UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk Tarih : 24.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Georgi Kabakov - Martin Margaritov - Martin Venev - Radoslav Gidzhenov VAR

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk  [Okunma sayısı 2253 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Alisson Jurasek'in içinden geçiyor her pozisyonda.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi 38life

iki kanatta gelse oynayacağımız oyun aşağı yukarı bu oyun bu arada

6 numara ve defans dörtlüsünün 3'ü değişmediği sürece evet değişen tek şey atacağımız gol sayısının biraz artması olacaktır.

Eğer hoca Demir Ege fantezisinde ısrarcı olursa hocaya da sallamaya başlarım ben burada. Oraya adam gibi bir 6 numara gelmek zorunda.

Çevrimiçi tolga1903

Ya svenson engellisi amputesi dümdüz pas atıp nasi kaptirabiliyon 2 metre top sürmekten aciz spastik

Çevrimiçi hasankale

Sol beke en kötü Rıdvan yılmaz falan alsınlar en acilinden bu jurasek büyük sıkıntı

Çevrimiçi KartalınGücü

2 tane santana kaç para başkan

Devrede Emirhan falan girsin bari sol beke direk koysak daha faydalı, Rashicanın daha vasat versiyonu bu Jurasek, bek falan olduğuna inanmıyorum karşıdaki çocuğu prime Leao yaptı.

Çevrimiçi Samet Ç

abraham fizik olarak iyi geçen sene ki ürkekliği yok güzel

Çevrimiçi 38life

Şu takıma bundan sonra transfer yapılmayacağını varsayalım. Tayfur kesinlikle bu kadroda ilk 11'e girer bir süre sonra. Öyle kötüyüz.

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Samet Ç

orkun yanına palhinha seviye çapa lazım yeri gelecek stoperi üçleyecek o zaman jurasekin arkasını daha rahat kontrol ederiz

Çevrimiçi 38life

orkun yanına palhinha seviye çapa lazım yeri gelecek stoperi üçleyecek o zaman jurasekin arkasını daha rahat kontrol ederiz

Kesinlikle. Bunu dillendirip duruyoruz ama sanki bu konuda bir çalışma yokmuş gibi. Umarım bu durum yönetimden bilgi sızmamasından kaynaklanıyordur. Yoksa vay halimize.

Çevrimiçi ulumemo

Olum orkun sövdürtme ilk maçtan, 3 topu da auta nasıl atarsın ya

Çevrimiçi Monza

Hayvan herif Rafa'nın bacağını kıracaktı. Buna nasıl kart çıkmaz.

Çevrimiçi sEuL

Jurasek'in kiralama bedeli sanirim 2M Euro birde satin alma opsiyonu var 8M Euro.
Satin alma zorunlu mu?
Degilse, 2M Euro'sunu pesin odeyip mactan hemen sonra Benfica'ya geri gonderelim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Umarim defansta full bekleme planı sadece ilk devre içindir.

Stoperleri top taşıya taşıya orta sahamiza geliyorlar sallana sallana. Baskiyi bıraktim alan kapatan yok.

Çevrimdışı Necmi

Sol beke en kötü Rıdvan yılmaz falan alsınlar en acilinden bu jurasek büyük sıkıntı
masuaku gönderip daha kötüsünü aldık şimdi bunu gönderip daha kötüsünümü alalım

Çevrimiçi 38life

Jurasek'in kiralama bedeli sanirim 2M Euro birde satin alma opsiyonu var 8M Euro.
Satin alma zorunlu mu?
Degilse, 2M Euro'sunu pesin odeyip mactan hemen sonra Benfica'ya geri gonderelim.

Değil.

Çevrimiçi tolga1903

Satin alma zorunlu mu?

Bu kadar kolay masuaku yemiyordu çalım hoffenheim gibi rezil bi takımda bile oynamamasından anlamalıydık. Ama yine kızamıyorum çünkü elemanin önünde oyuncu yok sağ tarafta zaten oyuncu yok ya insan utanır ya şu maça solda gedson sağda rashica svenson çıkmaya

Çevrimiçi Samet Ç

Kesinlikle. Bunu dillendirip duruyoruz ama sanki bu konuda bir çalışma yokmuş gibi. Umarım bu durum yönetimden bilgi sızmamasından kaynaklanıyordur. Yoksa vay halimize.
demir ege üçlü orta sahanın topçusu şu an için en fazla alınacak çapayı 20-30 dakika yedekler o yüzden şart zaten adam olarakta eksiğiz o bölgede almazlarsa sıkıntı

Çevrimiçi KartalınGücü

KWP de kaçan balık büyük olmuş. Sağ bek sol bek deyip geçiyoruz rakip kanatlar da içimizden geçiyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Beklerin cok zorlanacagi belliydi. Jurasek maca iyi baslamis olsa da ofansda, o cocuk karsisinda cok zorlandi. Svensson dupeduz facia. Rashica ile beraber gercekten ne yaptigi belli degil.

Svensson-Tayfur
gedson sag kanada gecip sola Muci atmak gerek

Çevrimiçi 38life

Sol bekinin sözleşmesi bitmiş. Sıfırdan oraya bir oyuncu alacaksın. Sınırsız seçeneğin var. Gidip nasıl Jurasek ile imzalıyosun? Ben bunu anlamıyorum mesela.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bu hoca ile ilk yarıda bu skor başarı her mac aynı korkak futbol oynatır bos bos geri cekilir rakibi bekler 40-50.dakika ilk şutu buluruz isabetli her mac aynı.

Biraz önde basınca nasıl bocalıyor karşı takımda bir şey olmadıgı goruluyor.

Bizim kadro kötü oldugu kadar hocada kötü kendimizi yırtıyoruz bakalım ne zaman görülecek bu hoca ile olmayacağı.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu kadar kolay masuaku yemiyordu çalım hoffenheim gibi rezil bi takımda bile oynamamasından anlamalıydık. Ama yine kızamıyorum çünkü elemanin önünde oyuncu yok sağ tarafta zaten oyuncu yok ya insan utanır ya şu maça solda gedson sağda rashica svenson çıkmaya

Gedson Jurasek’i bir cok pozisyonda gercekten tek basina birakti, gram yardim etmedi arkasina 35-40lara kadar

Çevrimiçi tolga1903

Olum orkun sövdürtme ilk maçtan, 3 topu da auta nasıl atarsın ya

Zerre hazır değil benfica'dan çok kötü kondisyonla gelmiş maalesef yokluktan oynatıyoruz ama en azından iyi yaptığı şeyleri yapabilir facia duran top kullanıyor bir kere kendisi gibi korner kullandı penaltı aldık ama en az 20 güne ihtiyacı var orkun'un

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sol bekinin sözleşmesi bitmiş. Sıfırdan oraya bir oyuncu alacaksın. Sınırsız seçeneğin var. Gidip nasıl Jurasek ile imzalıyosun? Ben bunu anlamıyorum mesela.

oyuncudan ziyade hocanın oynattıgı sacma oyundan kaynaklı bütün oyuncular rezil gozukuyor bu hoca yüzünden 2 maca orkunuda ıslıklarız.

Etiketler: