Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

gokhans, Özgür Gültekin, Kapkarakartal, Monza, Samet Ç, Gökhan Güvenç, mayguntr, Savaş, kartalizma190399, COB, underworld, murat baltacı, tolga1903, Mehmet57 ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 25139 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı levitate

sadece ağzı laf yapsaydı 3.şampiyonluğuda alıp arayı açardı. Uzun adamın “gereğini yap”, bahçelinin ise “Beşiktaş o maça çıkacak” sözlerine rağmen çıkarmadı diye gelişti herşey zaten. Asıl sorulması gereken, sen taraftar olarak başkanın, kulübün, camianın arkasında durdun mu?

şampiyonluk o olaylardan değil ilk yarıdaki skorlardan gitti, o şeyde de arkasında durdum doğru olanı yaptı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

paralı değil aziz kafa bir adam lazım, bir de 25 yıldır aynı arkadaş grubu kulübü yönetiyor mümkünse bunlardan birisi olmasın
evet komple temizler kulübü aziz kafa biri eski kafa ama bizim şu anda buna ihtiyacımız var

Çevrimiçi murat

bu arada fikret orman gelirse o da çok bir iş yapamaz, sadece ağzı laf yaptığı için yeni hocayı korumayı başarır yaparsa o bir şey yapar

stadı yaptı kulübe seviye atlattı allah razı olsun ama fedası ve transfer başarıları bal ve illüzyondan ibaret, gelsin ağustos ayında transferler nerde diye ağlar herkes
bal ve ilüzyon  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada fikret orman gelirse o da çok bir iş yapamaz, sadece ağzı laf yaptığı için yeni hocayı korumayı başarır yaparsa o bir şey yapar

stadı yaptı kulübe seviye atlattı allah razı olsun ama fedası ve transfer başarıları bal ve illüzyondan ibaret, gelsin ağustos ayında transferler nerde diye ağlar herkes
aybabalı sezon kötüydü o da normal kulübün yanından uzaktan yakından hiçbir zaman geçmemesi gerekiyor aybabanın ama bir şekilde geçmeyi başarıyor sonraki seneler gayet yerinde hamleleri vardı bilic ile oyunu oturtup bilicten olmayacağını erkenden anlayıp yolları ayırması falan gayet yerinde hamlelerdi son dönemini saymıyorum altını oyanlar belli zaten

Çevrimiçi Monza

Aralıkda da gitse sevda falan kalmaz. Kimse adını zikretmez bir daha.

Buna katılmıyorum.
SY bu Konya maçından sonra çözümüm yok deyip, istifa etse. Aradan 2 - 2,5 yıl geçsin ilk hoca boşluğunda bizim taraftar ve yancı medyacılar Hoca göreve diye yırtarlar gene ortalığı. 'Tek çare Sergen' derler yine, yeniden.

Çevrimiçi Samet Demir

Buna katılmıyorum.
SY bu Konya maçından sonra çözümüm yok deyip, istifa etse. Aradan 2 - 2,5 yıl geçsin ilk hoca boşluğunda bizim taraftar ve yancı medyacılar Hoca göreve diye yırtarlar gene ortalığı. 'Tek çare Sergen' derler yine, yeniden.
Yok kardeşim 2 - 2,5 yıl sonra sergen Survivor yorumculuğuna geçer. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Buna katılmıyorum.
Ben o kitlenin buna gerçekten inanarak söylediğini, gerçekten böyle düşündüklerine artık inanmıyorum. Çünkü durum çok absürbleşmeye başladı. X’e giriyorum, hala sergen öven, cengiz ünder öven tipler var, diğer yorumlarına giriyorsun fikret orman en başarısız başkan yazmış, rafa kötülüyor, graf eleştiriyor ama inanılmaz sergen etkkileşimi kasılıyor. Ben bu hesapların, bu insanların parayla tutulan troller olduğuna inanıyorum artık, konu Beşiktaş falan değil Para, yani trollük. Gs ve fb’ninde binlerce troll hesabı var sosyal medyada ama hepsi hakemleri ve rakibi baskı altına almak için kullanılıyor, bizdeki troller içeriye saldırıyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

Arkadaşlar yönetim gitsin diyoruz ama kim gelecek.

1-Cemil Kazancı. Bir kere bu işe soyunmuş mu? Böyle bir gündemi hiç olmuş mu? Adamın bu işe kalkışması forumdan birimizin gelecek ABD başkanı olma ihtimali kadar.

2-Serdar Bilgili. O kişinin Beşiktaş ile işi 22 sene önce bitti. Gerçekten gelip talip olacağını düşünen var mı?

3-Fikret Orman. Şu parasal durum ve ortamda onun da rahatını bozup, elini taşın altına koyacağını zannetmiyorum. Ne ülke futbolu 15 sene önceki, ne de Beşiktaş 15 sene önceki durumunda. Bu benim tahminim, yanılıyor olabilirim ama ihtimal çok çok düşük (1 ve 2 için yemin edebilirim, ispatlayamam). FO keşke gelse, orası ayrı

Geriye eğrisiyle, doğrusuyla Hüseyin Yücel kalıyor. O da halen fikrini değiştirmedi ise. 

Çevrimiçi Samet Demir

Murat Özen: "Sergen Hoca, sezon başından beri yönetime orta saha alın diye diretti."

😁😁😁😁 Hiç değişmiyor şu sıralama. 3-4 tane hoca yenir, en son ya şenol ya sergen gelir bu defa yönetimi yeme işi başlar.

Lozan maçında kaç eksiğimiz vardı, utanmadan hoca için algı yaptınız ? Yazık ya. Valla yazık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Ben o kitlenin buna gerçekten inanarak söylediğini, gerçekten böyle düşündüklerine artık inanmıyorum. Çünkü durum çok absürbleşmeye başladı. X’e giriyorum, hala sergen öven, cengiz ünder öven tipler var, diğer yorumlarına giriyorsun fikret orman en başarısız başkan yazmış, rafa kötülüyor, graf eleştiriyor ama inanılmaz sergen etkkileşimi kasılıyor. Ben bu hesapların, bu insanların parayla tutulan troller olduğuna inanıyorum artık, konu Beşiktaş falan değil Para, yani trollük. Gs ve fb’ninde binlerce troll hesabı var sosyal medyada ama hepsi hakemleri ve rakibi baskı altına almak için kullanılıyor, bizdeki troller içeriye saldırıyor..

Yancı medyacılar kendi mamasının peşinde, heriflerin Beşiktaş umurunda değil. Sosyal medyada troller de aynı şekilde. Ancak sorun şu ki normal taraftarın büyük bir kısmı da bu algıcıların peşinden gidiyor. İşte bunu anlamak mümkün değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Atakan Kurt: "Başkan Serdal Adalı, Aralık'ta havlu atmayacağız dedi, Ekim'de havlu attı. Bankalar Birliği'nden çıkacağız dedi, çıkamadı. Çok iyi bir takım kuracağız dedi, kuramadı. Sol kanat alacağız dedi, alamadı. Bir tane sözünü tut, Başkan."

Varan 2.

Çevrimiçi Samet Demir

Yancı medyacılar kendi mamasının peşinde, heriflerin Beşiktaş umurunda değil. Sosyal medyada troller de aynı şekilde. Ancak sorun şu ki normal taraftarın büyük bir kısmı da bu algıcıların peşinden gidiyor. İşte bunu anlamak mümkün değil.
Romantizmden kurtulamıyoruz çünkü, gerçeği görmek yerine hayal kuruyoruz. Buda bize en az 1 sene daha kaybettirdi. İşin kötü tarafı ders de almıyoruz.

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi gokhans

Bu arada Orkun Kökçü’nün babannesi vefat etmiş. Tüm basında Beşiktaş kaptanının acı günü diye cenazenin haberini verirken, resmi siteden bir geçmiş olsun, bir baş sağlığı mesajı yayımlamaması bir banamı saçma geliyor, yoksa skandal koleksiyonumu kasıyor sayın yönetimimiz?

https://x.com/bogazin_kartal/status/1980342803608850799?s=46
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2025, 23:48:37 gokhans ]

Çevrimdışı levitate

evet komple temizler kulübü aziz kafa biri eski kafa ama bizim şu anda buna ihtiyacımız var
öyle biri yok valla, aday olacak adam yok hep aynı çevre aynı adamlar içinde dönüp duruyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

aybabalı sezon kötüydü o da normal kulübün yanından uzaktan yakından hiçbir zaman geçmemesi gerekiyor aybabanın ama bir şekilde geçmeyi başarıyor sonraki seneler gayet yerinde hamleleri vardı bilic ile oyunu oturtup bilicten olmayacağını erkenden anlayıp yolları ayırması falan gayet yerinde hamlelerdi son dönemini saymıyorum altını oyanlar belli zaten

transfer konusunda felaket işleri var valla, 13-14, 17-18, 18-19, 19-20 dönemleri saçmalıklarla dolu

hem bilic zaten west ham ile anlaşmıştı kalsın diye de uğraşmadılar mı, şenol son tercihti lucescu istiyorlardı ama adam gelmem diyordu

olurda geri gelirse İNŞALLAH başarılı olur tabii ki beğenmiyorum diye kötülüğünü isteyecek değilim
bipbipbupbup

Etiketler: