Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Ç, Özgür Gültekin, golazokartal, Umutcan Kaya, emre_1978, Gökhan Güvenç, eryigitcaner, mrred, murat baltacı, Sinan66, Yancos, COB, tolga1903, Kapkarakartal, mellfred, Monza, hasankale, Mehmet57, Kartal Ç, Rasim ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 35016 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bir ara bir pjanic tayfa vardi
Barcelona dan geldi kankaaa super topcu kanka
Bakmadan pas atiyor kanka en iyi 6 numarayi aldik kankaaaa

Ona verdigimiz kontrat icin de cok uzulmustum.
6 topu keser 2. Bolgeden 3. Bolgeye topu duzgunce atar. Hava topunu karsilar (hizli olmasi ekstradir onemli olan zeki ve alan kapatan olmasidir bu sebeple iri adam olmasi elzemdir)
8 topu dripplingle 2 den 3 e tasir . Defansta adam kovalar ( sanildiginin aksine defansta adam kovalamak 8 in gorevidir 6 numaranin değil! 8 adam kovalar 6 ise alan kapatır )
Senin pas yapan 6 numaranın vücut bulmuş hali Pjanic.

Her hocanın 6 ve 8 tanımı farklıdır. Sergen orkunuda, ndidiyi de yanlış kullanıyor.

Başkan zaten tamamen saçma sapan transferler yaptı. Bütün bu bileşenlere bakıpda orkunu suçlamak epey gaddarca oluyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mrred

Her hocanın 6 ve 8 tanımı farklıdır. Sergen orkunuda, ndidiyi de yanlış kullanıyor.

Başkan zaten tamamen saçma sapan transferler yaptı. Bütün bu bileşenlere bakıpda orkunu suçlamak epey gaddarca oluyor.
Pjanic 6 falan degil. Pjanic futbolcu bile degil. 165 cm 6 numara olmaz. Alan kaplamasi gerekiyor. Pjanicle kavgaya bile girilmez. Adamin tipi cocuk gibi. Kisacik boyu var.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mellfred

Benfica neden gedson değil de orkun’u tercih ettiyse o yüzden. Şu an orkun’u al gs ye koy takımı uçurur. Keza feneride uçurur. Orkun iyi bir çarkın dişlisidir, gedson ise küçük takımların ciğersiz tempolu ama ayaksız yıldızı.
dostum gedson’u totenham tercih etti
kimsenin geçmişi bugünü garanti etmiyor
gedson hakkındaki görüşlerin ciddiye alınmayacak türden çünkü biz gedson’u aldığımızda yine bahsettiğin  gs taraftarı travma yaşamıştı
kaldı ki ben orkun gedson kıyası yapmıyorum
elimizde gedson gibi bir f\p kralı varken orkun’a 30m avro vermek akılla açıklanmayacak şeydi
orkun geldiğinde herkes halaylar çekerken de yazdım aynı şeyi yine buraya
kulübü bir oligark alır gedson’u gönderir yerine rodri çeker alkışlanır ama gırtlak borç batağında bir kulübün ilk 11’e 9 oyuncu alması gerekirken böyle bir işe girişmesi akılla mantıkla açıklanacak bir şey değildi
git kanat getir yıldız olsun santrofora sorloth çek alkışlayalım
olmaz ağa olmaz
o gün için 2 şak şak için bir kulüp böyle bitirilmez
bu kulübün orkun’a ihtiyacı yoktu

Çevrimiçi mrred

Cuceleri 6 numara yapan takimlarin hazin sonralarini avrupa maclarinda tekrar tekrar izliyoruz . Ornek gs
The great gig in the sky

Çevrimiçi gokhans

Pjanic 6 falan degil. Pjanic futbolcu bile degil. 165 cm 6 numara olmaz. Alan kaplamasi gerekiyor. Pjanicle kavgaya bile girilmez. Adamin tipi cocuk gibi. Kisacik boyu var.
:) pirlo’dan da olmaz mesela, regista diye bir şey uydurmuşlar iyiki öyle oyuncumuz yokda linçlemiyoruz dimi? Derin oyun kurucu falan diyorlar dimi saçma sapan elimizde cengiz cermy var çok değerli :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi mrred

Farkli falan degil. Evrensel normlar var. Dunyadaki 5 buyuk ligde 6 lar nasil bakarsin o “profile” uygun oyuncu alirsin. Millet anyaya giderken sen konyaya gitmek istiyorsan boyle rezil olursun. Bu takim top oynamiyor. Cunku oynanmak istenen oyuna uygun profiller takimda mevcut degil.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

:) pirlo’dan da olmaz mesela, regista diye bir şey uydurmuşlar iyiki öyle oyuncumuz yokda linçlemiyoruz dimi? Derin oyun kurucu falan diyorlar dimi saçma sapan elimizde cengiz cermy var çok değerli :))
Regista mi kaldi ?
Sarkik liberoya da donelim istersen ?
Samet aybaba ile baslayabilirsin.
The great gig in the sky

Çevrimiçi gokhans

dostum gedson’u totenham tercih etti
kimsenin geçmişi bugünü garanti etmiyor
gedson hakkındaki görüşlerin ciddiye alınmayacak türden çünkü biz gedson’u aldığımızda yine bahsettiğin  gs taraftarı travma yaşamıştı
kaldı ki ben orkun gedson kıyası yapmıyorum
elimizde gedson gibi bir f\p kralı varken orkun’a 30m avro vermek akılla açıklanmayacak şeydi
orkun geldiğinde herkes halaylar çekerken de yazdım aynı şeyi yine buraya
kulübü bir oligark alır gedson’u gönderir yerine rodri çeker alkışlanır ama gırtlak borç batağında bir kulübün ilk 11’e 9 oyuncu alması gerekirken böyle bir işe girişmesi akılla mantıkla açıklanacak bir şey değildi
git kanat getir yıldız olsun santrofora sorloth çek alkışlayalım
olmaz ağa olmaz
o gün için 2 şak şak için bir kulüp böyle bitirilmez
bu kulübün orkun’a ihtiyacı yoktu
kadro mühendisliği baştan sona yanlış, zaten kulübün borç batağında yapılanma ile 2-3 sene şampiyonluk şansın yok f/p transferlere genç yıldız oyunculara yönelirsin bir iki makul kemik adam alırsın iskelet için. Başakşehir’in sağbek, samsun’un kanatları, göztepenin yeni azmanları, 400-500bin e almışlar bu adamları, trabzon çok iyi bir eleman bulmuş gencecik.. bizde dikilitaş’ı satıp şu çöp sezona gömdük, yazık oldu..

Çevrimiçi mrred

Bu takimin en ihtiyaci olmayan iki adam var

Orkun ve ndidi
Bunlara toplamda 40 milyon verdik.

Bu ne demek biliyor musunuz ? 2 yılımız gitti.
Kurtulus orta sahayi kalabaliklastircak sistemler denemek

Mecburen 3 lu sistemlere gitmemiz gerekiyor. YoksA İlk 5 te bile bitiremeyiz.
Ege taylan ve jurasek kesinlikle takima monte edilmelidir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Adam 181 boyunda.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu takimin en ihtiyaci olmayan iki adam var

Orkun ve ndidi
Bunlara toplamda 40 milyon verdik.

Bu ne demek biliyor musunuz ? 2 yılımız gitti.
Kurtulus orta sahayi kalabaliklastircak sistemler denemek

Mecburen 3 lu sistemlere gitmemiz gerekiyor. YoksA İlk 5 te bile bitiremeyiz.
Ege taylan ve jurasek kesinlikle takima monte edilmelidir.
Bunun için öncelikle takımın başında hoca olması lazım.

Çevrimiçi gokhans

Regista mi kaldi ?
Sarkik liberoya da donelim istersen ?
Samet aybaba ile baslayabilirsin.
kardeş sen dön sarkık liberoya, belliki futboldan bi habersin, bilgin yok ama maşallah bol bol fikrin var.

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 00:21:26
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Benim anlamadığım biz Orkun'a 25 niye verdik? Amatörce oyundan atılması için mi? Kimse kusura bakmasın, o parayı verdiğimiz adam bize maç kazandırmalı, gerekirse canını dişine takmalı. Aşırı keyfim kaçtı ve Orkun'un bu durumu tersine çevirebileceğini düşünmüyorum, inşallah yanılırım.

Çevrimiçi mrred

181 o mevki icin kisa
Minumum 185 olmasi gerekiyor ve alan kaplamasi lazim

Adam alan kaplayacak bir fizige sahip degil
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

Wikipedia ve barcelonanin kendi sitesinde pjanic 178 gorunuyor kilosu 72kg . Transfermarkete pek guven olmayabilir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

181 o mevki icin kisa

Yav abi 6 numara dediğin pas yapsada olur yapmasada, 8 dediğin adam dripling yapsa da olur yapmasada. Bu istenen oyunu/şemayı hoca belirleyecek.

Burada eleştirilecek unsur belli. Ndidi çıksa yerine yazacağın adam yok, orkun çıkınca yerine salih giriyor. Sol kanata forvet atıyorsun, forvette ki adam yorulunca da yerine mustafayı atmak zorunda kalıyorsun. Daha say say bitmez, sol bekte pigme koşmayı unutmuş rodvan var. Bir sür unsur varken suçu oyuncuda bulmak, bu unsurları yaratanların ekmeğine yağ sürmek olur.

Çevrimiçi gokhans

181 o mevki icin kisa

caicedo 1.78, vitinha 1.72, tonali ve zubimendi 1.81, kimmich 1.77, çalhanoğlu 1.78 aynen şu çöpler falan 6 oynuyor bu futbol piyasasında şaka gibi değil mi? Keşke herkes senin gibi vizyon sahibi olsa..

Çevrimiçi mellfred

bu kulübün yönetim yapısı değişmedikçe demirören gider anc gelir arat gider adalı gelir….
 bir kişinin zaka seviyesi ya da beşiktaş’a olan tutkusuna  inanıp koca kulüp devredilmemeli
bir “üst akıl” gs olduğu gibi liselilerden oluşan bir denetim yapısı gibi ,  bir üst akıl olmadıkça kim bilir belki de bir meczubun  ihtiraslarıyla hem kendini hem de hepimizi bitirecek böyle giderse

Çevrimiçi mrred

kardeş sen dön sarkık liberoya, belliki futboldan bi habersin, bilgin yok ama maşallah bol bol fikrin var.
Biz senle kardeş olamayız. Babalarımız farklı benim zaten yeterince kardeşim var. Sen gerçek kardeşlerinle hasbihal edebilirsin.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

bu kulübün yönetim yapısı değişmedikçe demirören gider anc gelir arat gider adalı gelir….
 bir kişinin zaka seviyesi ya da beşiktaş’a olan tutkusuna  inanıp koca kulüp devredilmemeli
bir “üst akıl” gs olduğu gibi liselilerden oluşan bir denetim yapısı gibi ,  bir üst akıl olmadıkça kim bilir belki de bir meczubun  ihtiraslarıyla hem kendini hem de hepimizi bitirecek böyle giderse
Benim daha iyi bir fikrim var. Bence kulüp satılmalı. Kulüp çiftlik gibi.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Wikipedia ve barcelonanin kendi sitesinde pjanic 178 gorunuyor kilosu 72kg . Transfermarkete pek guven olmayabilir.
Rakibinde o bölgede toreira var. Boyu 166.

Dün gs maçında ts da o bölgede 173 boyunda oyuncu oynadı, gs yi madara etti.

Hayır pas yapan oyuncu dedin, pjanic dedik futbolcu değil diyorsun. Boyuna dem vurdun boyuda kısa değil adamın. Anlıyorum maç içerisinde çok sinirlenmişsin de yanlış yerlere saldırıyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Bugünkü kongre olaylarında ben ilk defa bu kulüpten utandım. Derbi falan hiç umrumda olmadı benim. Bu adamların derdi Beşiktaş falan değil. Ki mevzu Beşiktaş olunca ekran başına çıkmıyorlar. Kongre haftası canlı yayına çıktı. Haftalardır hakkımız yeniyor ortalıkda yok. Bu rezillikler daha bitmez. Aralık sonuna kadar gitmezlerse ocak ayında asıl pimi çekilmiş bombayı o zaman bırakacaklar.

Çevrimiçi mrred

caicedo 1.78, vitinha 1.72, tonali ve zubimendi 1.81, kimmich 1.77, çalhanoğlu 1.78 aynen şu çöpler falan 6 oynuyor bu futbol piyasasında şaka gibi değil mi? Keşke herkes senin gibi vizyon sahibi olsa..
Sen bence listeleme yaparken bir seyi gozden kacirmissin
“Başarı”

Futbol sonuç oyunudur. Bu oyuncularin oynadigi kuluplerin avrupada ne basarilari var. Onlara bak ;)
Bide 185 ustu 6 numaralari listele onlarin ne basarilari var
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:40:58 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

Rakibinde o bölgede toreira var. Boyu 166.

Dün gs maçında ts da o bölgede 173 boyunda oyuncu oynadı, gs yi madara etti.

Hayır pas yapan oyuncu dedin, pjanic dedik futbolcu değil diyorsun. Boyuna dem vurdun boyuda kısa değil adamın. Anlıyorum maç içerisinde çok sinirlenmişsin de yanlış yerlere saldırıyorsun.
1.Turkiye ligi icin mi 30 milyona oyuncu aliyoruz ? Yoksa avrupa icin mi ?
2. Saibeli kara paranin aklandigi saygi gormeyen bir ligin sampiyonu olan gs nin avrupadaki asagilanmasindan da mi sonuc cikarmadiniz ? Adamlari her sene avrupada asagiliyorlar ? Avrupada gs neden basarisiz ?
166 cm 6 numara 10 yıl önce avrupa bitti. Tartismasi yok.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

uzun 6 teorisine katılıyorum, başarılı kısa 6'lar var evet ama çevreleri inanılmaz yetenekli heriflerle dolu, sende öyle şeyler olmadığı için düz adam alcan
bipbipbupbup

Etiketler: