Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664787 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ne Ronaldinho'ymuş arkadaş bir kere gelsin de Türkiye'ye hepimiz rahatlasak :evillol: :evillol:
bu sefer gelir yeni stata pazarlama açısından bir yıldız getirmek istiyorlar o da 35-36 yaşında biri olur gibi en makulu Ronaldinho :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 18:01:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa Ronaldinho'yu alıyormuş.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/126202/gelecek-yil-turkiyede-izleyebiliriz

Ulan Bursa'dan  ümitliydim Alkmaar gibi takım olacaklar diye onlar da cıvıttı.

Bizim milletimizde komple sorun var sanırım herkes gösteriş peşinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan Bursa'dan  ümitliydim Alkmaar gibi takım olacaklar diye onlar da cıvıttı.

Bizim milletimizde komple sorun var sanırım herkes gösteriş peşinde.
kombine peşindeler abi bence mantıklı bu tür kulüpler için bir tane böyle adam almak pazarlama açısından.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 18:09:51
  • Beşiktaş / Bodrum
kombine peşindeler abi bence mantıklı bu tür kulüpler için bir tane böyle adam almak pazarlama açısından.

Yok be abicim.

Bursa taraftarı zaten iyidir. Uygun fiyat olsun satar 30.000 kombine çok gereksiz şeyler sezonun yarısında bırakıp gidecek adam için.

O pazarlama olayı bizimkiler yalanı. Feyenoord Ajax Celtic 40.000 satıyor yıldız yok kadroda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yok be abicim.

Bursa taraftarı zaten iyidir. Uygun fiyat olsun satar 30.000 kombine çok gereksiz şeyler sezonun yarısında bırakıp gidecek adam için.

O pazarlama olayı bizimkiler yalanı. Feyenoord Ajax Celtic 40.000 satıyor yıldız yok kadroda.
Tabi ki doğru değil abi de zaten ben küçük çaplı taraftarlar için yapacaklarını düşünmüyorum. Zenginler loca alsın diye yapılır diye düşünüyorum yoksa Bursa boş bırakmaz o stadı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 18:15:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Tabi ki doğru değil abi de zaten ben küçük çaplı taraftarlar için yapacaklarını düşünmüyorum. Zenginler loca alsın diye yapılır diye düşünüyorum yoksa Bursa boş bırakmaz o stadı.

Ben bu anlamsız salakça düşmanlığını oldum olası anlamadım Bursa'nın.

Ailem göçmen ama Bursalıdır benim ve Bursa'yı da Bursaspor'u da çok severim ve sempatik bulurum.

Altyapısıyla şehrin potansiyeli ile. Yeni nesil ergenlerin eline oyuncak etmezlerse çok büyük potansiyeli var şehir takımı olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben bu anlamsız salakça düşmanlığını oldum olası anlamadım Bursa'nın.

Ailem göçmen ama Bursalıdır benim ve Bursa'yı da Bursaspor'u da çok severim ve sempatik bulurum.

Altyapısıyla şehrin potansiyeli ile. Yeni nesil ergenlerin eline oyuncak etmezlerse çok büyük potansiyeli var şehir takımı olarak.
Orada düşmanlık yok abi kanımca bizim üzerimizden reklam yapalım dedi taraftarları olmadı bozguna uğradılar hala daha kabul etmiyorlar neyse geçelim. Bursa'nın alt yapısı çok iyi gerçekten de dediğin gibi böyle salakça hamleler yaparlar ise sıklıkla 2-3 seneye kalmaz Ptt'de onları da görürüz.

Çevrimdışı Tolga

Orada düşmanlık yok abi kanımca bizim üzerimizden reklam yapalım dedi taraftarları olmadı bozguna uğradılar hala daha kabul etmiyorlar neyse geçelim. Bursa'nın alt yapısı çok iyi gerçekten de dediğin gibi böyle salakça hamleler yaparlar ise sıklıkla 2-3 seneye kalmaz Ptt'de onları da görürüz.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe altyapı koordinatörleri Jan Wouters'ı getirdi.

Çevrimdışı Tolga

Spor Toto Süper Lig takımlarından Suat Altın İnşaat  Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek görevinden istifa etti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 00:11:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Spor Toto Süper Lig takımlarından Suat Altın İnşaat  Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek görevinden istifa etti.

Anadolu muhabirimiz Tolga Özkahraman Kayseri'den bildirdi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Şaka bir yana Başakşehir maçı gerçekten de çok kritik kazanıp üzerimizdeki ölü toprağı atmalıyız. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Şaka bir yana Başakşehir maçı gerçekten de çok kritik kazanıp üzerimizdeki ölü toprağı atmalıyız. :)
kazanırız...! bize açık verseler paket olurlar...! ki bunlar da 1-9-1 taktiği ile oynayacaklar 2 hafta var o zaman a kadar sosa toparar cenk iyileşir olcay dinlenir Ba zahmet olmasa gol atar...!

Çevrimdışı Tolga

kazanırız...! bize açık verseler paket olurlar...! ki bunlar da 1-9-1 taktiği ile oynayacaklar 2 hafta var o zaman a kadar sosa toparar cenk iyileşir olcay dinlenir Ba zahmet olmasa gol atar...!
Kalan 9 maçta herkes elinden geleni yapıp en kötü 7 ya da 8 galibiyet almamız lazım.

Tıpkı ligin ilk yarısında yakaladığımız seri gibi bir seri yaparsak hedefi görebiliriz :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Kalan 9 maçta herkes elinden geleni yapıp en kötü 7 ya da 8 galibiyet almamız lazım.

Tıpkı ligin ilk yarısında yakaladığımız seri gibi bir seri yaparsak hedefi görebiliriz :)
9 da 9 hedef 9 da 8 oda 1 beraberlik...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 11:07:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Duygun amca konuşuyor mali genel kurul var  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 11:50:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

noldu borclari aciklandimi
hsaplayamıyorlar  :kop: :kop: 2 milyar küsür e yakın  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Etiketler: