Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664465 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Çıkıp yarın Fb'yi yensek o havayla işi götürürüz diyeceğim ama yarın işimiz hiç kolay değil.
yarın için tek istedigim şey beraberlik. Şu dönemde çok iş görür. Yenilgi bizi komaya sokar. Gecen sene oldugu gibi 3.lüğe doğru yol alırız

Çevrimdışı Çağatay

Balıkesir'e bıraktığımız 2 puana o kadar yanıyorum ki umarım sezon sonu o 2 puanı aramayız.

Insallah aramayiz o 2 puani cok kritikti çünkü

ama bu gs nin galibiyeti hamza hocaya biraz daha kredi verdi yani onumuzdeki maclarda yine sacmalama ihtimali var gs potansiyel puan kayiplari yasayacaktir hamza hoca da yine özür dileyecektir :)

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

yarın için tek istedigim şey beraberlik. Şu dönemde çok iş görür. Yenilgi bizi komaya sokar. Gecen sene oldugu gibi 3.lüğe doğru yol alırız
Benim korkumda bu aslında yani yenilirsek takım dağılabilir ama böyle olmamalı.

Yenilsek de 1 puan geriye düşeceğiz liderden önümüzde 9 maç kalıyor ve 5 i kendi sahamızda olacak aslında.

Herşey yine bizim elimizde olacak ama geçen sene gözümün önüne geliyor da korkuyorum açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Gs maçının 2. yarısı 20:10'da başladı 25 dakika neden sürdü devre arası  :alala:

Çevrimdışı eski inönü

Benim korkumda bu aslında yani yenilirsek takım dağılabilir ama böyle olmamalı.

Yenilsek de 1 puan geriye düşeceğiz liderden önümüzde 9 maç kalıyor ve 5 i kendi sahamızda olacak aslında.

Herşey yine bizim elimizde olacak ama geçen sene gözümün önüne geliyor da korkuyorum açıkçası.
valla Beşiktaş'ı sen de tanıyorsun işte olası maglubiyet bizi nerelere sürükler sen hesap et.

Çevrimiçi Samet Ç

valla Beşiktaş'ı sen de tanıyorsun işte olası maglubiyet bizi nerelere sürükler sen hesap et.
sıkıntı yok herkes kaybederiz diyor taraftardan tepki gelmez  :)

Çevrimdışı Çağatay

Gs gecen sene dany i kiraladi onun sayesinde 2. Oldular cl ye gittiler
Bu sene veyseli kiraladilar adam bu macta bulundugu kanadi otobana cevirdi
twitter da herkes konusuyor o cektigi cılız şutu filan...
gs de isini boyle görüyor sanirim :)
saka bi yana gs deki sansin 10 da 1 i bizde olsa 7-8 puan fark yapmistik simdiye kadar

Çevrimdışı Tolga

İşte camianın orada dağılmaması lazım.

Futbolcular için önlerinde 10 tane final maçı var yarın yenilsek de 9 final maçı kalıyor.

Kalan haftalarda ellerinden gelenin daha fazlasını yapıp iyi şekilde mücadele etmeliler.

Bu Gs ve Fb öyle ya da böyle tökezlemeye müsaitler bundan faydalanmalıyız.

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler hayırdır. Sorsam şimdi hepiniz müslümanız diyeceksiniz, ona buna iftira atıyorsunuz. Günah be. Şike falan filan hayırdır ya. parayı sizin yanınızda mı teslim ettiler. Bu ne fütursuzluk kendini bilmezlik. O zaman izlemeyin maçları. Gidin bankalarda kim kime para götürüyor onu takip edin. Futbolla ilgili tüm fikriniz bu mudur? O ona yattı bu ötekine zaten yatar. Şunu unutmayın siz bu safsataları uyduruyorsanız başkaları da size uydurur aynısını. Bursa işte aynı bu tip saçma sapan komplo teorileri ile düşman oldu bize. Aptalca fikirler üretip insanı birbirine düşman ediyorsunuz.
Nasıl maç izlediniz anlamadım ki. Ya her iki takımda da birbirine yakın duran adam gördünüz mü? Bu maç 50 50 bitse şaşırmam. Kasımpaşa zaten gamsız. Düşmek için çabalıyorlar. Bu adamlar Balıkesirden 5 yedi 5. Galatasaray son bedava maçını kazandı. Artık bittiler. Burak Melo falan kurtaramaz bunları.
Tekrar söylüyorum. Bir şahitliğiniz yoksa böyle yorumlar lütfen yapmayın. Burada futbol konuşun futbol adına paylaşılanlardan bilginizi arttırın. Böyle saçma sapan teori üretme pratiği yerine futbol bilginiz gelişsin.

ysariusta

• Ziyaretçi

Gs gecen sene dany i kiraladi onun sayesinde 2. Oldular cl ye gittiler
Bu sene veyseli kiraladilar adam bu macta bulundugu kanadi otobana cevirdi
twitter da herkes konusuyor o cektigi cılız şutu filan...
gs de isini boyle görüyor sanirim :)
saka bi yana gs deki sansin 10 da 1 i bizde olsa 7-8 puan fark yapmistik simdiye kadar
Veysel GS sağ kanadında oynarkende otoban gibiydi. Adamın standardı bu. Oynatırsan böyle olur. Dordmund hız testlerini GS maçında yapıyordu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 21:30:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beyler hayırdır. Sorsam şimdi hepiniz müslümanız diyeceksiniz, ona buna iftira atıyorsunuz. Günah be. Şike falan filan hayırdır ya. parayı sizin yanınızda mı teslim ettiler. Bu ne fütursuzluk kendini bilmezlik. O zaman izlemeyin maçları. Gidin bankalarda kim kime para götürüyor onu takip edin. Futbolla ilgili tüm fikriniz bu mudur? O ona yattı bu ötekine zaten yatar. Şunu unutmayın siz bu safsataları uyduruyorsanız başkaları da size uydurur aynısını. Bursa işte aynı bu tip saçma sapan komplo teorileri ile düşman oldu bize. Aptalca fikirler üretip insanı birbirine düşman ediyorsunuz.
Nasıl maç izlediniz anlamadım ki. Ya her iki takımda da birbirine yakın duran adam gördünüz mü? Bu maç 50 50 bitse şaşırmam. Kasımpaşa zaten gamsız. Düşmek için çabalıyorlar. Bu adamlar Balıkesirden 5 yedi 5. Galatasaray son bedava maçını kazandı. Artık bittiler. Burak Melo falan kurtaramaz bunları.
Tekrar söylüyorum. Bir şahitliğiniz yoksa böyle yorumlar lütfen yapmayın. Burada futbol konuşun futbol adına paylaşılanlardan bilginizi arttırın. Böyle saçma sapan teori üretme pratiği yerine futbol bilginiz gelişsin.

@Yunus abi öncelikle sağlam ağır olmuş yadırgadım fazlasıyla eleştirinin ötesinde bu yazdıkların.

İkinci olarak maçı tekrardan açıp başından itibaren sadece Adem'i izlemeni istiyorum. Bu bittikten sonra da Adem'in bu seneki birkaç maçını izlemeni istiyorum.

Ondan sonra tekrar konuşalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Galatasaray,Trabzon ve Akhisar deplasmanlarında puan kaybedecektir.. Aslında Mersin ve Rize deplasmanları da sıkıntılı ama bu takımlar o maçlara motive olurlar mı muamma..Arena'ya muhtemelen şampiyonluk şansımız var olarak gideceğiz..

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray,Trabzon ve Akhisar deplasmanlarında puan kaybedecektir.. Aslında Mersin ve Rize deplasmanları da sıkıntılı ama bu takımlar o maçlara motive olurlar mı muamma..Arena'ya muhtemelen şampiyonluk şansımız var olarak gideceğiz..
33.hafta da herkesin şampiyonluk şansı olur büyük ihtimalle ama kim lider olur onu kestirmek güç.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Çağrı kimseyi gücendirmek için yapmıyorum. Kaldı ki forumda futbol bilgisi iyi olanlardan biri de sensin.
İnsanlar bu kadar fütursuz bu sözleri kullanmamalı. Futbol eğer sonucu belli bir oyunsa artık izlemeyelim.
Beşiktaş başka branşlarla da temsil ediliyor. Adem belli standartları olsa zaten bizim a takımımızda oynardı.
Kasımpaşa çoktan yaz tatiline çıkmış bir takım. Söylediğimin de arkasındayım. Eğer gözünüzle görmemişseniz susun.
Asla bunları yazmayın. Sahada verilen emeğe ayıp edersiniz. Bildiğim tüm dinlere göre günah işlersiniz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 21:42:45
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı kimseyi gücendirmek için yapmıyorum. Kaldı ki forumda futbol bilgisi iyi olanlardan biri de sensin.
İnsanlar bu kadar fütursuz bu sözleri kullanmamalı. Futbol eğer sonucu belli bir oyunsa artık izlemeyelim.
Beşiktaş başka branşlarla da temsil ediliyor. Adem belli standartları olsa zaten bizim a takımımızda oynardı.
Kasımpaşa çoktan yaz tatiline çıkmış bir takım. Söylediğimin de arkasındayım. Eğer gözünüzle görmemişseniz susun.
Asla bunları yazmayın. Sahada verilen emeğe ayıp edersiniz. Bildiğim tüm dinlere göre günah işlersiniz.

@Yunus Abi açıkçası günahı düşünerek düşündüğüm ve gördüğüm şeyi değerlendirmezsem en başta kendi yaşam felsefeme karşı günah işlerim.

Bırak bir şeyi yapılan şeylerin yüzde 90'ını görmediğimiz bir Dünya'da görmüyorsanız susun demek hiç mantıklı değil benim bakış açıma göre.

Galatasaray'ın çaldığı 4 tane şampiyonluk kupamız var bizim onları da yapılırken kimse görmedi herkes sussaydı ne olurdu? Yanlış bu.

Alenen yapılan bir şey varsa sahada  olandır. Sahada yapılan için fatura görmem şart değil benim.

Adem yeteneksiz bir adam değil. Kasımpaşa'nın tatile girmesiyle de ilgisi yok yaptıklarının. Aynı pozisyonlara girdiği maçlarda hep iyi işler çıkardı bugün yarı yoldan döndüğü inanılmaz pozisyonlar var.

Evet benim gözümde o yeteneğe sahip adam bunları yanlışlıkla yapamaz. Kaldı ki bir kişinin dikkatini çekmedi bu. Daha 10ç dakikada söyledim ki hiç söylemem böyle şeyler.

Eğer futbol bilgime biraz olsun inanıyorsan ben tekrardan izlemeni tavsiye ederim maçı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Polyannacılik oynamaya dewam edelim diyosun yani
anadolu takimlarini birbirleri ile yaptiklari maclar ile buyuklerle yaptiklari maclari kiyaslaman bile yanlis
Sanki bu ulkede şike hic yapilmadi
aziz yıldırim da melek zaten :)
yapma Allah aşkına
peki bir de soyle düşünelim
ornegin kiralik verdigimiz ömer bize karşı oynarken sacma sapan goller kacirsin ya da penalti filan yaptirsa en ucuzundan ne düşünürsün

Çevrimdışı LithuM

Yunus Bey,

Siz inanıyor musunuz çok saygılı yayıncı kuruluşun bu işin içinde olmadığına ve reyting kaygısı gütmediğine, siz inaniyor musunuz geçen sezon ki gs derbisin de o sahaya girenlerin çarşı olduğuna, siz inanıyor musunuz adaletli bir lig de oynadığımıza.

Çıkıyor fenerbahçe başkanı aziz yıldırım beyfendi ben şike yaptıysam kendim için yapmadım fenerbahçe için yaptım diyor.

Uefa dan cezalar geliyor.

Tamam biz eyyamcıyız uefa da mı eyyamcı ?

Çevrimdışı Çağatay

nooldu ben niye kendimi alıntıladım yine  :evillol:
hey Allahım ya

Çevrimdışı ozan062

beyler acık soyleyim ben bu macın doneceğini ilk yarıda cozmustum
cunku attıkları goller tamamen zorlamaydı babelin o almana veridği pas hele atma diye verdi gitti gol oldu
fakat ikinci yarıda buragı gordugum an tamam dedim cnk macın her saniyesinde gs rahatlıkla atak buluyor kimsenin bireysel hatasına bakmadan rahatlıkla pozisyon buluyor
aynısı fener içinde geçerli
ama biz hiçbir zaman boyle ablukaya bir rakibi almadık koca sezonda.. birazda bu yonden bakın yok hakemmiş bilmemne senelerdir hakemi one surduk nasıl tavım bu konuda akıllara zarar

bu arada maçı satan iki kişi vardır zaten şike herkesin sıcmasıyla değil bir iki kişiyle olur
oda cagırının dediği gibi embesil gzvnk bizim cıkardıgımız ahlaksız ademdir
oburude donk hatta bir yarımda bizimle dalga gecen en agır ğzvnk babel...

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Ridvan Dilmen maci cok dogru degerlendirdi. Sans falan degil tamamen Kasimpasa nin savunma zaafiyeti ve amacsiz futbolu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2015, 11:22:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Dilmen : - Veysel Sarı, Galatasaray'da oynarken Galatasaray'a bu kadar katkı sağlamamıştı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

UEFA bildirmek lazım şike yapıldıgını daha nasıl yapılması lazım...!

Çevrimdışı Tolga

İstanbul Başakşehir 3-1 Gençlerbirliği

Trabzonspor 2-0 Akhisar Belediyespor

[ Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 17:57:49 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Türkay

El Kabir'in asisti rakibine hakaret resmen.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

25.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Balıkesirspor 4-1 Eskişehirspor

Karabükspor 0-1 Torku Konyaspor

Kayseri Erciyesspor 0-3 Çaykur Rizespor

Mersin İdmanyurdu 0-1 Gaziantepspor

Sivasspor 4-1 Bursaspor

Kasımpaşa 2-3 Galatasaray

İstanbul Başakşehir 3-1 Gençlerbirliği

Trabzonspor 2-0 Akhisar Belediyespor

Fenerbahçe 1-0 BEŞİKTAŞ