Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

gokhans, Kapkarakartal, Samet Demir, Sinan66, Rasim, Samet Ç, Özgür Gültekin, kartalizma190399, emre_1978, 19YMK03, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, yorgo_d(geodem), golazokartal, Yancos, underworld, cornelius, murat baltacı ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 27139 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı levitate

başkan kimdi başkan ? :D

Sergen hulk istedi adama batşuayi aldılar suclu sonra sergen hadi oradan :D

Erdal torunogulları bile acıkladı hoca hulku istedi almadık o zaman dedi.40 yaşında hulk halen oynuyor.

Siz anç savunun hocayı yeyin sanki hoca gidin texeira,pjanic,mehmet topal alın dedi.

evet alın dedi ya hatta kontrat uzatma şartlarından birisi transferlere bakmaktı?

bizzat kendi açıklaması var pjanici önerdi yönetim, hemen alın dedim diyor pjanicle telefonda konuşmuş gel demiş hatta
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

evet alın dedi ya hatta kontrat uzatma şartlarından birisi transferlere bakmaktı?

bizzat kendi açıklaması var pjanici önerdi yönetim, hemen alın dedim diyor pjanicle telefonda konuşmuş gel demiş hatta
Anlatamazsın kardeşim ne dersen de boş. Bir kulağından girer diğerinden çıkar.

VI gelince de sergen zamanında da dilimizde tüy bitti. Ançden bir halt olmaz dedik.

Hatta şampiyon olduğumuz hafta girin yorumlara bakın herkes anç yi eleştirdi. Kapı kapı tvleri dolaşıyor diye.şampiyonluk kutlamasında bile ne oyuncu ne teknik ekip bu yönetimin  önüne geçemedi.

Bak sergen biraz daha tökezlesin aynı güruh Şenol baba bizi kurtar demeye başlayacak. Ufukları dar çünkü. Bildikleri 2 kişi var. Ne iyi bir hocayı, ne de iyi bir oyuncuyu hayal edebiliyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Anlatamazsın kardeşim ne dersen de boş. Bir kulağından girer diğerinden çıkar.

VI gelince de sergen zamanında da dilimizde tüy bitti. Ançden bir halt olmaz dedik.

Hatta şampiyon olduğumuz hafta girin yorumlara bakın herkes anç yi eleştirdi. Kapı kapı tvleri dolaşıyor diye.şampiyonluk kutlamasında bile ne oyuncu ne teknik ekip bu yönetimin  önüne geçemedi.

Bak sergen biraz daha tökezlesin aynı güruh Şenol baba bizi kurtar demeye başlayacak. Ufukları dar çünkü. Bildikleri 2 kişi var. Ne iyi bir hocayı, ne de iyi bir oyuncuyu hayal edebiliyorlar.

kutlamada ekibi kıytı köşeye oyuncuları arkaya atmışlardı, poster paylaşıyorlar kocaman anç var falan :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Konular birbirine karıştığı için tam anlayamadım. Bütün dünyanın tanıyıp bildiği Hulk'ı istediği için Sergen futbolcudan anlıyor diye düşünmemiz mi bekleniyor şimdi?  :D

Scout işlerine karışmadan önce kendi işini düzgün yapsın Sergen.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/erkamofficiall/status/1981308103975940247?s=46
Bizim bir başkanımız vardı, gerekirse Beşiktaş için sabaha kadar kapıda yatarım yinede hakkını yedirmem falan diyordu. Nerede acaba? Anç ile keyif kahvesi mi içiyor acaba ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Tez zamanda yeni yönetim yeni yapılanma olmalı bu yönetim ve başkandan olmayacak. Hoca desen ayrı sıkıntı tutturmuş transfer schout diye yahu elindeki malzemeyi kullan kadron kötü değil sen geldikten sonra alınan dört beş oyuncu var devre arasıda alınır yapılır ama sen birşeyler göster ne ilk geldiğindeki motivasyonu var nede o zamanki gibi ekibi.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Tez zamanda yeni yönetim yeni yapılanma olmalı bu yönetim ve başkandan olmayacak. Hoca desen ayrı sıkıntı tutturmuş transfer schout diye yahu elindeki malzemeyi kullan kadron kötü değil sen geldikten sonra alınan dört beş oyuncu var devre arasıda alınır yapılır ama sen birşeyler göster ne ilk geldiğindeki motivasyonu var nede o zamanki gibi ekibi.
Sergenin söylemleri hikaye, takımın yarısından fazlasını bu sene aldık zaten. Kulüp de çiftlik olmuş kimin ne iş yaptığı belli değil. Sergen kafasına göre yapılanmadan bahsediyor, başkan falanda dur kardeşim sen işine bak demiyor. Sergene gelince kulübü çok dert ediyorsa teknik ekibini yenilesin.

Çevrimiçi Samet Demir

Fırat Günayer: Sergen Yalçın bana göre çok doğru bir konuşma yaptı. İlk defa biri olanı söyledi. “Biz şampiyonluğa gidiyoruz, Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri biz de yapacağız, bayrakları çıkarın” konuşmaları gerçekçi değildi. Rakipler bu kadar farkı açmışken, dört yıl kötü giden bir takımı bir anda uçuramazsın.

Çevrimiçi gokhans

Fırat Günayer: Sergen Yalçın bana göre çok doğru bir konuşma yaptı. İlk defa biri olanı söyledi. “Biz şampiyonluğa gidiyoruz, Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri biz de yapacağız, bayrakları çıkarın” konuşmaları gerçekçi değildi. Rakipler bu kadar farkı açmışken, dört yıl kötü giden bir takımı bir anda uçuramazsın.
Bu medyadaki maymunlarla, bu iq'su düşük kitle neden ozaman gvb'nin en az 3 transfer dönemi gerekli konuşması üzerine linç başlatıp, burası Beşiktaş, burda hedef herzaman şampiyonluk diyorlardı? Ne oldu da şimdi bu konuşma çok doğru bir konuşma olmuş? Ozaman söylenenlere paralel bir şey de ben söyleyim o zaman, Yönetimi olmayan, maaş alamayan ptt 1.lig ayarındaki ligin en kötü takımı gençlerbirliği ne karşı rafa, abraham, djalo,orkun, cerny'li kadro ile çıkıp eksiklikten, transferden bahsedemezsin!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Bu medyadaki maymunlarla, bu iq'su düşük kitle neden ozaman gvb'nin en az 3 transfer dönemi gerekli konuşması üzerine linç başlatıp, burası Beşiktaş, burda hedef herzaman şampiyonluk diyorlardı? Ne oldu da şimdi bu konuşma çok doğru bir konuşma olmuş? Ozaman söylenenlere paralel bir şey de ben söyleyim o zaman, Yönetimi olmayan, maaş alamayan ptt 1.lig ayarındaki ligin en kötü takımı gençlerbirliği ne karşı rafa, abraham, djalo,orkun, cerny'li kadro ile çıkıp eksiklikten, transferden bahsedemezsin!!!
Takım ve oyuncular yeni, oyunun oturması için zamana ihtiyacımız var deseler eyvallah diyeceğimde, zaten yeni kurulmuş takım için ekstra 3 transfer dönemi istemek saçmalığın dikalası oluyor.

Çevrimiçi Monza

Şu meşhur '3 transfer dönemi lazım' söylemi ilk çıktığından bu yana 2 transfer dönemi geçti zaten. Biri ara, biri yaz.

Bence söylem çok doğruydu, o geçen seneki leş kadroyu bir dönemde yenilemek mümkün değildi.

Ancak halen '3 transfer dönemi lazım' deniyorsa ben şunu anlıyorum: 3 sayısı eksilmiyor, hep 3  :)

Çevrimdışı levitate

ulan gvb ve ole bunları deyince niye sövüyordunuz köpekler
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Beyinsizce hareket ettiğin sürece istersen 20transfer sezonu olsun farketmez. Samsun ve göztepe’yi bi izleyin ne dediğimi anlarsınız. Adamların 600bin euroya aldığı 2 adam gibi adam yok bizim kadroda, göztepeye girmiyorum zaten. Başakşehir’in sağbeki mesela o azman!! 300-400bin eurolug oyuncular..
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2025, 13:54:09 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beyinsizce hareket ettiğin sürece istersen 20transfer sezonu olsun farketmez. Samsun ve göztepe’yi bi izleyin ne dediğimi anlarsınız. Adamların 600bin euroya aldığı 2 adam gibi adam yok bizim kadroda, göztepeye girmiyorum zaten. Başakşehir’in sağbeki mesela o azman!! 300-400bin eurolug oyuncular..
Graf var elimizde değerlendirmiyoruz. Serkan rençber ile fantazi yapacağız. Samsun 300-400 binlik alıyor bizde 4-5milyonluk daha kalitelileri alalım dedikde hoca karşı çıkıyor. 6 milyona cengizi alalım diyor oda.

Çevrimiçi kartalizma190399

Sahipli kulup olunca oyle oluyor iste. Ama sen buna karsiydin mesela?

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen hoca, Yusuf Sarı transferi için özel talepte bulundu.
Yusuf, sıkışan oyunda kilit isim olabilir.
Her iki kanatta oynama özelliği var.
Ayrıca yerli statüsünde.
Mesela Salih ile takası mümkün!

(Orhan Yıldırım)

Hoca başakşehiri istiyordun da yanlışlıkla bizim hocamız mı oldun Allah'ını seversen.

Yusuf gelir yedekten falan bir şekilde katkı verebilirde adamın vizyonu cengiz ve yusuftan ibaret.

Çevrimiçi gokhans

Sahipli kulup olunca oyle oluyor iste. Ama sen buna karsiydin mesela?
ben Beşiktaşlıyım, elbette karşı olacağım her Beşiktaşlının olması gerektiği gibi. Doğru işler için sahibi olması gerek değil, sahiplenen bir başkan olması yeterli. Adanada satılmıştı mesela dimi?

Etiketler: