Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

golazokartal, Umutcan Kaya, emre_1978, Gökhan Güvenç, eryigitcaner, mrred, murat baltacı, Sinan66, Yancos, COB, tolga1903, Kapkarakartal, mellfred, Monza, Özgür Gültekin, hasankale, Mehmet57, Kartal Ç, Rasim ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 34985 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Kardeşim biz yazın büyük bir revizyona gittik, ole bu takımın hakkını veremiyor diye sergeni getirmedik mi? Aynı şekilde gio'yu da yollayıp ole'yi almamışmıydık. Ole ve gionun elindekine göre neredeyse kusursuz bir kadro var sergenin elinde.

Bu tabloda suçlu aranıyorsa bence birincisi yönetim, ondan sonra bu takımı oynatamayan hocadır.

gio'ya verilen kadro da önceki seneden kalma adamlar falan vardı bu sene öyle bir durumda yok mesela

valla şenolita gelcekti illa biri gelecekse o bir şekilde oynatırdı, gerçi şu saatten sonra yerli yabancı kimse gelmez zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Aslinda oz cocugumuz var.
Demir Ege
Tam profile uygun onun onune neden ndidi aldik mesela ? Sacma sapan transferler. Birilerinin cebi doluyor.
Bu dediklerine birşey diyemem, zaten orkun, demir ege, ndidi oynatsa orta sahada sorunumuz kalmayacak. Ama bunu görebilecek bir hocamız yok.

Demir ege sakat değilse yedeklere bile alınmamış. Hocamız orta sahada sadece salih yeterli diye düşünmüş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

En azindan skoru aldiktan sonra 3 luye gecsek o bile kurtarir. One geciyoruz maci bitiremiyoruz. Buna hala kimse uyanamadi.

mental olarak da sorunlar var ciddili psikolog/danışman falan tutulmalı, 2-0 öndesin orkun için vara gidilince emirhan gökhan kulübedekiler falan ağlayacaktı neredeyse
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gio'ya verilen kadro da önceki seneden kalma adamlar falan vardı bu sene öyle bir durumda yok mesela

valla şenolita gelcekti illa biri gelecekse o bir şekilde oynatırdı, gerçi şu saatten sonra yerli yabancı kimse gelmez zaten
Ben sergeni de şenol hocayı da sevmem ama seçim yap deseler hocayı seçerim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Bu dediklerine birşey diyemem, zaten orkun, demir ege, ndidi oynatsa orta sahada sorunumuz kalmayacak. Ama bunu görebilecek bir hocamız yok.

Demir ege sakat değilse yedeklere bile alınmamış. Hocamız orta sahada sadece salih yeterli diye düşünmüş.

bu seferde rafa'yı sola atıcan orada da mıymıy ediyor sanki kanat orijinli değilmiş gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi mrred

Tam komedi
Has 6 numara varken
Kadroya alınmıyor.
Ndidinin ayagi bildigin “tugla” ersinin ayagi daha duzgun . Bu adami kim 6 diye almis inanamiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Tam komedi
Has 6 numara varken
Kadroya alınmıyor.
Ndidinin ayagi bildigin “tugla” ersinin ayagi daha duzgun . Bu adami kim 6 diye almis inanamiyorum.
Burada yazıldı bunlar, ndidi-orkun- rafa tandemi tutmaz diye. Bu nedenle maç sonundan beri diyorum oyuncuların suçu yok diye. Sen orkun basmasını, ndidiye oyun kurmasını beklersen kasımpaşaya bile orta sahanı teslim edersin.

Bugün orkun kırmızı gördü maç özelinde suçlu olabilir ama genel tabloda suçu yok. Tutup orkunu hedef yaparsak asıl problemlilerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

2 tane u23 kontenjanımız boş. Sol kanata adam almadık. Haftalardan beri hakemler biçip doğruyor. Başkan nerede diye soran sorana. Başkan kongre haftası piyasaya çıkıyor.

İşin teknik ekip boyutuna girmiyorum bile. Yahu Sergen kırmızı yiyince yerine serkan rençber geçti.

Bugün benim için kara bir gündü. Her anlamıyla. Bu gün özelinde en az üzüldüğüm konu giden 3 puanımız.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/MuhammetAtmar/status/1985067876542251419
Rachica dan isteyip Cernyde bulamayacağı ne vardı acaba sevgili teknik ekibimizin de bu değişikliği yaptı.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

https://www.tiktok.com/@appleuser235525/video/7568202316013112597?_r=1&_t=ZS-914lDNESRmS

10 kişi kalan takım nasıl oynamalı sergen yalçından dinliyoruz keşke bugün başımızda hocamız olarak olsaydı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.tiktok.com/@appleuser235525/video/7568202316013112597?_r=1&_t=ZS-914lDNESRmS

10 kişi kalan takım nasıl oynamalı sergen yalçından dinliyoruz keşke bugün başımızda hocamız olarak olsaydı
Hoca kırmızı görmeseydi, 10 kişi nasıl oynatılır onun dersini verirdi ama malesef oda kırmızı yedi. Tüm sorumlul rençbere geçti.

Çevrimiçi Sinan66

bak hele bak bak
https://x.com/iykiBesiktasVar/status/1985067915234713668

bunlar besiktasli falan degil. bunlarin derdi gs nin pisligini aklamak, feneri sampiyon yapmak

Çevrimiçi mellfred

şu gün şu dakika eli ayağı düzgün aklıını spora yoran bir adam getirseler fenerin de gs’ın da bence düşe kalka gideceği aşikar olan ligde hala umutlanırdık ama ben çok iyi biliyorum ki kulüp 30 puan fark yemeden tüm ümitleri ve kulvarları bitmeden ergeni  göndermezler

Çevrimiçi Sinan66

çok ciddi söyluyorum, osterwolde'ye sari kart verseydi orkun belkide kirmizi yemeyecekti çok sinirlendi orada. elbette bu bir bahane degil ama bu kart standarti bize karsi çok farkli uygulaniyor

Çevrimiçi Samet Demir

çok ciddi söyluyorum, osterwolde'ye sari kart verseydi orkun belkide kirmizi yemeyecekti çok sinirlendi orada. elbette bu bir bahane degil ama bu kart standarti bize karsi çok farkli uygulaniyor
Bunları konuşacak başkan lazım, bizimkisi seçim falan olmadığı taktirde ekranlara çıkmıyor.

Çevrimiçi mellfred

bu kulüp 50 yaşında bir ergene emanet
yemin ediyorum maç 3-2 olunca i“amaannnn” skter et akşam kimi ayıklasam diye  düşünmüyorsa ergen ben hiçbir  şey bilmiyorum
yahu sen evinde 2-0’dan maç vermişsin fenere yarınki adana koşusu için  oturup tüyo yazıyorsun at seçiyorsun bültenden
dünyada bir tane örneği yok içinde bulunduğumuz durumun
koca beşiktaş ne hallerde kimlerin elinde

Çevrimiçi Samet Demir

Kusura bakmayın biz bu durumu sonuna kadar hak ediyoruz. Sene başından beri hakemler doğruyor, yönetim ortada yok. Taraftar da demiyor başkan neredesin diye.

Hocalığı kafasında bitirmiş, exden next olmaz diyen adamı hayır sen hocasın diyerek zorla takımın başına geçirdik. Yahu adam yolunu çizmiş ekran başında olacak ne diye zorla takımın başına geçiriyorsun?

Başkanı ayrı, hocası ayrı telden çalınca futbolcuların vurdumduymazlığına fazla şaşırmamak lazım.

Biz taraftarlar olarak da bu duruma çanak tuttuk.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Burada yazıldı bunlar, ndidi-orkun- rafa tandemi tutmaz diye. Bu nedenle maç sonundan beri diyorum oyuncuların suçu yok diye. Sen orkun basmasını, ndidiye oyun kurmasını beklersen kasımpaşaya bile orta sahanı teslim edersin.

Bugün orkun kırmızı gördü maç özelinde suçlu olabilir ama genel tabloda suçu yok. Tutup orkunu hedef yaparsak asıl problemlilerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

2 tane u23 kontenjanımız boş. Sol kanata adam almadık. Haftalardan beri hakemler biçip doğruyor. Başkan nerede diye soran sorana. Başkan kongre haftası piyasaya çıkıyor.

İşin teknik ekip boyutuna girmiyorum bile. Yahu Sergen kırmızı yiyince yerine serkan rençber geçti.

Bugün benim için kara bir gündü. Her anlamıyla. Bu gün özelinde en az üzüldüğüm konu giden 3 puanımız.

Ben de aynı düşünüyorum. Bugün Orkun kırmızı görmese, Fener'i 5'lesek haftayı Antalya'yı yenebileceğimiz yine şüpheli. Kulübün sorunları çok daha derinlerde.

Başkan paraları harcadı, Dikilitaş onayını aldı, takımın başına taraftarın istediği adamı getirip bütün sorumluluktan kendini arındırdı. Sergen'e de herhalde "artık futbolun patronu sensin" sözü verdi ki adam rahat rahat futbolculara, scout'a falan sallayıp duruyor. Yönetimden kimse çıkıp dur hocam ne yapıyorsun, bunlar bizim değerlerimiz demiyor. 20-25'e satmayacağımız Rafa'yı bedava gönderecek kıvama getirdi.

Zorlarsan en fazla yöneticilik yapabilecek adam başkanlık koltuğunda oturuyor, teknik direktör olduğu şüpheli birisi takımın başında, 3. ligde iş bulamayacak adamlar teknik ekipte. 2-0 öndeyken rakibin kafasına yabancı madde atan hanzolar tribünde. Ama biz Dortmund'un scout şefini, genç yaşında Feyenoord'da kaptanlık yapmış, Benfica'ya rekor ücretle transfer olmuş Orkun'u tartışıyoruz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi levitate

bak hele bak bak

bunlar besiktasli falan degil. bunlarin derdi gs nin pisligini aklamak, feneri sampiyon yapmak

ikisi de kankası ya ondan böyle konuşuyor başkası olsaydı geçirir dururdu

türk spor medyası gerçekten bir bok çukuru tasfiye edecek yürekli bir başkan lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yok ya bence aşırı gazdan daldı öyle, bir daha izledim topa yetişirim diye kayıyor ama senin ne boyun ne de bacakların o kadar uzun üstüne üstlük yanlış hedef alıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yazık günah yemin ederim ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

istifa etmediler mi hala  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

bak hele bak bak

kendi adamları o yüzden kovarsak aç kalırlar bizden başka enayi yok bu ülkede bunlara görev verecek

Çevrimiçi Samet Ç

tvde ne dediyse tersini yapıyor tesislerde 24 saat geçirmek saçmalıkta demişti bugün yardımcısı 24 saat tesislerdeyiz diye açıklama yapıyor :D

Çevrimiçi Samet Ç

Görende ilk defa fenere karşı 10 kişi kaldıkta o yüzden maçı verdik sanacak adamları her sene düzenli olarak 10 kişi kalıp yeniyoruz zaten başta hocalıktan az çok anlayan biri olunca gelip geçici adamları korumak için her türlü şekle girdiler dünden beri bakalım kötü antalya ve ortalama bir samsuna puan bırakınca bahaneleri ne olacak

Etiketler: