ilk yarıda öyleydi..2-0'dan maç verilir ama bu şekilde değil..Ne bir baskı ne bir şey..Neredeyse kontradan 3 gol buldu adamlar..

Çevrimdışı Çağatay

Şunlar kume dusse ne sevinirim ya
bi ankaragucu dustugunde cok sevinmistim
bi de bunlar dusseler filan cok sevinirim heralde ama bunlari da dusurmezler iste..

Çevrimdışı Tolga

Şunlar kume dusse ne sevinirim ya
bi ankaragucu dustugunde cok sevinmistim
bi de bunlar dusseler filan cok sevinirim heralde ama bunlari da dusurmezler iste..
Yok zaten düşecek takımlar belli oldu gibi aslında o yüzden düşmezler.

Çevrimdışı Çağatay

Ya iste keske o potada bunlarda olsaydi da dedigin gibi az cok belli gibi dusecek takimlar ve biz o takımlarin 2 sine 5 puan verdik...

Çevrimdışı eski inönü

çok kötü oldu bu galibiyet. Ciddi havaya sokacak gs'yi. Puan durumuna göre konuşmuyorum, bu galibiyet gs'yi bir adım öne fırlattı şampiyonlukta.

Çevrimdışı Tolga

Ya iste keske o potada bunlarda olsaydi da dedigin gibi az cok belli gibi dusecek takimlar ve biz o takımlarin 2 sine 5 puan verdik...
Balıkesir'e bıraktığımız 2 puana o kadar yanıyorum ki umarım sezon sonu o 2 puanı aramayız.

Çevrimdışı Tolga

çok kötü oldu bu galibiyet. Ciddi havaya sokacak gs'yi. Puan durumuna göre konuşmuyorum, bu galibiyet gs'yi bir adım öne fırlattı şampiyonlukta.
Çıkıp yarın Fb'yi yensek o havayla işi götürürüz diyeceğim ama yarın işimiz hiç kolay değil.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu ne yahu böyle maç mı kazanılır.Saçma sapan beleş 3 puan alıyorlar.Bizim her maç anamız ağlıyor heriflere ikram ediyorlar 3 puanı.Lanet olsun türkiyede şampiyon olacaksan maçları böyle kazanacaksın işte.Yarın puan durumu

55-54-53 olur kimse de kopmaz yarıştan.

Etiketler: