UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk Tarih : 24.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Georgi Kabakov - Martin Margaritov - Martin Venev - Radoslav Gidzhenov VAR

emre_1978 ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk  [Okunma sayısı 2006 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Çevrimiçi yaço58

Dakika 18 cılız şut harici şutumuz yok takım kötü görüntü veriyor juraseği de beğenmedim

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Samet Ç

top rashica ve svensonna gelince benim umutlar bitiyor

Çevrimiçi kahyaoglueren

Svenson yerine birini bulamadiniz ya geçen seneden beri.

Sizin yoneticiliginizi seveyim.

Çevrimdışı sEuL

Gecen de yazdim, bu Jurasek Masuaku'yu aratir.

Çevrimiçi tolga1903

Bu juraseki hiç begenmedim takım baştan assagi iğrenç durumda

Çevrimiçi hasankale

Bizimkiler kampta kola çekirdek yapıp yatmislar galiba.Fizik olarak kimse hazır değil.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi tolga1903

Hiç utanmadınız mı şu maça gedson rashica çıkarırken elin savaştaki takımının kanatlarına bak bide şunlara bak

Çevrimiçi yaço58

Çevrimiçi KartalınGücü

Bireysel yetenek kısıtlı rakibi geçebilecek teknikte kimse yok, e pas oyunu oynatacak hoca da yok (zaten takımın yüzde 80 i 20 metreye pas atamıyor) nasıl olacak bu işler?

Çevrimiçi tolga1903

Gedson denen beyinsiz 2 tane opsiyonu varken taca çıktı topla

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Yokmessi

Bu takımda düsuk iq lu oyuncu gorunumlu boş heriflerden kurtulmadikca bu takimdan adam olmaz.

Çevrimiçi Ravenman

Shaktar defensı bol bol panikleniyor, baska kurarsak hata yaparlar. Yinede baskı kurmuyoruz.

Svensson ve Rashica adamı kanser ederler, bunlar PAF takımında oynamaz bile derhal tüm sağ kanat yenilenmesi lazım.

Çevrimiçi 38life

iki stoper bir sağ bek lazım ve alınacak stoperlerin ömürlük olması lazım

Televizyonda Tribünlerin sesi neden bu kadar kısık ve neden yorumcu yok. Yanlış hatırlamıyorusam bizim 3. hazırlık maçında yorumcu vardı. Bu maçta yok.

Çevrimiçi Samet Ç

bu takımın ilk 11'ne hala daha 6 tane transfer lazım elenmek daha hayırlı olacak

Çevrimiçi yaço58

Çevrimiçi kahyaoglueren

Jurasek'in savunma Masudan bile kötü olabilir.

Ne izliyoruz ya biz.

Ruhsuz itler

Çevrimiçi Samet Ç

şu kanatları bir sene bize verinde şampiyon olalım

Çevrimdışı sEuL

Iyi oluyor bunlar, umarim 4-5 yeriz ve eleniriz direkt bu macla beraber.

Taraftarin simdiden YONETIM GITSIN﹗ diye bu beceriksizleri istifaya davet etmeleri gerekiyor.

Çevrimdışı mellfred

amatör bir takımla antraman maçına çıkmış gibi şahtar
iki stoperle al ver yapıp ters kanada topu atıp golü yazıyorlar
inanılmaz
iki maçta toplamda 8 yer tek şut atamadan bitiririz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Takım kanat diye bağırıyor.

Adamların en yaşlı oyuncusu 23 yaşındaymış.

Çevrimiçi KartalınGücü

Jurasek dene g. Zekalıyı golden 30 sn öncesinden izlemeye aldım, gereksiz yere adamı salıp ceza sahasına girdi sanki top alınca karşılayabilecekmiş gibi, adam da içinden geçip golü attırdı. Bu rezili kim bulup getirdiyse Abv.

Etiketler: