Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Rasim, maıden, kartalizma190399, hasankale, Samet Demir, ulumemo, NioHH, COB, golazokartal, Mehmet57, Yancos, murat baltacı, Umutcan Kaya ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 22513 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/AjansHaber_1903/status/1978328944806883603?t=IUQEKK91NgIV6w0O_hL5aQ&s=19
lerma geliyorsa çift 6'lı sisteme geçiyoruz demek. josef atiba tipi bir orta saha kurgusu istiyor hoca belliki, ozaman rafa'da ciddi ciddi gidiyor demektir. Asıl soru işareti oyun kurulumu ve futbol aklını orkun tek başına kaldırabilir mi? üretkenlik nasıl olur? bakıp göreceğiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

yok artık abartmanın lüzumu yok :D bu diyarlardan bir münch geçti adriano ile kafa kafaya yarışır. Keza deli ibo var. Şöyle bir düşünüyorumda şuu adamlar dışında sol bek'imiz hep eksikmiş..

Munch'u da onune koysan Masuaku 3 olur yani. Ibrahim Uzulmez mi? Mucadeleciligine saygim var, ama teknik taktik yetenek olarak anca vasatti. Masuaku yillardir PL'de oynadi, Ibrahim Uzulmez Championship'e zor giderdi.
Ben de solbek tarihimizi bildigim icin zaten Masuaku kalmali diyordum. O gun Masuaku'yu kotuleyenlere futbol tanrilari Jurasek verir iste.

geçen sene masuaku ile gedsona takmıştı taraftar
ben de gedson masuaku rafa üzerine koyarak transfer yapılır diye bekliyordum
futbol bu kadar göreceli bir şey olabilir mi

Sahi birde Gedson meselesi vardi. Gedson'un oynadigi takimlar asla sampiyon olamiyordu, tum mesele o'ydu.
Simdi gitti bakalim ne olacak. Gedson gitti, orta saha'ya 35 milyon euro harcadik ve hala adam ariyoruz bu arada.

lerma geliyorsa çift 6'lı sisteme geçiyoruz demek. josef atiba tipi bir orta saha kurgusu istiyor hoca belliki, ozaman rafa'da ciddi ciddi gidiyor demektir. Asıl soru işareti oyun kurulumu ve futbol aklını orkun tek başına kaldırabilir mi? üretkenlik nasıl olur? bakıp göreceğiz.

Oynayacagin maclarin 90%'inda rakiplerin bizim yari sahaya gecmeye bile tenezzul etmeyecegi bir ligde cift 6 sacma. Atiba bizde 6 oynamiyordu o sene, ama hadi diyelim oyle olsa bile o takimin sampiyon oldugu puan ve lig simdikiyle apayri. Simdi 2 beraberlik alinca ligden kopuyorsun zaten. Galibiyet ve hucum disinda sansin yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Zor maçlar için düşnülüp Rafayı sol kanada kaydırırlar bence. Anadolu maçlarında ndidi, Orkun, rafa çıkarız. Şuan orta saha için elimizde kartal ve demir ege var. O nedenle oraya 2.bir 6 numara şart. 6-8 de olabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Zor maçlar için düşnülüp Rafayı sol kanada kaydırırlar bence. Anadolu maçlarında ndidi, Orkun, rafa çıkarız. Şuan orta saha için elimizde kartal ve demir ege var. O nedenle oraya 2.bir 6 numara şart. 6-8 de olabilir.
sametim avrupa’da yokuz, zor maç dediğin bir elin parmağını geçmez. Son 1 aydır rafa haberlerinin pompalanmasınıda düşününce olay açık aslında..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: