UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk Tarih : 24.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Georgi Kabakov - Martin Margaritov - Martin Venev - Radoslav Gidzhenov VAR

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk  [Okunma sayısı 2244 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson Jurasek’i bir cok pozisyonda gercekten tek basina birakti, gram yardim etmedi arkasina 35-40lara kadar
gedson burayı bırakmış o çok belli

Çevrimiçi tolga1903

Gedson Jurasek’i bir cok pozisyonda gercekten tek basina birakti, gram yardim etmedi arkasina 35-40lara kadar

Yardım etmediği gibi hücumda da 0. Hoca 10 dakika içinde yaptığı saçmalığı düzeltmeliydi reaksiyonda çok geç kalıyor 35'de attı rafayi sola bu olmaz.

Çevrimiçi sEuL

oyuncudan ziyade hocanın oynattıgı sacma oyundan kaynaklı bütün oyuncular rezil gozukuyor bu hoca yüzünden 2 maca orkunuda ıslıklarız.

Guardiola gelse bunlardan bi cacik olmaz, kac hoca yemesi gerekiyor bu oyuncularin?

Çevrimiçi Samet Ç

orta sahayı üçleyip sola rafa atarsa döner maç

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu kadar karakter yoksunu futbolcu topluluğu Beşiktaş tarihinde yoktur en az 8 tane daha direk oynayacak adam lazim.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Zafer55

Svenssonu satmayalım. Masuakunun peşine geleni görünce ben svensona razıyım

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

hoca da değişmesi lazım yol yakınken dönelim bu yanlıstan bu hoca ile olmaz bu oyuncu grubu ne kadar kötü olursa olsun ilk sutumuz 40.dakika penaltıdan hep aynı oluyor.Avusturya 2.liginin 6.sında shaktar macında oldugu gibi yine 15-20 dk da 2-0 geriye düştük bu hocanın olmayan oyun planına yazar.

Bu hocaya en iyi kadroyuda versen ziyan eder.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimiçi tolga1903

Zaten attı 2 tane yedikten sonra attı. Ne düşündü ne planladı da böyle aptalca bi tercih yaptı ve dakikalarca buna sabretti akıl alır gibi değil bu adamın maçtan sonra çıkıp sol kanat istiyorum diye bangır bangır bağırması lazım yönetimin ayıbıdır bu iş artık

Çevrimdışı underworld

Sol kanat yok, raşika eline top versen 2 metre götüremez.
Rafa ileride kayıplarda, Orkun aut ve taçlarda...
Nasıl olacak bu iş.

hocada o kapasite yok bunu bilemez o.

Abrahamı sağ kanatta gördüm bir ara gol yediğimiz andı.2 metrelik pivot santraforu sağ kanata attı.

Çevrimiçi annoca

demir ege - muci değişip gedson ortaya muci kanata

Çevrimdışı Necmi

Svenssonu satmayalım. Masuakunun peşine geleni görünce ben svensona razıyım
az daha geliyordu zaten gerçi henüz tehlike geçmiş değil

Çevrimiçi Ravenman

Gençleştirme diye diye dillerde tüy kalmadı.

Adamların takımı hep 20 yaşındaki bebelerle dolu.

Arda bence Ole’den daha büyük hoca olacak.

Çevrimiçi mellfred

rakip ortasahayı sallana sallana geçip ceza alanına iniyor her defasında
 ortasahada orkun  kilolu hazır değil demir  ege ile rafa kelimenin tam anlamıyla yok gibiler
rafayı  kanada ayıp gedsonu  ortaya çekebilirdi oyun içi değişikliğiyle
herkes kanatların beceri yetersizliğinden bahsediyor ama ortasahada hiç yokuz
rachica

Çevrimiçi KartalınGücü

Sol kanat yok, raşika eline top versen 2 metre götüremez.
Rafa ileride kayıplarda, Orkun aut ve taçlarda...
Nasıl olacak bu iş.

Bizi kilitlemek kolay Rafaya sert bas, Tammyi araya al takım bitti. Sen Rafasın topu aldın santrafor 2 kişinin arasında kime ne yapacaksın? En iyi ihtimalle faul alırsın onu da Bulgar hakem verirse.  Beşiktaş gibi takımın sahada en az 4-5 gol tehdidi olması lazım, Rashica mı gol tehdidi, Gedson mu hazır olmayan Orkun mu?

Çevrimiçi tolga1903

Jurasek 1v1 savunmasinda karşıdaki elemana karşı problem yaşıyorsa yardım getirirsin, önündeki essek gibi 50 metre uzağında oynuyor demir ege ve orkunla merkezi kapatmaya çalışıyorsun her tarafın delik deşik oldu

Demir ege yavaş-orkun hazır değil rafa geri gelmiyor geri gelse ilerde etkili olamıyoruz.

Hocamız müthiş planlamış.  :claps:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Orkunun ikinci ortasi da iyiydi kose vurusunda, yazıyordu az kalsın Demir Ege

Çevrimiçi tolga1903

Jurasek'in müdahaleler yalnız amatör topçu seviyesi nerden buldunuz olm bunu

Çevrimiçi KartalınGücü

Muci girsin Rashica'ya katlanamıyorum yok hükmünde.

Şu orkuna yapılandan sonra da birinin bacağını eline verip oyunu durdurmayan oyunculara da yazıklar olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi yaço58

Jurasek'in müdahaleler yalnız amatör topçu seviyesi nerden buldunuz olm bunu
İzlerken deli ediyor tüm ataklar soldan geliyor inanılmaz

Çevrimiçi 38life

Şu çok net herkesin gözlemleyebileceği bir durum. Biz ileride pres yapıp topu kapamayınca ve rakip oradan pasla çıkmayı başarınca o top %90 ihtimalle bizim altıpasımıza kadar geliyor. Bu çok sıkıntılı bir durum. Bunun çözülmesi gerek.

Etiketler: