Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Ç, Özgür Gültekin, golazokartal, Umutcan Kaya, emre_1978, Gökhan Güvenç, eryigitcaner, mrred, murat baltacı, Sinan66, Yancos, COB, tolga1903, Kapkarakartal, mellfred, Monza, hasankale, Mehmet57, Kartal Ç, Rasim ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 35015 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi mellfred

Ege ndididen bin kat iyi oyuncu . Orkunu alacagiz diye elimizdeki en onemli oyuncuyu kaybettik. Gedson orkundan 1000 kat iyi oyuncu.
orkun’u niye aldık gedson’u niye sattık ben hala anlamış değilim

Çevrimiçi levitate

Hadi bu maç orkun maçı sattı sergenin gram suçu yok diyelim yersen kalan 9 maç 1,55 puan ortalaması 10 kişi kalan geseyi yenememek gençlere öndeyken beş dakikada maçı vermek kahtaya yenilen kayyum atanmış başında şota gibi hoca bile olmayan adamın takımı kasımpaşaya puan bırakmak bu rezillikler nasıl açıklanacak bunlarda kime kulp bulacaksınız karaveliden bile kötü hoca birilerinin yüzünden hala daha koltukta
gençlerin konya maçına gittim bok gibi bir takım hücum edemiyor adamlar 2 tane yedik
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Ganyancı hocamızla 10 maçda sadece 4 galibiyet alabildik 1.4 puan ortalaması var. Uzun yıllardır en kötü başlangıç. Serdar topraktepe’nin olmayan kadro ile 1.44 puan ortalaması ile daha başarılı olması!!! Gvb 1.70, ole 1.82 ortalama yapmışlar mesela ne kadar ironik değil mi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Benfica neden gedson değil de orkun’u tercih ettiyse o yüzden. Şu an orkun’u al gs ye koy takımı uçurur. Keza feneride uçurur. Orkun iyi bir çarkın dişlisidir, gedson ise küçük takımların ciğersiz tempolu ama ayaksız yıldızı.

Çevrimiçi Samet Demir

kibar şekilde ifade etme yolu yok ceza yicem ama y... yedik yani bu maçtan sonra nasıl toparlanılır bilmiyorum
Bu güne kongre kararı alanlara, ve buna alkış tutanlara sormak lazım. Tabi koltuk Beşiktaş'tan daha önemli. Başarısızlık önce yönetime sonra hocaya en son da futbolculara yazar. Hatta taraftardan bile sonra. Bizde bu tabloya yeterince tepki göstermeyerek suçluyuz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi hasankale

Dipsiz bir kuyuya düştük olmuyor bir türlü çıkamıyoruz.Trabzon , Göztepe,Samsun falan bizden çok daha iyi yönetiliyor.Bu sezon geçen seneleri falan mumla ararız şimdiden belli bu takımın bu saatten sonra Avrupa kupalarına katılma ihtimali bile çok zor.

Çevrimiçi mrred

Benfica neden gedson değil de orkun’u tercih ettiyse o yüzden. Şu an orkun’u al gs ye koy takımı uçurur. Keza feneride uçurur. Orkun iyi bir çarkın dişlisidir, gedson ise küçük takımların ciğersiz tempolu ama ayaksız yıldızı.
Orkun kendini bile uçuramaz. Adamda top sürme yok. 8 numarada olmasi gereken en önemli ozellik sahanin iki yonunu de oynamasidir. Top surme yok. Savunma desen hak getire. Bu adam sol iç oyuncusu. 8 numara diye transfer eden “görevi kötüye kullanmıştır” Oynatan hoca da ayrı bir dert. Gedson bu takımın sosadan sonraki en iyi 8 numarasaydı. Yerine hiç alakası olmayan bir oyuncu aldık.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Murat Kaytaz: "Beşiktaş taraftarı uzun zamandır Beşiktaş'ın siyahını yaşıyor. Bize inanmaya devam etsinler, Sergen Yalçın'a inanmaya devam etsinler. Biz o beyaz günleri vaat ediyoruz."

utanmada yok adamlarda :D

Çevrimiçi mrred

Orkunun yerine aldıkları adama bak o zaman anlarsın. Bizden 30 u aldılar yerine çok daha ucuza daha genç ve iyisini aldılar. Diyorum ya bu adama bu parayı vermek “görevi kötüye kullanmaktır”
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun kendini bile uçuramaz. Adamda top sürme yok. 8 numarada olmasi gereken en önemli ozellik sahanin iki yonunu de oynamasidir. Top surme yok. Savunma desen hak getire. Bu adam sol iç oyuncusu. 8 numara diye transfer eden “görevi kötüye kullanmıştır” Oynatan hoca da ayrı bir dert. Gedson bu takımın sosadan sonraki en iyi 8 numarasaydı. Yerine hiç alakası olmayan bir oyuncu aldık.
Abi burada mesela orkun değil ki, orkun gitse takım çiçek mi olacak? hayır.

Bugün tarihin en kara günlerinden birisi. İbra oylaması, derbi gününde kongre yapılması, takımdaki saçma sapan adamların 11 de oluşu falan. Genele bakınca yaptığı yanlış harekete rağmen en masumu orkun.

Şuan orkunu hedef yapmak bu kokuşmuş düzenin işine gelir.

Gedson da bana göre 8 değildi. Orkun dripling yapamıyorsa gedsonda pas yapamıyordu. İkisini de yanlış adamlarla oynattık, oynatıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mrred

Tamamen duygusal!
Herkes bir tur beşiktaşta baskanlik yapiyor ve paralar gidiyor.
Bizim 30 milyon verme luksumuz yok. 10 bile çok . Kafayi yicem . Turkiye ligi icin 30 milyon bir oyuncuya para mi verilir. Akı bokunu kurtarmıyor. Bu bildiğin “yolsuzluk”
The great gig in the sky

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu takım ne olursa olsun 1.40 puan ortalaması yapacak takım değil özellikle haftada 1 mac oynarken Sergen hoca

Çevrimiçi gokhans

çok büyük saçmalamışsın net.. aynen çok büyükdü ve o yüzden ne gs aldı, ne totthenham ne de benfica… bir düşün bakalım ingiliz takımları neden orkun’u istiyorlar? Benfica neden orkun’a 30 milyon verip transfer etmiş? Şu maçın orkun öncesi ve sonrası farkı görmedin mi? Orkun yerine gedson ile başlasan asla öne geçemezdin ordan hesap et. Neden gedson oralarda tutunamamış!! Mantıksız mantıksız yorum yapmayın lütfen..

Çevrimiçi mrred

Abi burada mesela orkun değil ki, orkun gitse takım çiçek mi olacak? hayır.

Bugün tarihin en kara günlerinden birisi. İbra oylaması, derbi gününde kongre yapılması, takımdaki saçma sapan adamların 11 de oluşu falan. Genele bakınca yaptığı yanlış harekete rağmen en masumu orkun.

Şuan orkunu hedef yapmak bu kokuşmuş düzenin işine gelir.

Gedson da bana göre 8 değildi. Orkun dripling yapamıyorsa gedsonda pas yapamıyordu. İkisini de yanlış adamlarla oynattık, oynatıyoruz.
8 in görev tanımında pas yapmak yok ki! (Yaparsa ekstra)
6 nın gorev taniminda pas yapmak var. ( josef atiba musrati)
Ndidi pas yapamıyor o da ayrı bir skandal. ( defansif 8 oyuncusunu bize 6 diye kakaladılar)

Uyanın artık bu kadroyu bize kurduran akıl cebini dolduruyor

Mis gibi 6 numaramız ege varken ndidi nedir ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen hafta ligde en çok progresif koşu yapan oyuncu Orkun aynen dribbling yapamıyor tüm sorun Orkun'da gönderirsek belki ilk üçe gireriz takımın başında hoca yok neler tartışılıyor bu taraftarın cahilliği öyle böyle yarmıyor tamam sergene ömürlük kontrat yapacağız yanındaki yetersizlere de emekli maaşı bağlayacağız

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaşlar bu takım kırılgan bu takım korkak 3 başkan ve sayısız hoca yiyerek geldi bu günlere bu takım 4 yıldır dile kolay tam 4 futbol sezonunda ekim ayından itibaren YOK bu takım. Evet personel değişti ama ismi "Beşiktaş futbol takımı" ya bunun hani üzerine yapıştı altına sıçıyor öne geçtiği maçı kaybederim diye ayakları titriyor. İçerdeki kocaeli maçı yine içerdeki gençler maçı deplasman gs maçı ha keza konya maçı. 4'ünün de ortak özelliği ilk golü atıp "kaybedersek" korkusu yaşamaları. Sergen'de korkuyor kazanmak istiyor kırmak istiyor bunu hepimiz gibi ama yapamıyor hükmedemiyor bu kaybederiz içgüdüsüne.

Bugün bu kırılacaktı hem ezeli rakibini farklı mağlup edecektin hem de "ulan öne geçince kaybetcez diye bir şey yok işte yapabildik" diyeceğin maçta çıktı dakika 27'de adamın ayağına bastı atıldı. Tüm korkuları geri getirdi tüm psikolojiyi tersine çevirdi tek bir futbolcu. Ben sergen'i zerre sevmeyen saygı duymayan istemeyen biri olmama rağmen bu maçta sergen'e paye veremiyorum yok onu almamış bunu sokmamış bunla çıkmış kardeşim 2 0 öne geçti sergen pasifize etti feneri gidip şımarıkça atılan gerizekalıya bir şey yapamaz sergen de allah değil 11'e 11 bile koruma içgüdüsüne engel olamıyorken 10'a düşmüşsün yapamaz bir şey o dakikadan sonra.

Sergen kovulsun mu su dakika tutmam ama bugune özel değil tutmama sebebim, ersin bir daha forma yüzü görmesin umrumda değil ndidi'den nefret ediyorum satsinlar isterse devre arası. Ama bugünün tek bir kahramanı var orkun kökçü. 10 kişi kalıp da reaksiyon verip fener'i onu bunu yenen takimlarin hiçbirisi yıllarca ekim'de havlu atmış sayısız hoca başkan yemiş bir futbol takımının ekibi değildi bugünkü içinde bulunduğumuz durumu idrak edemiyor kimse biz bittik küllerimizden doğabilirsek doğacağız doğamazsak trabzon başakşehir olacağız.

Çevrimiçi mrred

çok büyük saçmalamışsın net.. aynen çok büyükdü ve o yüzden ne gs aldı, ne totthenham ne de benfica… bir düşün bakalım ingiliz takımları neden orkun’u istiyorlar? Benfica neden orkun’a 30 milyon verip transfer etmiş? Şu maçın orkun öncesi ve sonrası farkı görmedin mi? Orkun yerine gedson ile başlasan asla öne geçemezdin ordan hesap et. Neden gedson oralarda tutunamamış!! Mantıksız mantıksız yorum yapmayın lütfen..
İstemişlermiş miş miş
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

Geçen hafta ligde en çok progresif koşu yapan oyuncu Orkun aynen dribbling yapamıyor tüm sorun Orkun'da gönderirsek belki ilk üçe gireriz takımın başında hoca yok neler tartışılıyor bu taraftarın cahilliği öyle böyle yarmıyor tamam sergene ömürlük kontrat yapacağız yanındaki yetersizlere de emekli maaşı bağlayacağız
Yapamıyor. Net.
Ben dripplingle yıkılmadan topu 3. Bolgeye getirdigini cok az gordum. 30 milyonluk topcu bunu her mac 5 kez falan yapmali. 30 milyon diyorum.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

murat kaytaz mıdır nedir kimse salak salak açıklamalar yapmış deli oldum sıfır sorumluluk
bipbipbupbup

Çevrimiçi mrred

Bir ara bir pjanic tayfa vardi
Barcelona dan geldi kankaaa super topcu kanka
Bakmadan pas atiyor kanka en iyi 6 numarayi aldik kankaaaa

Ona verdigimiz kontrat icin de cok uzulmustum.
6 topu keser 2. Bolgeden 3. Bolgeye topu duzgunce atar. Hava topunu karsilar (hizli olmasi ekstradir onemli olan zeki ve alan kapatan olmasidir bu sebeple iri adam olmasi elzemdir)
8 topu dripplingle 2 den 3 e tasir . Defansta adam kovalar ( sanildiginin aksine defansta adam kovalamak 8 in gorevidir 6 numaranin değil! 8 adam kovalar 6 ise alan kapatır )
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2025, 23:48:49 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi hasankale

Bir de şöyle bir durum var.Renkliler her pozisyonda abartılı bir şekilde penaltı itirazı yaparken biz bariz posizyonlarda bile hiç sesimizi cikarmiyoruz.Skrinar in posizyonu rakip lehine olsa napar eder o hakemi var monitörüne götürür o penaltıyı alırlardı.Her konuda olduğu gibi bu konuda da çok gerideyiz.

Çevrimiçi mrred

Orkun ne adam kovalayabilir ne de drippling yapabilir. Olsa olsa ondan sol iç kaleye yakın çalhanoglu gibi bir pozisyon olur
4 3 3 teki sol iç ( hucümcu 8 ) yanında defansif 8 ve arkasında iyi 6 ile iş yapar.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

Aptal gibi bu adama 30 milyon verdik. 2 sezon daha çöp oldu. Başımıza kaldı bu adam.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

Son olarak futbolda yaratici orta saha yani eskinin tabiri ile 10 numaralar artik yok. Bu pozisyon artik 2 kanatta kendine vucut buluyor. O bakimdan cerny ve cengiz degerli. Fakat bu durumda rafaya alan kalmiyor. Rafada aslinda yardimci forvet oyuncu. Taliscanin baska versiyonu. Elimizde zaten tasimamiz gereken bir rafa var. Orta sahada bir de orkun olunca bizim orta sahamiz kevgire donuyor o sebeple öne geçsek bile skoru tutamıyoruz!
The great gig in the sky

Etiketler: