Burada yazıldı bunlar, ndidi-orkun- rafa tandemi tutmaz diye. Bu nedenle maç sonundan beri diyorum oyuncuların suçu yok diye. Sen orkun basmasını, ndidiye oyun kurmasını beklersen kasımpaşaya bile orta sahanı teslim edersin.
Bugün orkun kırmızı gördü maç özelinde suçlu olabilir ama genel tabloda suçu yok. Tutup orkunu hedef yaparsak asıl problemlilerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.
2 tane u23 kontenjanımız boş. Sol kanata adam almadık. Haftalardan beri hakemler biçip doğruyor. Başkan nerede diye soran sorana. Başkan kongre haftası piyasaya çıkıyor.
İşin teknik ekip boyutuna girmiyorum bile. Yahu Sergen kırmızı yiyince yerine serkan rençber geçti.
Bugün benim için kara bir gündü. Her anlamıyla. Bu gün özelinde en az üzüldüğüm konu giden 3 puanımız.
Ben de aynı düşünüyorum. Bugün Orkun kırmızı görmese, Fener'i 5'lesek haftayı Antalya'yı yenebileceğimiz yine şüpheli. Kulübün sorunları çok daha derinlerde.
Başkan paraları harcadı, Dikilitaş onayını aldı, takımın başına taraftarın istediği adamı getirip bütün sorumluluktan kendini arındırdı. Sergen'e de herhalde "artık futbolun patronu sensin" sözü verdi ki adam rahat rahat futbolculara, scout'a falan sallayıp duruyor. Yönetimden kimse çıkıp dur hocam ne yapıyorsun, bunlar bizim değerlerimiz demiyor. 20-25'e satmayacağımız Rafa'yı bedava gönderecek kıvama getirdi.
Zorlarsan en fazla yöneticilik yapabilecek adam başkanlık koltuğunda oturuyor, teknik direktör olduğu şüpheli birisi takımın başında, 3. ligde iş bulamayacak adamlar teknik ekipte. 2-0 öndeyken rakibin kafasına yabancı madde atan hanzolar tribünde. Ama biz Dortmund'un scout şefini, genç yaşında Feyenoord'da kaptanlık yapmış, Benfica'ya rekor ücretle transfer olmuş Orkun'u tartışıyoruz.