Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Ç, Özgür Gültekin, golazokartal, Umutcan Kaya, emre_1978, Gökhan Güvenç, eryigitcaner, mrred, murat baltacı, Sinan66, Yancos, COB, tolga1903, Kapkarakartal, mellfred, Monza, hasankale, Mehmet57, Kartal Ç, Rasim ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 35006 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

1.Turkiye ligi icin mi 30 milyona oyuncu aliyoruz ? Yoksa avrupa icin mi ?
2. Saibeli kara paranin aklandigi saygi gormeyen bir ligin sampiyonu olan gs nin avrupadaki asagilanmasindan da mi sonuc cikarmadiniz ? Adamlari her sene avrupada asagiliyorlar ? Avrupada gs neden basarisiz ?
166 cm 6 numara 10 yıl önce avrupa bitti. Tartismasi yok.
Dediğim gibi bu başarısızlığın temel faktörleri belli, 30 milyon verildi diye orkunu hedefe koymak bence haksızlık. Bu da sadece bizim taraftara özgü bir durum. Elimizdeki değerleri harcamada hoyrat davranıyoruz. Ocak ayında böyle giderse bedavaya rafayı da yollarız. Yazında 5-10 milyona orkunu gönderir rahata kavuşuruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cuceleri 6 numara yapan takimlarin hazin sonralarini avrupa maclarinda tekrar tekrar izliyoruz . Ornek gs

Hani bir şey yazmayayım diyorum da neyse o cüceler geçen sene PSG yi CL de şampiyon yaptı diyip başka bir şey demeyeyim.

Çevrimiçi levitate

bizde sorun şu, orkun 4-3-3 sağ/sol iç oyuncusu ama bizi 4-2-3-1 oynamak zorunda bırakan rafa var ama skor katkısı yüksek olduğu için vazgeçemeyiz

ya rafayı sola atıcan ya da arkasına iki tane izbandut ciğersiz alıcan, yazın başta plan oydu (cajuste - anguissa) ama bir şeyler oldu orkun alındı, orkun'da kaçırılacak adam değil o zamanda yönetim beynini kullanıp buna farklı bir çözüm geliştirecekti

suçlu yine yönetim kısaca adalı yıl 2010 isimler yeterli vs. zannediyor hala
bipbipbupbup

Çevrimiçi mrred

Rakibinde o bölgede toreira var. Boyu 166.

Dün gs maçında ts da o bölgede 173 boyunda oyuncu oynadı, gs yi madara etti.

Hayır pas yapan oyuncu dedin, pjanic dedik futbolcu değil diyorsun. Boyuna dem vurdun boyuda kısa değil adamın. Anlıyorum maç içerisinde çok sinirlenmişsin de yanlış yerlere saldırıyorsun.
Bir daha soyluyorum
6 numara minumum 185 olmasi gerekiyor ve alan kaplamasi gerekiyor. Tertemiz ayagi olacak topu dripplingle degil pasla 3.bolgeye atacak. Kafa topu alacak.

Pjanic 178 72 kilo 6 numara olamaz . İstedigi kadar iyi pas atsın. Kısa, alan kaplamıyor. Hava topu alamaz. Bir tane pas atar gol atarız. 2 tane gol yedirir.
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:07:27 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Hani bir şey yazmayayım diyorum da neyse o cüceler geçen sene PSG yi CL de şampiyon yaptı diyip başka bir şey demeyeyim.

yanlarında 190 fabian ruiz vardı ama :ı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu arada bu uzun-kısa muhabbeti avrupa için geçerli ligde mert'i 6 oynat orkunu sol bek yap yine kazanırsın, fb gs salak salak kadrolarla çıkıp kazanıyor burada teori falan işlemiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Bir daha soyluyorum
6 numara minumum 185 olmasi gerekiyor ve alan kaplamasi gerekiyor. Tertemiz ayagi olacak topu dripplingle degil pasla 3.bolgeye atacak. Kafa topu alacak.

Pjanic 178 72 kilo 6 numara olamaz . İstedigi kadar iyi pas atsın. Kısa alan kaplamıyor. Hava topu alamaz. Bir tane pas atar gol atarız. 2 tane gol yedirir.
Bende bir daha söylüyorum, takımın başında hoca değilsin, bunun kararını hoca ve teknik ekip verir. Bir hoca çıkar ben 6 numaraya koşup basan adam istiyorum der, bir başka hoca da alan kapatsın akıllı oynasın ayağı iyi olsun ister. Bizim bunları konuşabilmemiz için önce takımın başında hoca olması gerekiyor.

Gelelim 2.konuya fb başlığının ilk sayfasına bak hoca orta sahaya adam almamış bir salih var yazdım.

Hayır anladığım konu neyi savunuyorsun oda belli değil. Takım defolarla dolu, hoca saçma sapan kırmızı görüyor, kadro desen taraftarın en fazla %5i bu 11 ile çıkar. Fakat biz orkun konuşuyoruz.

1,4-1,6 neyse bu puan ortalamasını da orkun yaptı zaten.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mrred

4 3 3 e mi döneceğiz ?
O zaman “cigersiz” Neves ve luiz profilinde oyuncular bulalım. 6 numarasız oynayalım. Bu iki adam pirana gibi 8 numaralar hem de gercekten cift yonluler.
Biz 4 2 3 1 oynuyoruz. Elimizde bir tane cift yonlu oyuncu vardi gedson onu sattik. 4 2 3 1 deki 6 numara eger elinde iki tane gedson olursa 165 cm de olur. Su an dunyada en degerli oyuncu profilleri santrafor kanat ve 8 numara. Neves ve luiz gibi profil bulman imkansiz . Neden psg ye ozenelim ? Daha genel gecer bir sistemle daha bulunabilir profillere gidelim.
Aki bokunu kurtarmayan turkiye ligi icin bir oyuncuya  30 milyon harcadik.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

bu arada bu uzun-kısa muhabbeti avrupa için geçerli ligde mert'i 6 oynat orkunu sol bek yap yine kazanırsın, fb gs salak salak kadrolarla çıkıp kazanıyor burada teori falan işlemiyor
Yav kardeşim oyunculuk bir durum yok. Bunu yazanlarda sadece fb maçı özelinde yazmıyorlar. Gs de sağ bekte kanat oyuncusu oynuyor, fb de bu gün levent sol bek oynadı. Çok abartılacak bir lig değil oynadığımız lig. Kaldı ki kasımpaşa ismini bilmediğimiz takıma elendi. O kadar leş oynuyoruz.

Futbolcular tahminim maç seçiyor, teknik ekip 3.lig seviyesinde. Başkan desen büyük ihtimalle sinan erdem de kaldı, seçimde değişiklik olmasın diye yaka kartlarını koruyor. Yani kulüp çiftlik olmuşken oyuncuyu hedefe koymak falan acımasızca.

Çevrimiçi mrred

Bende bir daha söylüyorum, takımın başında hoca değilsin, bunun kararını hoca ve teknik ekip verir. Bir hoca çıkar ben 6 numaraya koşup basan adam istiyorum der, bir başka hoca da alan kapatsın akıllı oynasın ayağı iyi olsun ister. Bizim bunları konuşabilmemiz için önce takımın başında hoca olması gerekiyor.

Gelelim 2.konuya fb başlığının ilk sayfasına bak hoca orta sahaya adam almamış bir salih var yazdım.

Hayır anladığım konu neyi savunuyorsun oda belli değil. Takım defolarla dolu, hoca saçma sapan kırmızı görüyor, kadro desen taraftarın en fazla %5i bu 11 ile çıkar. Fakat biz orkun konuşuyoruz.

1,4-1,6 neyse bu puan ortalamasını da orkun yaptı zaten.
Yahu kosup basan 6 numara olmaz
Kosup basan 8 olur. Sabahtan beri bunu anlatmaya calisiyorum. 6 saga sola kosmaz! Kosup basan 6 istiyorsan onunde iki tane cok iyi 8 olur. Topu asla rakibe vermeden oynarsin ki bu da verimsiz. Bir takim 90 dakika pres yaparak oynayamaz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

Ligde forvete ersini bile koyabilirsin
O kadar laubali ve degersiz bir lig benim icin

Ama her mac one gecip skoru tutamiyorsan. Sorunun en basta orta sahanin “gecirgenligi” ile ilgili olduguna uyanmak lazim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

uzun 6 teorisine katılıyorum, başarılı kısa 6'lar var evet ama çevreleri inanılmaz yetenekli heriflerle dolu, sende öyle şeyler olmadığı için düz adam alcan
Kesinlikle sabahtan beri bunu anlatiyorum
Bizim psg olmaya ozenmememiz gerekiyor.
Daha genel gecer bir yapida olmamiz gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu kosup basan 6 numara olmaz
Kosup basan 8 olur. Sabahtan beri bunu anlatmaya calisiyorum. 6 saga sola kosmaz! Kosup basan 6 istiyorsan onunde iki tane cok iyi 8 olur. Topu asla rakibe vermeden oynarsin ki bu da verimsiz. Bir takim 90 dakika pres yaparak oynayamaz.
O zaman eleştireceğin yer belli, neden gidip orkun eleştiriyorsun diyorum bende? Bunu anlamak zor değil. Adres belli yönetim ve hoca. Gs maçında adamlar kırmızı görüp 1 kişi eksik ile maça ortak oldu, biz 2 gol farkla maçı verdik. Burada orkun kızabilirsin eyvallah da oyunun sorumlusu hocadır orkun değil. Rotasyonsuzluğun sorumlusu da yönetimdir.

Çevrimiçi levitate

Yav kardeşim oyunculuk bir durum yok. Bunu yazanlarda sadece fb maçı özelinde yazmıyorlar. Gs de sağ bekte kanat oyuncusu oynuyor, fb de bu gün levent sol bek oynadı. Çok abartılacak bir lig değil oynadığımız lig. Kaldı ki kasımpaşa ismini bilmediğimiz takıma elendi. O kadar leş oynuyoruz.

Futbolcular tahminim maç seçiyor, teknik ekip 3.lig seviyesinde. Başkan desen büyük ihtimalle sinan erdem de kaldı, seçimde değişiklik olmasın diye yaka kartlarını koruyor. Yani kulüp çiftlik olmuşken oyuncuyu hedefe koymak falan acımasızca.

abi her sene 10 tane adam yolluyoruz maç seçecek adam kalmadı, bilmem kaçıncı hoca geldi adamlar istediği şeyi anlatamıyor ve motive edemiyor yani başka bir şey bulamıyorum, taraftar tepkisi derken adamlar bir şey olmaz artık deyip salıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

uzun 6 teorisine katılıyorum, başarılı kısa 6'lar var evet ama çevreleri inanılmaz yetenekli heriflerle dolu, sende öyle şeyler olmadığı için düz adam alcan
Şuan alabiliyor muyuz ? Alamıyoruz. Eldeki ürün belli. Yemek güzel olmadı diye aşçıya mı sitem etmek lazım yoksa kullanmak zorunda kaldığımız malzemeye mi?

Çevrimiçi levitate

Ligde forvete ersini bile koyabilirsin
O kadar laubali ve degersiz bir lig benim icin

Ama her mac one gecip skoru tutamiyorsan. Sorunun en basta orta sahanin “gecirgenligi” ile ilgili olduguna uyanmak lazim.

geçirgenlik bir şey yok kesici adamımız bol takımın genel plan programı sıkıntılı, dizilişlerimiz falan çok saçma (bunda 4-1-4-1/4-2-3-1 inadı da etkili olabilir farklı formasyon denemek haram galiba)
bipbipbupbup

Çevrimiçi mrred

O zaman eleştireceğin yer belli, neden gidip orkun eleştiriyorsun diyorum bende? Bunu anlamak zor değil. Adres belli yönetim ve hoca. Gs maçında adamlar kırmızı görüp 1 kişi eksik ile maça ortak oldu, biz 2 gol farkla maçı verdik. Burada orkun kızabilirsin eyvallah da oyunun sorumlusu hocadır orkun değil. Rotasyonsuzluğun sorumlusu da yönetimdir.

Orkunu alanlar “görevi kötüye kullanmışlardır”
Orkun iyi bir insandir iyi besiktaslidir bunlar dogduru ama onemsiz. Basari yoksa hicbir seyin onemi yok.
Bize katkisi bence 30 milyon euro olamaz. İmkansiz. Hemen elden cikarmamiz gerek.

The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Şuan alabiliyor muyuz ? Alamıyoruz. Eldeki ürün belli. Yemek güzel olmadı diye aşçıya mı sitem etmek lazım yoksa kullanmak zorunda kaldığımız malzemeye mi?

hepsine kızıyoz ya işte :D bak problemli kadro ama yarışabilir bir kadro, gider saçma iki yerde puan verir bizde deriz ki ulan başkan iki adam almadın hocaya kadro geniş olsaydı böyle olmazdı

ama oynatamıyor yani geldiğinden beri ne büyük takım oyunu ne geçiş oyunu hiçbiri yok, bir rafa ipten aldı bir ara abraham bir şey yaptı bir ara cengiz falan böyle iteklenerek gidiyoruz valla hakkı bu değil

geçen seneye kıyasla 8-9 adam değişmiş 11'inde karakter olarak normal oyuncular, anladığımız kadarıyla bir maaş problemi de yok, hadi bu maç orkun'un aptallığı kalan maçları neyle açıklayacaklar bana? neymiş bilal djalo boş kaleye atamamış hadi o maçı geç alanya, göztepe, gençler maçları ne alem mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi mrred

geçirgenlik bir şey yok kesici adamımız bol takımın genel plan programı sıkıntılı, dizilişlerimiz falan çok saçma (bunda 4-1-4-1/4-2-3-1 inadı da etkili olabilir farklı formasyon denemek haram galiba)
3 lü formasyonla ilk 60 dakika rafa ile oyunu koparacagiz . Son 30 dakika topu orkunla tutabiliriz. Baska bir yol aklima gelmiyor. Oyunu tutmak icin 30 milyon verme kismini hic hatirlamak bile istemiyorum. 😂😂
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Kesinlikle sabahtan beri bunu anlatiyorum
Bizim psg olmaya ozenmememiz gerekiyor.
Daha genel gecer bir yapida olmamiz gerekiyor.

akıllı adam istediği gibi dizer kadrosunu, çok isteseler yetenekli iki kanat teknik iki bek çözer istedikleri rahatlıkta orta saha kurabilirlerdi yapmadılar her şey yarım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

3 lü formasyonla ilk 60 dakika rafa ile oyunu koparacagiz . Son 30 dakika topu orkunla tutabiliriz. Baska bir yol aklima gelmiyor. Oyunu tutmak icin 30 milyon verme kismini hic hatirlamak bile istemiyorum. 😂😂

bi ara kanat yokken burada 3-4-1-2 tartışılmıştı da şimdi cerny cengiz jota falan geldi bu sefer onlar taca çıkacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

abi her sene 10 tane adam yolluyoruz maç seçecek adam kalmadı, bilmem kaçıncı hoca geldi adamlar istediği şeyi anlatamıyor ve motive edemiyor yani başka bir şey bulamıyorum, taraftar tepkisi derken adamlar bir şey olmaz artık deyip salıyorlar
Kardeşim biz yazın büyük bir revizyona gittik, ole bu takımın hakkını veremiyor diye sergeni getirmedik mi? Aynı şekilde gio'yu da yollayıp ole'yi almamışmıydık. Ole ve gionun elindekine göre neredeyse kusursuz bir kadro var sergenin elinde.

Bu tabloda suçlu aranıyorsa bence birincisi yönetim, ondan sonra bu takımı oynatamayan hocadır.

Çevrimiçi mrred

Aslinda oz cocugumuz var.
Demir Ege
Tam profile uygun onun onune neden ndidi aldik mesela ? Sacma sapan transferler. Birilerinin cebi doluyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

bi ara kanat yokken burada 3-4-1-2 tartışılmıştı da şimdi cerny cengiz jota falan geldi bu sefer onlar taca çıkacak
En azindan skoru aldiktan sonra 3 luye gecsek o bile kurtarir. One geciyoruz maci bitiremiyoruz. Buna hala kimse uyanamadi.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan66

hala istifa eden yok mu ?

Etiketler: