Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mellfred, Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, Mehmet57, Samet Ç, kartalizma190399, Kapkarakartal, tolga1903, Yusuf Berberoğlu, COB, 38life, Yancos, murat baltacı, Umutcan Kaya ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 23794 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Twitter'daki Sergen yalakalari kadro kalitesizliginden dem vuruyor. Sanki Genrclerbirligi ic saha maci degil de Benfica deplasmani oynadik da kadro yetmedi.
Ole varken buyuk takim boyle futbol oynar mi.
Ole'nin kadrosunun ustune 6-7 transfer yapilip ligden koptuktan sonra ama kadro yetersiz. Bir gidin yahu.

Ali Ece nasil kiviracak merak ediyorum. Muhtemelen herseyi Jurasek'e yikacak ve sevgili hocasina tek laf etmeyecek.

Çevrimdışı sEuL

Taraftarı olmasan eğlenceli klup ama neyse.

Guti’ninde dediği gibi, Beşiktaş amatörler tarafından yönetilen büyük bir klup. Hoş artık ne büyüklüğümüz var o da tartışılır, kimsenin şeyine takmadığı Dingonun ahırına dönen bi yere dönüştü.

Sergen’e birsey demiyorum, bir sene takilip parasını alıp gider. Ama basiretsiz başkan ve ekibi gitmediği sürece futbola biraz ara veriyorum kendimce.

Göz göre yapılan hatalara göz yumanlarında Allah belalarini versin.

Takimi takip etmeye devam edecek arkadaşlara da sabirlar diliyorum. Besiktas’li degilde adamcı olan trollere fazla vakit ayırıp cevap vermeyin diye de eklemek isterim, enerjinize yazık. Engelleyin kafanız rahat olsun, bırakın kendi kendilerine yazıp çizsinler.

Sağlıcakla kalin.

Çevrimiçi 38life

Sergen geldikten sonra 7 maçta 3 galibiyet aldık. O 3 takımın ligdeki konumlarına bakın.

Çevrimiçi levitate

Sergen geldikten sonra 7 maçta 3 galibiyet aldık. O 3 takımın ligdeki konumlarına bakın.

bu konuda çok uyaran oldu ama unuttu herkes, hakkımızda hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen severleri kızdırmayayım diye 1.75 puan ortalaması yakalar demiştim ama tahmin ettiğim gibi o puan ortalamasını bile yakalayamayacak

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada sergen ile yeni sezonda kendi kurduğu kadro ile de devam bu sene kadroyu o kurmadı seneye kursun öyle ilk beşe giremesin ki komple kurtulalım kendisinden

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu arada sergen ile yeni sezonda kendi kurduğu kadro ile de devam bu sene kadroyu o kurmadı seneye kursun öyle ilk beşe giremesin ki komple kurtulalım kendisinden

Bence de daha iyi kurardı N'sakala,welinton ile şampiyon oldu.

1 milyon € aldırdığı gökhan sazdağ bedava kiralanan cengiz daha faydalı oluyor.

40 milyon € verilen abraham,30 milyon € verilen orkun,6 milyon € verilen yedeğe bile giremeyen taylandan daha iyi kadro kurardı.

Cerny,Jurasek,jota mota girmedim daha iyice can sıkıcı bir hal alıyor çünkü.

Kadro'nun en zayif oyuncularini sayip onlarla sampiyon oldu demek kurnazlik oluyor biraz. O Sergen Josef Aboubakar Ghezzal'la sampiyon olmadiysa o zaman Okan Buruk da yillardir Sergio Oliveira, Nelsson, Kaan Ayhan, Adekugbe'yle sampiyon oluyor deriz. O zayif kadro'yla sampiyon yapti derken rakiplere de bakmak lazim. Birinin forveti Slimani digerinin Mustafa Muhammed'ti.

Çevrimiçi Samet Ç

Bence de daha iyi kurardı N'sakala,welinton ile şampiyon oldu.

1 milyon € aldırdığı gökhan sazdağ bedava kiralanan cengiz daha faydalı oluyor.

40 milyon € verilen abraham,30 milyon € verilen orkun,6 milyon € verilen yedeğe bile giremeyen taylandan daha iyi kadro kurardı.

Cerny,Jurasek,jota mota girmedim daha iyice can sıkıcı bir hal alıyor çünkü.
aynen daha iyi kadro kurar :D

Çevrimiçi Samet Ç

Kadro'nun en zayif oyuncularini sayip onlarla sampiyon oldu demek kurnazlik oluyor biraz. O Sergen Josef Aboubakar Ghezzal'la sampiyon olmadiysa o zaman Okan Buruk da yillardir Sergio Oliveira, Nelsson, Kaan Ayhan, Adekugbe'yle sampiyon oluyor deriz. O zayif kadro'yla sampiyon yapti derken rakiplere de bakmak lazim. Birinin forveti Slimani digerinin Mustafa Muhammed'ti.
olur mu rakipler çok iyiydi biz çok kötüydük sergen tek başına aldı şampiyonluğu abu satınca inanılmaz çareler buldu o süper futbol aklıyla

Sergen'in kurdugu kadro'yu gorduk zaten. Teixeira ve Pjanic'li orta sahayla onde baski futbolu oynamaya calistiriyordu. Sampiyonlar Liginde 0 cekerek rekor kirdik kendi sahanizda Giresun'dan 4 yiyerek ekim'de havlu attik. Insanlarin akliyla dalga gecmeyin. Kimse aptal da degil bu kadar unutkan da degil.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:22:57
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
kurtulamayızki bir sezon sonra yine sergen naraları atılmaya başlar

Çevrimiçi tolga1903

Taraftarı olmasan eğlenceli klup ama neyse.

Guti’ninde dediği gibi, Beşiktaş amatörler tarafından yönetilen büyük bir klup. Hoş artık ne büyüklüğümüz var o da tartışılır, kimsenin şeyine takmadığı Dingonun ahırına dönen bi yere dönüştü.

Sergen’e birsey demiyorum, bir sene takilip parasını alıp gider. Ama basiretsiz başkan ve ekibi gitmediği sürece futbola biraz ara veriyorum kendimce.

Göz göre yapılan hatalara göz yumanlarında Allah belalarini versin.

Takimi takip etmeye devam edecek arkadaşlara da sabirlar diliyorum. Besiktas’li degilde adamcı olan trollere fazla vakit ayırıp cevap vermeyin diye de eklemek isterim, enerjinize yazık. Engelleyin kafanız rahat olsun, bırakın kendi kendilerine yazıp çizsinler.

Sağlıcakla kalin.

Kesinlikle yapılması gereken aktivite. Takımımız yıllardır ızdırap oldu sevenlerine tepedeki takım asla kaybetmiyor ve biz sürekli kayıp verip her sene kasım'ı göremiyoruz. Biraz uzak durmak lazım geçen sene kendi adıma bu kararı alıp bir dönem uyguladım bu sene sürdürmek en güzeli. Sen yine yurt dışındasın iyi yerdesin hem bu ülkede yaşayıp hem Beşiktaş'ı sürekli takip etmek maçını izlemek destek olmak gerçekten yoruyor. Sen de sağlıcakla kal.

Çevrimiçi levitate

Kesinlikle yapılması gereken aktivite. Takımımız yıllardır ızdırap oldu sevenlerine tepedeki takım asla kaybetmiyor ve biz sürekli kayıp verip her sene kasım'ı göremiyoruz. Biraz uzak durmak lazım geçen sene kendi adıma bu kararı alıp bir dönem uyguladım bu sene sürdürmek en güzeli. Sen yine yurt dışındasın iyi yerdesin hem bu ülkede yaşayıp hem Beşiktaş'ı sürekli takip etmek maçını izlemek destek olmak gerçekten yoruyor. Sen de sağlıcakla kal.

artık kaybetmek falan komik geliyor valla derbiler hariç canım bile sıkılmıyor :D bizi bu hale getirenler utansın ne diyelim
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/KartalRecord/status/1979606739566678097

takım bir şey çalışmamış, kadroyu ben kurmadım, zor durumda geldik kartları kullanıldı şimdi de bu, fb maçına kadar işler kötü giderse ben napayım kardeşim der bırakır
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

mert falan ıslıklandı hiç konuşamadık, artık mecbur kaleci alırlar herhalde ya da emre'yi falan koysunlar takılsın

iki golde de üstüne gelmiş euro 2024'te iyi oynadı diye 1.5 yıldır yatıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bravo başkan!

Kasimi bile görmeden lige havlu atmayı beceren başkan olarak tarihe geçtiniz.

Çevrimiçi Samet Ç

-Taylan Bulut planlarınızda yer almıyor mu?

Sergen Yalçın: "Taylan çok genç bir oyuncu. Sonuca göre hareket etmemek lazım. Kayserispor maçında da Svensson'la oynadık, o zaman böyle bir soru sormadınız. İşler kötü gittiği zaman doğal olarak oynamayan oyuncular gündeme gelir. Taylan daha çok genç, ileride oynayacak süreyi bulur. Şu an biz Gökhan ve Svensson'la gidiyoruz."

Taylan zaten kayseri maçında oynayamıyordu erteleme maçı olduğu için :D

Çevrimiçi levitate

-Taylan Bulut planlarınızda yer almıyor mu?

Sergen Yalçın: "Taylan çok genç bir oyuncu. Sonuca göre hareket etmemek lazım. Kayserispor maçında da Svensson'la oynadık, o zaman böyle bir soru sormadınız. İşler kötü gittiği zaman doğal olarak oynamayan oyuncular gündeme gelir. Taylan daha çok genç, ileride oynayacak süreyi bulur. Şu an biz Gökhan ve Svensson'la gidiyoruz."

Taylan zaten kayseri maçında oynayamıyordu erteleme maçı olduğu için :D

e aynı adam gururla ersin rıdvan ve emirhan'dan bahsediyor bu kardeşimiz de onlardan birisi değil mi günahı ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

e aynı adam gururla ersin rıdvan ve emirhan'dan bahsediyor bu kardeşimiz de onlardan birisi değil mi günahı ne

Bunu olmayan yönetimimiz açıklamak zorunda.

Çevrimiçi levitate

Bunu olmayan yönetimimiz açıklamak zorunda.

...

beğenmiyoruz değiştiriyoruz daha saçması geliyor napcaz acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Geçen sene bu haftalarda lider ile aramızda 2 puan vardı, hakemin katlettiği g5 maçı adil yönetilse yenip lider olacaktık. Şu an ise o kadar takviye ve transferlerle 12 puan fark var ve 6.cıyız. Ekim ayında havlu atarak bir ilk yaşıyoruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Yetiş ya Şenol hocam, 1 turda seninle gönül eğlendirelim. Sergen aşkımız çabuk bitti. (Gerçi şuan Şenol güneş olsa ilk 3 te olurduk.)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mellfred

kurtulamayızki bir sezon sonra yine sergen naraları atılmaya başlar
atılmaz diyemiyorum
 öyle böyle bir toplum değiliz

Etiketler: