11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe
11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe Tarih : 02.11.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Yılmaz - İbrahim Çağlar Uyarcan - Hakan Yemişken - Direnç

gokhans, Yusuf Berberoğlu, Zafer55, mayguntr, kahyaoglueren, BavyeraKartali, matias_27, Savaş, fatihsahin, 38life, KartalınGücü, Serdar3444 ve 112 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 3828 defa] 11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvan<>jurasek , gökhan<>taylan değişiklikleri yapılabilirdi. Abrahm daha erken alınabilirdi. 
Kenarda net bir ortasaha yoktu kabulüm buna ama bir enerji katmak adına değişikliklerin sayısı fazla ve daha erken olmalıydı. Ortada işleyen bir takımda yoktu.
Djalo 6 oynayabilecek bir adam. Jota , rafa yerine denenebilecek bir adam.

Benim sorum çok basitti aslında. Kirmizi gördükten sonra yapacağın ilk değişiklik ne olurdu?

Çevrimiçi Samet Ç

ne olursa olsun orta sahada o haraket yapılmaz hainlik değildi süzme salaklık bu eleştirilecek tabi kendini attırmasa farklı kazanırdık en az onun jadar salaklıkta kulübede kendini attırmak takımın motivasyonunu sıfıra indirdi resmen panik başladı
bence yine kazanamazdık ama kazanırdık diyelim hadi birileri koltuğu kaybetmesin diye çocuğa hain muamelesi çekmek rezillik

Çevrimiçi Necmi

Abi alakası yok. Jota bize son anda aha sol açık diye caktiklari sağ açık orijinli bir oyuncu. Kaldı ki herif büyün yaz yatmış, girdiği maçlarda uflesen düşüyordu. Geçi biz onu Sportingin elinden kaptık yersen.
sol açık olmadığını geldiğinde söyledik zaten ama eldeki tek oyuncuda o kondisyonu yoktuda geldiğinden beri napıyor hoca drğilmi kazandırsaydı kondisyon böyle bir bahane olamazki 11 hafta iki milli ara 13 hafta yani üç aydan fazla zaman geçmiş bir oyuncuya kondisyon yüklemek için daha ne kadar zaman lazım sen oynatmayacağını hissettirirsen oyuncuga kiralık adam salar kendini
Farkında değilmisiniz oyuncuların hepsini çiğ çiğ yiyor sergen
Bu takımdan kaçacak ama gitmeden yeni oyuncularında hepsini kaybettirip öyle kaçacak sahada taktik disiplin diye birşey yok ama hep oyuncular suçlu eskiden geçiş oyunu oynar kontra falan yapardık artık öyle birşeyde yok haftalardır pasla çıkmaya uğraşıyoruz her seferindede topu kaptırıyoruz ama ısrarla devam ligin en kötü takımı bile karşımızda tek kale oynuyor gençlerden kasımpaşadan baskı yiyoruz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sol açık olmadığını geldiğinde söyledik zaten ama eldeki tek oyuncuda o kondisyonu yoktuda geldiğinden beri napıyor hoca drğilmi kazandırsaydı kondisyon böyle bir bahane olamazki 11 hafta iki milli ara 13 hafta yani üç aydan fazla zaman geçmiş bir oyuncuya kondisyon yüklemek için daha ne kadar zaman lazım sen oynatmayacağını hissettirirsen oyuncuga kiralık adam salar kendini
Farkında değilmisiniz oyuncuların hepsini çiğ çiğ yiyor sergen
Bu takımdan kaçacak ama gitmeden yeni oyuncularında hepsini kaybettirip öyle kaçacak sahada taktik disiplin diye birşey yok ama hep oyuncular suçlu eskiden geçiş oyunu oynar kontra falan yapardık artık öyle birşeyde yok haftalardır pasla çıkmaya uğraşıyoruz her seferindede topu kaptırıyoruz ama ısrarla devam ligin en kötü takımı bile karşımızda tek kale oynuyor gençlerden kasımpaşadan baskı yiyoruz

Abi sana şurada katılabilirim, bunu da bilgi değil görüş olarak paylaşıyorum.
Graf zerre Sergeni düşünmüyordu hocayı da kendisi seçmek istiyordu ama yönetici popülizmi izin vermedi.
Sergen de geldiği andan itibaren Grafin üzerine oynamaya başladı ama Juraseke uzun süre forma verdi, Tourre her maç oynatıyor, Rafa ise Graf konusu değil orada başka bir şey var. Taylan konusu tam dediğin gibi geliyor tamamen Graf Taylani getirdi ben de Gokhani getirdim o zaman Gokhan oynar. Onun dışında oyuncu yemek için bir çabası yok asıl çabası Grafi yemek.
Alakasız bir anda U23 açıklaması bile bunun göstergesi.

Çevrimiçi Necmi

bence yine kazanamazdık ama kazanırdık diyelim hadi birileri koltuğu kaybetmesin diye çocuğa hain muamelesi çekmek rezillik
sergeni kurtarmak için orkunu yem ediyorlar işde öncede rafa yem ediliyordu ama bundan ayrı orkunun yaptığı salaklık bunun tartışılacak yanı yok bunu söylemezsek bu haraketler kartlar normalleşir  yanlış yanlışdır ama onun yanlışı sergeni kurtarmaz kendi sahandasın şansa bala 2 gol atmışsın ama gram ne hırs var ne mücadele takımın tamamı bu kadar düşükse bunun sorumlusu oyuncular olamaz başka sorun arayacaksın daha kaç haftayı oyuncuları taraftarın önüne atarak kurtulacak

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada yaz kampı yemeyen oyuncuya kondisyon kazandiramazsin. İstediğin kadar ligde ara ver mümkün değil.

Çevrimiçi Necmi

Abi sana şurada katılabilirim, bunu da bilgi değil görüş olarak paylaşıyorum.
Graf zerre Sergeni düşünmüyordu hocayı da kendisi seçmek istiyordu ama yönetici popülizmi izin vermedi.
Sergen de geldiği andan itibaren Grafin üzerine oynamaya başladı ama Juraseke uzun süre forma verdi, Tourre her maç oynatıyor, Rafa ise Graf konusu değil orada başka bir şey var. Taylan konusu tam dediğin gibi geliyor tamamen Graf Taylani getirdi ben de Gokhani getirdim o zaman Gokhan oynar. Onun dışında oyuncu yemek için bir çabası yok asıl çabası Grafi yemek.
Alakasız bir anda U23 açıklaması bile bunun göstergesi.

futboldan anlayan adam sergeni düşünmez tabiki milyonları adam yemek içinmi alıyor sergen yada taraftar isteğine göre oyuncu oynatmak içinmi alıyor tercih onun istediğini oynatır ama kaybettiği her puanda kendi ayağına sıkıyor zaten lig bizim için ekimde bitmişdi beklentim yok iyice rezil olsunda arkasına bakmadan bırakıp kaçsın bir daha adını duymayalım tek beklentim bu

Çevrimiçi Necmi

Bu arada yaz kampı yemeyen oyuncuya kondisyon kazandiramazsin. İstediğin kadar ligde ara ver mümkün değil.
Yaz kampı yemezse takım kondisyon kazanamaz ama bireysel oyuncuya kazandırırsın takım kondisyonu bireysel kondisyon aynı şey değil 3 ayda adam fişek gibi olur bunlar sporcu

Çevrimiçi Sinan66

renkliler + köpek sürüsü yorumcular orkun'a salliyo agizlarindan salya akitarak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yaz kampı yemezse takım kondisyon kazanamaz ama bireysel oyuncuya kazandırırsın takım kondisyonu bireysel kondisyon aynı şey değil 3 ayda adam fişek gibi olur bunlar sporcu

Abi oyuncuyla ilgili o konu biraz, yaz kampı yemeyen fişek gibi olamıyor. Öte yandan  elimde Tourr varken  neden Jota kumarina gireyim?

Çevrimiçi Necmi

Abi oyuncuyla ilgili o konu biraz, yaz kampı yemeyen fişek gibi olamıyor. Öte yandan  elimde Tourr varken  neden Jota kumarina gireyim?
iyide adam elindeki en iyi forvet onuda solda harcıyorsun sırf abraham oynasın cengiz oynasın diye biz hücum hattının içine ediyoruz

Çevrimiçi gokhans

iyide adam elindeki en iyi forvet onuda solda harcıyorsun sırf abraham oynasın cengiz oynasın diye biz hücum hattının içine ediyoruz
ne yapıyoruz şimdi 1.4 puan ortalamalı sergen’i mi savunuyoruz? Sen olsan orta sahaya kimi alıyordun necmi? Ben necip’i alırdım hatta salih necip aynı anda sokardım, bilal’i de çıkarır yerine abraham alırdım ama Allahdan sergen hocamız bu işin piri ve o en doğru hamleleri yapıyor haşmetlimiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Benim sorum çok basitti aslında. Kirmizi gördükten sonra yapacağın ilk değişiklik ne olurdu?
Cengizi çıkartıp , salihi alırdım

Çevrimiçi levitate

Cengizi çıkartıp , salihi alırdım
3 tane yedik abi geçmiş olsun...
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Kenarda olsa Kartal alınırdı.
Mevcut koşulla cengiz çıkıp Taylan veya Salih ten başka seçenek yok.
Bunu da kartı yer yemez yapman gerekirdi.

Etiketler: