Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Demir, Serdar3444, Kartal Ç, Gökhan Güvenç, balkan-kartal, hasankale, Umutcan Kaya, Monza, Özgür Gültekin, Gökhan Kurt, o2bucak, Kapkarakartal, Yancos, Necmi, cornelius ve 139 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 26747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı levitate

başkan kimdi başkan ? :D

Sergen hulk istedi adama batşuayi aldılar suclu sonra sergen hadi oradan :D

Erdal torunogulları bile acıkladı hoca hulku istedi almadık o zaman dedi.40 yaşında hulk halen oynuyor.

Siz anç savunun hocayı yeyin sanki hoca gidin texeira,pjanic,mehmet topal alın dedi.

evet alın dedi ya hatta kontrat uzatma şartlarından birisi transferlere bakmaktı?

bizzat kendi açıklaması var pjanici önerdi yönetim, hemen alın dedim diyor pjanicle telefonda konuşmuş gel demiş hatta
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

evet alın dedi ya hatta kontrat uzatma şartlarından birisi transferlere bakmaktı?

bizzat kendi açıklaması var pjanici önerdi yönetim, hemen alın dedim diyor pjanicle telefonda konuşmuş gel demiş hatta
Anlatamazsın kardeşim ne dersen de boş. Bir kulağından girer diğerinden çıkar.

VI gelince de sergen zamanında da dilimizde tüy bitti. Ançden bir halt olmaz dedik.

Hatta şampiyon olduğumuz hafta girin yorumlara bakın herkes anç yi eleştirdi. Kapı kapı tvleri dolaşıyor diye.şampiyonluk kutlamasında bile ne oyuncu ne teknik ekip bu yönetimin  önüne geçemedi.

Bak sergen biraz daha tökezlesin aynı güruh Şenol baba bizi kurtar demeye başlayacak. Ufukları dar çünkü. Bildikleri 2 kişi var. Ne iyi bir hocayı, ne de iyi bir oyuncuyu hayal edebiliyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Anlatamazsın kardeşim ne dersen de boş. Bir kulağından girer diğerinden çıkar.

VI gelince de sergen zamanında da dilimizde tüy bitti. Ançden bir halt olmaz dedik.

Hatta şampiyon olduğumuz hafta girin yorumlara bakın herkes anç yi eleştirdi. Kapı kapı tvleri dolaşıyor diye.şampiyonluk kutlamasında bile ne oyuncu ne teknik ekip bu yönetimin  önüne geçemedi.

Bak sergen biraz daha tökezlesin aynı güruh Şenol baba bizi kurtar demeye başlayacak. Ufukları dar çünkü. Bildikleri 2 kişi var. Ne iyi bir hocayı, ne de iyi bir oyuncuyu hayal edebiliyorlar.

kutlamada ekibi kıytı köşeye oyuncuları arkaya atmışlardı, poster paylaşıyorlar kocaman anç var falan :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Konular birbirine karıştığı için tam anlayamadım. Bütün dünyanın tanıyıp bildiği Hulk'ı istediği için Sergen futbolcudan anlıyor diye düşünmemiz mi bekleniyor şimdi?  :D

Scout işlerine karışmadan önce kendi işini düzgün yapsın Sergen.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/erkamofficiall/status/1981308103975940247?s=46
Bizim bir başkanımız vardı, gerekirse Beşiktaş için sabaha kadar kapıda yatarım yinede hakkını yedirmem falan diyordu. Nerede acaba? Anç ile keyif kahvesi mi içiyor acaba ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: