Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Rasim, Umutcan Kaya, gokhans, Sinan66, Monza, kartalizma190399, hasankale, Mehmet57, Gökhan Güvenç, ulumemo, golazokartal, murat baltacı ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 27562 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/tugbahacibayram/status/1982108954483106183?t=982QAlOeQODrRQ7KAJ2_dw&s=19
diyeceğim diyeceğimde demiyorum, sağlam bir ban yerim ağzıma gelenleri söylesem!! Madem 3milyar borçlanma yetkisi isteyecektinde ne diye sermaye arttırımından gelen parayı bankalar birliğine ödedin? Amacınız ne sizin bu kulübü bu kadar borçlandırarak ne yapmak istiyorsun? Projen ne? Ne vaadediyorsun? Bu camio başkan sen, hoca sergen, transferler vizyon falan ortada ne diye size 3milyar borçlanma yetkisi verecek? O genel kurulda buna onay veren net hain ve Beşiktaş düşmanısır. Dikilitaş’ı bile aldılar kulübün elinden hainler!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

city ve chelsea altyapıları kolay kolay üzmez
Serkan rençberin önereceği 2 u23 kuralına göre adamı alır gelirler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

ohooo ne yetkisi daha kardeşim, arsa dedi verdiler sermaye arttırcam dedi 2. kez yapıcak daha neye borçlanıyor
Çarkı çevireniyor, projelerden birisi çıkmaza girmiş emlakkonut ile sanırım. Geleceğini düşündüğümüz paralar yalan oldu anlayacağın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Sosyal medyada denk geldim, forma sponsorluğunda diğer 2 renkli takımın senelik kazancı 8-10milyon euro arası, biri adidas diğeri puma ile anlaşma yapmışlar zaten. Bizim ne kadar biliyormusunuz? 20 milyon TL şaka değil 2021 yılında anç denen …….. tarafından adidas ile 5 yıllık yapılmış tl cinsinden, euro hesabından 500bin euro’ya geliyor. Arkadaşlar bu hata, iş bilmezlik falan değil düpedüz vurgundur. Ben artık bu gibi aptallıkların beceriksizlikten olduğuna inanmıyorum, resmen kulübü soyuyorlar, 2.bir sözleşme, 2.bir para akışı var artık bu bariz.. Bu matruşka denen kişilerin alayının bu kulüple ilişkisi kesilmeli..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Sosyal medyada denk geldim, forma sponsorluğunda diğer 2 renkli takımın senelik kazancı 8-10milyon euro arası, biri adidas diğeri puma ile anlaşma yapmışlar zaten. Bizim ne kadar biliyormusunuz? 20 milyon TL şaka değil 2021 yılında anç denen …….. tarafından adidas ile 5 yıllık yapılmış tl cinsinden, euro hesabından 500bin euro’ya geliyor. Arkadaşlar bu hata, iş bilmezlik falan değil düpedüz vurgundur. Ben artık bu gibi aptallıkların beceriksizlikten olduğuna inanmıyorum, resmen kulübü soyuyorlar, 2.bir sözleşme, 2.bir para akışı var artık bu bariz.. Bu matruşka denen kişilerin alayının bu kulüple ilişkisi kesilmeli..
Paragraf paragraf yazıp sildim ya. Yarın maç var gram heyecan yok üzerimde. Keşke Hüseyin Yücel başkan olsaydı. Bundan daha iyi olacağımızdan adım gibi eminim.

Edit : Hüseyin Yücel o gün canlı yayında sormuştu hangi parayla yapacaksınız diye? ...
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:07:23 Samet Demir ]

Etiketler: