UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk Tarih : 24.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Georgi Kabakov - Martin Margaritov - Martin Venev - Radoslav Gidzhenov VAR

emre_1978 ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk  [Okunma sayısı 2001 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Çevrimiçi Mehmet57

Bizim taraftar da gerizekalı. Yani bu taraftar ile şampiyon olmak zor. Sen 88. dakikada gol atmışsın, 90. dakikada oyunu soğutuyorsun. Adamların ekmeğine yağ sürüyorsun, sahaya madde atıyorsun, oyunu soğutuyorsun. Yani bu, bu nasıl bir gerizekalılık? Hani bunu kim ediyor, burada kimse demiyor mu bu tribünde ya kardeşim atmayın şunu diye? Onu geçtim, takımına yeni oyuncu gelmiş, onu yuhalıyorsun. Evet, birebir de karşısındaki rakiple bazı pozisyonlarda çok eksik kaldı. Olabilir karşısındaki çok teknik bir oyuncu. Ama yuhalamak nedir ya? İlk maçta kendi oyuncunu, yeni gelmiş bir oyuncuyu yuhalamak nedir yani? Sahadaki diğerleri iyi miydi? Sahada ondan daha kötüsü vardı. Svensson daha kötüydü, Paulista daha kötüydü. Sahada Udoukhai tek bir olumlu hareketi bile yoktu. Yani bizim taraftarda da zeka yok.

Çevrimiçi Serdar3444

Bence golleri karıştırdınız 4.golde jurasek tutması gereken adamı tutuyor arkadaki oyuncu defans kurgusundan dolayı bombos jao mario tutmuyor jurasek diğer oyuncuya gidiyor bu sefer tuttugu oyuncu bos kalıyor.

Karıştırmadım, pozisyonun devamına bir bak, https://x.com/HTSpor/status/1948472595885531376/mediaViewer?currentTweet=1948472595885531376&currentTweetUser=HTSpor

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bizim taraftar da gerizekalı. Yani bu taraftar ile şampiyon olmak zor. Sen 88. dakikada gol atmışsın, 90. dakikada oyunu soğutuyorsun. Adamların ekmeğine yağ sürüyorsun, sahaya madde atıyorsun, oyunu soğutuyorsun. Yani bu, bu nasıl bir gerizekalılık? Hani bunu kim ediyor, burada kimse demiyor mu bu tribünde ya kardeşim atmayın şunu diye? Onu geçtim, takımına yeni oyuncu gelmiş, onu yuhalıyorsun. Evet, birebir de karşısındaki rakiple bazı pozisyonlarda çok eksik kaldı. Olabilir karşısındaki çok teknik bir oyuncu. Ama yuhalamak nedir ya? İlk maçta kendi oyuncunu, yeni gelmiş bir oyuncuyu yuhalamak nedir yani? Sahadaki diğerleri iyi miydi? Sahada ondan daha kötüsü vardı. Svensson daha kötüydü, Paulista daha kötüydü. Sahada Udoukhai tek bir olumlu hareketi bile yoktu. Yani bizim taraftarda da zeka yok.

Bunun böyle olacağını sağır sultan bile biliyordu başkan da biliyordu.En ufak olayda tepki geleceğini bende izlerken biliyordum çoğu Beşiktaşlıda biliyordu.Başkana yazar bu kadro ile bu maca cıkıp bu tepkiler.Artık iyi transferlerde gelmez 1 tane gelirse sol kanat gelir idare eden bir tane 6 numara 1 tane sağ bek kapatırlar transfer tahtasını avrupadan elendik bu hoca da eylülde gönderilir bu sezon da hiç olur.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimiçi Serdar3444

attığınız linkte bir şey yok.

İki kere denedim bende açıldı farkı nedir bilemedim. dördüncü golü hangi linkten izlersen izle sinir bozucu...
Topun ilk gelişi, ilk pozisyondaki eşleşmeden bahsetmiyorum zaten, mesele o değil, mesele jurasek'in pozisyonun içine girememesi, pozisyon alamaması....
Neyse, çokta önemi yok artık...
geçmişler olsun verilen paralara, bağlanan ümitlere

Çevrimiçi mayguntr

Mac sonu aciklamalari videosunu izleyen oldu mu, millet istifa mistifa mi yazdi, youtubedan izleyemeden kaldirmislar.

Çevrimiçi Ravenman

Resmi Youtube hesabı Solskjaer maç sonu röportajını kaldırdı yorumlarda ‘Yönetim İstifa’ yazdılar diye.

Çevrimdışı underworld

Bence golleri karıştırdınız 4.golde jurasek tutması gereken adamı tutuyor arkadaki oyuncu defans kurgusundan dolayı bombos jao mario tutmuyor jurasek diğer oyuncuya gidiyor bu sefer tuttugu oyuncu bos kalıyor.

Bu pozisyonda udokay ve jurasek ofsayt taktiği yapmalıydı.
Paulistadan hiza alacaklardı ama nerede

Çevrimiçi Ravenman

Semih adam eksiltir, dripling yapar, her köşeden kaleye şut atar.

Dünkü o amatör Shaktar defansına karşı 4-4-2 oyayacaktın hem Semih hem Abraham arkalarında Rafa.

Bu hoca gerçekten hoca değil.

Oyuncuya göre sistem yapmıyor, sistemine göre oyuncu seçiyor.

Çevrimdışı sEuL

Böyle  defans kurgusunu hayatınız boyunca göremezsiniz.Oyuncu kalitesi ile acıklanamaz bu durum net bir şekilde oyun anlayısı hatası hocaya yazar.

Bu pozisyonda herkes Jurasek geriye kosup adamini tutmaya calisan tek isim diyor ama bence acik bir sekilde ofsayti bozuyor. Bunun gibi en az iki pozisyon saydim Jurasek'in net bir sekilde ofsayti bozdugu. Varsa oluru bu adami hemen geri gondermek gerekiyor, varsa tazminati simdiden versinler. 2M + 8M Euro satin alma opsionu varmis beyefendinin birde, 100bin dolar bile vermem bu herife.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 16:42:18 sEuL ]

Etiketler: