@Çağrı kimseyi gücendirmek için yapmıyorum. Kaldı ki forumda futbol bilgisi iyi olanlardan biri de sensin.
İnsanlar bu kadar fütursuz bu sözleri kullanmamalı. Futbol eğer sonucu belli bir oyunsa artık izlemeyelim.
Beşiktaş başka branşlarla da temsil ediliyor. Adem belli standartları olsa zaten bizim a takımımızda oynardı.
Kasımpaşa çoktan yaz tatiline çıkmış bir takım. Söylediğimin de arkasındayım. Eğer gözünüzle görmemişseniz susun.
Asla bunları yazmayın. Sahada verilen emeğe ayıp edersiniz. Bildiğim tüm dinlere göre günah işlersiniz.
@Yunus Abi açıkçası günahı düşünerek düşündüğüm ve gördüğüm şeyi değerlendirmezsem en başta kendi yaşam felsefeme karşı günah işlerim.
Bırak bir şeyi yapılan şeylerin yüzde 90'ını görmediğimiz bir Dünya'da görmüyorsanız susun demek hiç mantıklı değil benim bakış açıma göre.
Galatasaray'ın çaldığı 4 tane şampiyonluk kupamız var bizim onları da yapılırken kimse görmedi herkes sussaydı ne olurdu? Yanlış bu.
Alenen yapılan bir şey varsa sahada olandır. Sahada yapılan için fatura görmem şart değil benim.
Adem yeteneksiz bir adam değil. Kasımpaşa'nın tatile girmesiyle de ilgisi yok yaptıklarının. Aynı pozisyonlara girdiği maçlarda hep iyi işler çıkardı bugün yarı yoldan döndüğü inanılmaz pozisyonlar var.
Evet benim gözümde o yeteneğe sahip adam bunları yanlışlıkla yapamaz. Kaldı ki bir kişinin dikkatini çekmedi bu. Daha 10ç dakikada söyledim ki hiç söylemem böyle şeyler.
Eğer futbol bilgime biraz olsun inanıyorsan ben tekrardan izlemeni tavsiye ederim maçı.