sol açık olmadığını geldiğinde söyledik zaten ama eldeki tek oyuncuda o kondisyonu yoktuda geldiğinden beri napıyor hoca drğilmi kazandırsaydı kondisyon böyle bir bahane olamazki 11 hafta iki milli ara 13 hafta yani üç aydan fazla zaman geçmiş bir oyuncuya kondisyon yüklemek için daha ne kadar zaman lazım sen oynatmayacağını hissettirirsen oyuncuga kiralık adam salar kendini
Farkında değilmisiniz oyuncuların hepsini çiğ çiğ yiyor sergen
Bu takımdan kaçacak ama gitmeden yeni oyuncularında hepsini kaybettirip öyle kaçacak sahada taktik disiplin diye birşey yok ama hep oyuncular suçlu eskiden geçiş oyunu oynar kontra falan yapardık artık öyle birşeyde yok haftalardır pasla çıkmaya uğraşıyoruz her seferindede topu kaptırıyoruz ama ısrarla devam ligin en kötü takımı bile karşımızda tek kale oynuyor gençlerden kasımpaşadan baskı yiyoruz
Abi sana şurada katılabilirim, bunu da bilgi değil görüş olarak paylaşıyorum.
Graf zerre Sergeni düşünmüyordu hocayı da kendisi seçmek istiyordu ama yönetici popülizmi izin vermedi.
Sergen de geldiği andan itibaren Grafin üzerine oynamaya başladı ama Juraseke uzun süre forma verdi, Tourre her maç oynatıyor, Rafa ise Graf konusu değil orada başka bir şey var. Taylan konusu tam dediğin gibi geliyor tamamen Graf Taylani getirdi ben de Gokhani getirdim o zaman Gokhan oynar. Onun dışında oyuncu yemek için bir çabası yok asıl çabası Grafi yemek.
Alakasız bir anda U23 açıklaması bile bunun göstergesi.