11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe
11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe Tarih : 02.11.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Yılmaz - İbrahim Çağlar Uyarcan - Hakan Yemişken - Direnç

gokhans, Yusuf Berberoğlu, Zafer55, mayguntr, kahyaoglueren, BavyeraKartali, matias_27, Savaş, fatihsahin, 38life, KartalınGücü, Serdar3444 ve 112 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 3827 defa] 11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bir tane var başkan-teknik direktör adamın üstüne gidiyor eski yönetimin getirdiği topçu diye, rafa oynamıyormuş keyifsizmiş allah allah niye acaba

rafanın anlastıgı bütün adamları postaladılar masuaku,gedson best kankisi jao mario bile yolladılar oynamıyor rafa geçen seneden eser yok sadece onuı izliyorum bazen adamın yanında dolasıyor sabote ediyor.

Haksız mı bence haksız değil.Her gidenin yerine daha kötüsü geldi.

Çevrimiçi Necmi

Yahu adamı zorla Sergen savunur hale getiriyorsunuz.
Su maçta hocalık ne var, 2-0 olmuş fener mala bağlamış maç 5 e gidecek aptalca kırmızı kart. Zaten Sergen söyledi Orkuna maç 5 e gidecek bir taban dal da kırmızı gör dengeleyelim dedi
Sergeni elestirecegim tek nokta şu olabilir Salihin girişi.
Salihi almayıp orta sahada direnec yaratmak için kimi alacaktı oyuna Demur Ege mi, Kayra mi? Asıl bizi bu kadroya mahkum eden kimse onlar hesap vermeli.
Yahu bu takımın mentali pamuk ipliğinde bunu hocayla falan açıklamak çok komik olur.
sergenlik çok şey var sırf cengiz oynatmak için cernyi solda pasifize ediyor iki haftadır topa tuttuğu rafsyı bu msçta sahaya sürüyor elde sol açık oynayabilecek tek oyuncuyu kulübede çürütüyor elindeki tek kaleciyi taça atıyor ersin bana yeter diyende kendisiydi bu arada kalede kaleci olsa bu maçı vermezdik

Çevrimiçi levitate

Yedek kadroda elinde kağıt üzerinde mevkisi orta saha yazan sadece Salih var. Bu ayıp yönetime yeter

kartal salihten iyidir en kötü pas mas atardı salihin adını 2 kere falan duydum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bu arada rıdvanın sahada yürüdüğünüde iki haftadır görmüyor

Çevrimiçi Necmi

kartal salihten iyidir en kötü pas mas atardı salihin adını 2 kere falan duydum
kartal salihden iyi değilde sorun bu değil esas sorun ikisininde bu takımda ne işi var biz kötünün daha az kötüsünü seçmek zorundamıyız gerçi kimin daha az kötü olduğuda tartışılır cerny çıkarıp raşitsa sokan adam hoca falan değildir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

orkun aklın varsa çek git bu kulübede tek kuruş kazandırma oğlum bunlara salih uçan fazla bile

Orkunun portföyünde kayarak müdahale yok ama adamı öyle bir hale getirdik ki, uçsun kaçsın kale önünde topu kessin, rakip sahada orta yapıp kafayı kendi vursun falan istedik.
Neyse tam basinin istediği noktaya geldi, şu an adamı eski efsanelerimiz(!) dahil herkes utanmadan hainlikle falan itham ediyor.
Biraz dirayetli olan bir yönetim kaptanini bu kadr korumasız bırakmaz.
Artık rahatlayabiliriz, mission completed tabuta son çivi çakıldı.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu masumane değil.

kariyerinde 3 kırmızı görüyor 2 tanes Beşiktaş ?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sergenlik çok şey var sırf cengiz oynatmak için cernyi solda pasifize ediyor iki haftadır topa tuttuğu rafsyı bu msçta sahaya sürüyor elde sol açık oynayabilecek tek oyuncuyu kulübede çürütüyor elindeki tek kaleciyi taça atıyor ersin bana yeter diyende kendisiydi bu arada kalede kaleci olsa bu maçı vermezdik

Elde sol açık oynatabilevek ama çürüttügu oyuncu kim?

Çevrimiçi Zafer55

10 kişi kalmak eskiden büyük dertti.
Artık değil.
10 kişi kaldıysan daha fazla efor sarfedecek sahadakiler ...haliyle fazla yorulacaklar ama 5(BEŞ) oyuncu değişiklik hakkın var!
Biz 3 oyuncu değiştirdik fb 5.
10 kişi kalan  gs 5 oyuncu değiştimişti biz 4.

Sergen  ne 10 kişi oynatmayı , ne 10 kişiye karşı oynatmayı bilmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Orkunun portföyünde kayarak müdahale yok ama adamı öyle bir hale getirdik ki, uçsun kaçsın kale önünde topu kessin, rakip sahada orta yapıp kafayı kendi vursun falan istedik.
Neyse tam basinin istediği noktaya geldi, şu an adamı eski efsanelerimiz(!) dahil herkes utanmadan hainlikle falan itham ediyor.
ne olursa olsun orta sahada o haraket yapılmaz hainlik değildi süzme salaklık bu eleştirilecek tabi kendini attırmasa farklı kazanırdık en az onun jadar salaklıkta kulübede kendini attırmak takımın motivasyonunu sıfıra indirdi resmen panik başladı

Çevrimiçi levitate

ya buna veriyorlar gazı bjknin evladı zart zurt diye çok yanlış anladı avel avel hareketlere giriyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

10 kişi kalmak eskiden büyük dertti.
Artık değil.
10 kişi kaldıysan daha fazla efor sarfedecek sahadakiler ...haliyle fazla yorulacaklar ama 5(BEŞ) oyuncu değişiklik hakkın var!
Biz 3 oyuncu değiştirdik fb 5.
10 kişi kalan  gs 5 oyuncu değiştimişti biz 4.

Sergen  ne 10 kişi oynatmayı , ne 10 kişiye karşı oynatmayı bilmiyor.

Bir oyuncu çıkarıp bir oyuncu orta sahaya atman lazım. Kimi çıkarıp oyuna kimi alırdın?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ya buna veriyorlar gazı bjknin evladı zart zurt diye çok yanlış anladı avel avel hareketlere giriyor

Buna gazı geren bizdik. Transferin gerçekleştiği andan itibaren beklentiyi o kadar yükselttik ki çocuk ezildi gitti. Basın üzerine giderken kimse de korumadi. Zaten karaca tamamen bitmiştir geçmiş olsun.

Çevrimiçi Monza

Valla SY yanlışları anlatmakla bitmez. Burada ayrıntıları ile yazılıyor zaten. Oyuncu değişiklikleri, 11 tercihleri vs.
Çok konuşulmayan büyük yanlışları da var daha. Misal, Graf'ı basın toplantısında suçlaması. Her fırsatta futbolcuları ateşe atması vs.

Ancak bu akşam ayrı. Bu mağlubiyet Orkun'un. Hiç lamı cimi yok. Şu tutuk Feneri yakalamışsın. 2-0 öndesin, 5 olması kuvvetle muhtemel. Nedir o kırmızı kart yahu.

Çevrimiçi levitate

Buna gazı geren bizdik. Transferin gerçekleştiği andan itibaren beklentiyi o kadar yükselttik ki çocuk ezildi gitti. Basın üzerine giderken kimse de korumadi. Zaten karaca tamamen bitmiştir geçmiş olsun.

sezon sonu gider kafayı toparlayamazsa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sezon sonu gider kafayı toparlayamazsa

Bu kadar hain lafı falan dönerken yonetim(!) tek satır açıklama yapıp çocuğun arkasında durmazsa zaten bugün itibari ile gitti gözüyle bakabilirsin.

Çevrimiçi Necmi

Elde sol açık oynatabilevek ama çürüttügu oyuncu kim?
jota kim olacak elde sol açık değil ama en fazla oynamaya yakın oyuncu o sergen düşünmüyor bile bilal den sol açık yaratmaya uğraşıyor üstelik eldeki en kaliteli santrafor oyken bütün derdi cengize yer açmak
Cengize negatif değilim ama adam kayırırsan bütün oyuncuları kaybedersin yaptığı o sergenin

Çevrimiçi levitate

Bu kadar hain lafı falan dönerken yonetim(!) tek satır açıklama yapıp çocuğun arkasında durmazsa zaten bugün itibari ile gitti gözüyle bakabilirsin.
yönetim susacak zaten hakem bile konuşmuyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

yönetim susacak zaten hakem bile konuşmuyorlar

yönetimin tek derdi ibra edilmekti. ve onu basardilar satilmislar sayesinde

Çevrimiçi levitate

https://x.com/bpthaber/status/1985064745292943365?t=s8_JrImJ9_JmmMbxgFeMyQ&s=19

niye mesela naptı adam? serkan scout değil mi ne işi var abi orda anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yönetimin tek derdi ibra edilmekti. ve onu basardilar satilmislar sayesinde
satılmışlarla bile beceremediler bildiğin hile yaptılar çevik kuvvet falan getirip
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

jota kim olacak elde sol açık değil ama en fazla oynamaya yakın oyuncu o sergen düşünmüyor bile bilal den sol açık yaratmaya uğraşıyor üstelik eldeki en kaliteli santrafor oyken bütün derdi cengize yer açmak
Cengize negatif değilim ama adam kayırırsan bütün oyuncuları kaybedersin yaptığı o sergenin

Abi alakası yok. Jota bize son anda aha sol açık diye caktiklari sağ açık orijinli bir oyuncu. Kaldı ki herif büyün yaz yatmış, girdiği maçlarda uflesen düşüyordu. Geçi biz onu Sportingin elinden kaptık yersen.

Çevrimiçi Necmi

Bir oyuncu çıkarıp bir oyuncu orta sahaya atman lazım. Kimi çıkarıp oyuna kimi alırdın?
valla ndidiyi asla çıkartmazdım 10 kişi oynayan takımdan cengiz çıkartmak doğruydu aslında hiç oynamaması lazımdı

Çevrimiçi Zafer55

Rıdvan<>jurasek , gökhan<>taylan değişiklikleri yapılabilirdi. Abrahm daha erken alınabilirdi. 
Kenarda net bir ortasaha yoktu kabulüm buna ama bir enerji katmak adına değişikliklerin sayısı fazla ve daha erken olmalıydı. Ortada işleyen bir takımda yoktu.
Djalo 6 oynayabilecek bir adam. Jota , rafa yerine denenebilecek bir adam.

Çevrimiçi Samet Ç

eski efsaneler kendilerine ekmek kapısı açılsın diye kulübün kötü gitmesi için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar zaten onlar yolunda taraftar dediğinde üç beş tane sosyal medyada laf yapan adamın ağzıyla hareket ediyor kulüp bildiğin bataklık diktatör başkan lazım bu kulübe başka hiçbir şeye gerek yok bu olaylar bir tek bizim kulüpte oluyor

Etiketler: