Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399, Samet Ç, murat baltacı, Rasim, Kartal Ç, Kapkarakartal, hasankale, Sinan66, Umutcan Kaya, Monza, Mehmet57 ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 27772 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

devre arası rafa gider yusuf sarı gelir. Graf defteri kapandı artık..
Sağda cengiz, solda yusuf. Hayallere bak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/tugbahacibayram/status/1982108954483106183?t=982QAlOeQODrRQ7KAJ2_dw&s=19
diyeceğim diyeceğimde demiyorum, sağlam bir ban yerim ağzıma gelenleri söylesem!! Madem 3milyar borçlanma yetkisi isteyecektinde ne diye sermaye arttırımından gelen parayı bankalar birliğine ödedin? Amacınız ne sizin bu kulübü bu kadar borçlandırarak ne yapmak istiyorsun? Projen ne? Ne vaadediyorsun? Bu camio başkan sen, hoca sergen, transferler vizyon falan ortada ne diye size 3milyar borçlanma yetkisi verecek? O genel kurulda buna onay veren net hain ve Beşiktaş düşmanısır. Dikilitaş’ı bile aldılar kulübün elinden hainler!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

city ve chelsea altyapıları kolay kolay üzmez
Serkan rençberin önereceği 2 u23 kuralına göre adamı alır gelirler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

ohooo ne yetkisi daha kardeşim, arsa dedi verdiler sermaye arttırcam dedi 2. kez yapıcak daha neye borçlanıyor
Çarkı çevireniyor, projelerden birisi çıkmaza girmiş emlakkonut ile sanırım. Geleceğini düşündüğümüz paralar yalan oldu anlayacağın.

Çevrimiçi gokhans

Sosyal medyada denk geldim, forma sponsorluğunda diğer 2 renkli takımın senelik kazancı 8-10milyon euro arası, biri adidas diğeri puma ile anlaşma yapmışlar zaten. Bizim ne kadar biliyormusunuz? 20 milyon TL şaka değil 2021 yılında anç denen …….. tarafından adidas ile 5 yıllık yapılmış tl cinsinden, euro hesabından 500bin euro’ya geliyor. Arkadaşlar bu hata, iş bilmezlik falan değil düpedüz vurgundur. Ben artık bu gibi aptallıkların beceriksizlikten olduğuna inanmıyorum, resmen kulübü soyuyorlar, 2.bir sözleşme, 2.bir para akışı var artık bu bariz.. Bu matruşka denen kişilerin alayının bu kulüple ilişkisi kesilmeli..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Sosyal medyada denk geldim, forma sponsorluğunda diğer 2 renkli takımın senelik kazancı 8-10milyon euro arası, biri adidas diğeri puma ile anlaşma yapmışlar zaten. Bizim ne kadar biliyormusunuz? 20 milyon TL şaka değil 2021 yılında anç denen …….. tarafından adidas ile 5 yıllık yapılmış tl cinsinden, euro hesabından 500bin euro’ya geliyor. Arkadaşlar bu hata, iş bilmezlik falan değil düpedüz vurgundur. Ben artık bu gibi aptallıkların beceriksizlikten olduğuna inanmıyorum, resmen kulübü soyuyorlar, 2.bir sözleşme, 2.bir para akışı var artık bu bariz.. Bu matruşka denen kişilerin alayının bu kulüple ilişkisi kesilmeli..
Paragraf paragraf yazıp sildim ya. Yarın maç var gram heyecan yok üzerimde. Keşke Hüseyin Yücel başkan olsaydı. Bundan daha iyi olacağımızdan adım gibi eminim.

Edit : Hüseyin Yücel o gün canlı yayında sormuştu hangi parayla yapacaksınız diye? ...
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:07:23 Samet Demir ]

Çevrimiçi kartalizma190399

ben Beşiktaşlıyım, elbette karşı olacağım her Beşiktaşlının olması gerektiği gibi. Doğru işler için sahibi olması gerek değil, sahiplenen bir başkan olması yeterli. Adanada satılmıştı mesela dimi?

Baskan niye sahiplensin ki? Kim kulube bedava para verir riske girer? Deli gibi baski var disaridan kisa vadede basari icin, kim niye kellesini reputasyonunu ortaya koysun? Oyle biri olsa coktan koymazmiydi zaten?
Adana ornegi de var ama 10 kulup satilmissa 8i daha iyi olmustur Adana gibi 2 tanesi cokmustur.

Çevrimiçi kartalizma190399

Böyle iş bilmeyen kişiler futboldan para kazanırsa bu işin içinde olursa sonuç böyle oluyor. sen senelerdir yapılanmani yapma saçma sapan transferler yap sonra gs şöyle fb böyle makas açıldı cart curt lan sen Alanya Göztepe gençlere kaybettiğin için yarıştan kopuyorsun göklere çıkarılan gs yi iki senedir madara ediyoruz orkundan sonra frene basmadan gerekli hamleleri yapsan hocayı sezon başında getirsen yada mevcutta olana gerekli takviyeleri yapıp sahip çıksan hakemlere kendini dograttirmasan zaten yarışacaksin senelerdir aynı hataları tekrar tekrar yaptığımız için yarıştan kopuyoruz Sergeni zaten en iyi yaptığı işi yapsın motive etsin ayağa kaldırsin diye getirdiler üç yenilgi birde elindeki maçı gs ye versin diye değil kuş beyinliler.

Gsyi 2 senedir falan madara etmiyoruz. Adamlar sampiyonluk yarisi bittikten sonra derbilerde salinca biz gaza gelip yeniyoruz o kadar. Onem tasiyan ilk yaridaki maclarda yeniyorlar bizi, en son Liverpool macindan yorgun ciktiktan sonr 60 dakika 10 kisi geride oynayip cevirdiler iste. Simdi 2. yaridaki macta 30 puan fark olduktan sonra yensek ne yazar?

GS bu takimi 1 sene'de kurmadi. 3-4 senelik bir yapilanma ve her sene senden 3-4 kat fazla para harcadilar. Adamlarin bu sene 2 oyuncu'ya verdigi para bizim 3-4 senelik butcemiz kadar. Fark boyleyken 1-2 transfer doneminde farki kapatip yarismaci olabilecegini dusunmek hayalcilik.

Çevrimiçi Samet Demir

Gsyi 2 senedir falan madara etmiyoruz. Adamlar sampiyonluk yarisi bittikten sonra derbilerde salinca biz gaza gelip yeniyoruz o kadar. Onem tasiyan ilk yaridaki maclarda yeniyorlar bizi, en son Liverpool macindan yorgun ciktiktan sonr 60 dakika 10 kisi geride oynayip cevirdiler iste. Simdi 2. yaridaki macta 30 puan fark olduktan sonra yensek ne yazar?

GS bu takimi 1 sene'de kurmadi. 3-4 senelik bir yapilanma ve her sene senden 3-4 kat fazla para harcadilar. Adamlarin bu sene 2 oyuncu'ya verdigi para bizim 3-4 senelik butcemiz kadar. Fark boyleyken 1-2 transfer doneminde farki kapatip yarismaci olabilecegini dusunmek hayalcilik.
Kafayı mı yedin bilader sen ? Geçen sene onlar 2.yarı bizi yenmiş olsak namağlup şampiyon olacaklardı. Onun öncesi super kupa maçı ligin başında 5 attık. İlk yarı yenildiğimiz maçta hakem doğramamış olsaydı belkide şuan takımın başında halen Gio vardı. Bizde ligi ilk 2 de bitirirdik.

Ya maçları izlemedin, ya hafızan çok zayıf ya da içinde ağır gs fanatikliği var. Bunu başka türlü kimse yazamaz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

anadolu takımlarını bile hakem zoruyla yeniyorlar bugün ki macı izleyeyim dedim saat 17:00 de ki ilk yarıda kırmızıdan sonra kapattım.  :)

Hapörlerden ıslık sesi veren illegal bet olan savunucuları apo ve fetö olan kuruluşu fransız olan (kendileri açık açık soyluyorlar) turuncu siyasi partinin kayığına binen yanak okşatan her türlü pisliği yapan helal kupası olmayan müzesinde bir camianın savunulacak bir tarafı yok.

Etiketler: