Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Georgetown, Samet Ç, yaço58, Samet Demir, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Umutcan Kaya, hasankale, Serdar3444, Kapkarakartal, mellfred, Yancos, Rasim, maıden, Sinan66, murat baltacı, Necmi, murat, kahyaoglueren, blackeagle35, mayguntr ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 18016 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Sinan66

hakemler, yayinci kurulus bildiğin taraf tutuyor yönetimden ses seda yok.

o.b maç sonu hakemden sikayetçi oluyor yüzsüz yüzsüz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

galibiyeti alsaydık hakem filan konuşulmazdı.Adamlar şimdi 10 kişi yenebilirdik kafasını yaşıyor.Tamamen her şey bize yazar, resmen biz yarışta yokuz ama ligi tek takıma da bırakmayız dedik fbyi soktuk ikisinin yarışını izleyelim diye tekrar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Benim görüşüme göre kritik sürece girdik, önümüzde ki 6 maçta en kötü 5 galibiyet 1 beraberlik hakkımız var ki; rakiplerinde bu süreçte puan bırakması gerekiyor. Şu 6 maçta 2 mağlubiyet ile çıkarsak lig bizim için biter. Hoş 3 mağlubiyet alsak bile maalesef şaşırılacak durum olmaz bu oyuncu grubuyla oyunla normal

kritik sürece girdik bu maçı kazansak her şey değişebilirdi rüzgarı arkamıza alırdık, hakkımızda hayırlısı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Benim görüşüme göre kritik sürece girdik, önümüzde ki 6 maçta en kötü 5 galibiyet 1 beraberlik hakkımız var ki; rakiplerinde bu süreçte puan bırakması gerekiyor. Şu 6 maçta 2 mağlubiyet ile çıkarsak lig bizim için biter. Hoş 3 mağlubiyet alsak bile maalesef şaşırılacak durum olmaz bu oyuncu grubuyla oyunla normal

kritik sürece girdik bu maçı kazansak her şey değişebilirdi rüzgarı arkamıza alırdık, hakkımızda hayırlısı

Bizi en çok yoran,üzen 5 senedir şampiyon olamamız değil, şampiyonluk potasında olmayı bırak erkenden kopmamız, fbliler bile bizden daha iyi durumda mental olarak. Artık ben şampiyonluk yarışını sonuna kadar izlemek istiyorum olmasak bile götürelim, ilk 10 haftadan ligden kopan yönetim,ekip istemiyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat baltacı

Bugünden sonra Sergendende umudum kalmadı benim ole devam etse ne fark olacaktı muhtemelen gs maçını alır alanyada beraberlik çıkarırdi umudumuz Sergen dedik ama daha kötüye gittik iç sahada taraftar gazıyla oynuyormuş gibi yapıyorlar deplasmanda kedi gibiler ne taktik ne teknik ne mücadele ne strateji birşey göremiyorum ben bir hafta boyunca neye hazırlandılar acaba yorgun demoralize olmuş takıma puan verdik baskı yedik mücadele edemedik pas yapamadık neyi konuşacağız neyi izleyeceğiz neyle umutlanacagiz bilmiyorum ışık göremiyorum sezon sonuna kadar Sergenin yakınmalarını şikayetlerini adalinin polyana açıklamalarını dinler dururuz. Oyuncularda ekmek elden su gölden paralarını alır ruhsuz ruhsuz gezinirler olan yine bize taraftara oldu yazık oldu çok yazık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

Bu basiretsizlerden bi cacık olmaz, sosyal medyaya bakayım dedim adamlar Lemina’nin kırmızı görmesi gereken pozisyon üzerinden mağduriyet naralari atıyor. Bütün yorumcular Gs’nin hakkı yendi Yasin Kol’un düdüğü astirilmali diyor inanamıyorum.

O çocuğu O. Buruk o got kadar boyu ile kalkmış hakem hakem makem diye agliyor. Yok neymiş hakem taç kenarindakj pozisyonlarını durdurmuş. 10 saniye öncesinde kirmizi kartı vermemiş hakem kodumunun yosmalari. Lemina son adam Bilal’i indiriyor, kırmızı.

Osimhen’in Emirhan’in boğazini sıktığı pozisyonda aynı şeyi Orkun yapsa atilmisti. Salaklık Emirhan’da tabi ogrenmesi gerekiyor her pozisyonda yerde sürünen o çocuğu Terreria gibi kendini yere bırakmasını. Oncesindede Osimhen hakem dudugunun ardından Jurasek’in ayakları biçiyor.

Ilkay’in Cengiz’i indirdiği pozisyonda utanmaz herif bırak sarıyı faul bile vermeyi düşünmüyordu zoraki faul verip sarıyı atladı.

Terreria mıdır nedir ilk yarida Ndidi’nin tassaklarina vuruyor hiçbir şey yok. Sorun birazda bizim oyuncularda, adam gibi oynamayı bırakıp bu pozisyonlarda kendilerine 50 takla attirmalilar.

Basiretsiz yönetim uyan, kimin hakkını savunacaksınız mk

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:41:48
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
https://x.com/HaberKartali/status/1974562210602226038

neyin alışkanlığı maça böyle başladın mantıklıydı sonra değiştiremedin işte
saçmalamış ne alışkanlığı takım daha yeni kuruldu ve sen bu takımın ilk hocasısın kocaeli maçında yaptılar golü yedik sen hoca değilmisin düzeltseydin bu takımın geçmişide sensin bu günüde sensin geleceğide sen olacaksın iyi yada kötü ne çıkarsa senden çıkacak

Çevrimiçi murat baltacı

saçmalamış ne alışkanlığı takım daha yeni kuruldu ve sen bu takımın ilk hocasısın kocaeli maçında yaptılar golü yedik sen hoca değilmisin düzeltseydin bu takımın geçmişide sensin bu günüde sensin geleceğide sen olacaksın iyi yada kötü ne çıkarsa senden çıkacak
Mazeret bitmiyor oyuncular kendilerine göre mazeret buluyor hoca kendine göre iyide siz yorum eleştiri suçlama kısmında değil işin mutfağındasiniz malzemede sizsiniz ahçıda ama müşteri gibi yorum yapıyor beyler ben bıktım artık bu yaman çelişkiden oyuncular seni dinlemiyorsa sen kenardan görmüyormusun müdahale etsene gerekirse üç dört oyuncu değiştir ama o yorgun bitik takımdan o baskıyı o golü yeme
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Mazeret bitmiyor oyuncular kendilerine göre mazeret buluyor hoca kendine göre iyide siz yorum eleştiri suçlama kısmında değil işin mutfağındasiniz malzemede sizsiniz ahçıda ama müşteri gibi yorum yapıyor beyler ben bıktım artık bu yaman çelişkiden oyuncular seni dinlemiyorsa sen kenardan görmüyormusun müdahale etsene gerekirse üç dört oyuncu değiştir ama o yorgun bitik takımdan o baskıyı o golü yeme

Başkan basın toplantısında 2 saat önceki yönetime sallar, hoca ilk 11'den 8 oyuncusu değişmiş takım için "eskiden kalan alışkanlık" der. Herkes mazeret buluyor da kimse çözüm üretmek için uğraşmıyor bizde.

Galatasaray'ın bizden ve Fener'den en büyük farkı bu. İç çekişme diye birşey yok adamlarda, başarı için bütün camia kenetleniyor. Bu maçta bile haksız olduklarını bile bile avantaja bırakılmayan taç çizgisi kenarındaki sıradan bir pozisyon için dünyanın yaygarasını koparıyorlar. Pozisyonun başında ofsayt yok ve bariz gol şansı var, Osimhen'e daha ilk yarıda gösterilmeyen net bir kırmızı kart var. Asıl sesini yükseltmesi gereken biziz ama ne başkan ne yöneticiler ortalıkta yok.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Sinan66

galibiyeti alsaydık hakem filan konuşulmazdı.Adamlar şimdi 10 kişi yenebilirdik kafasını yaşıyor.Tamamen her şey bize yazar, resmen biz yarışta yokuz ama ligi tek takıma da bırakmayız dedik fbyi soktuk ikisinin yarışını izleyelim diye tekrar

aynen öyle. pasla çikmayi kim akil ettiyse gs'nin ekmegine yag surmustur; adamlar zaten onu bekliyor. liverpoola karsi kaç kere top kaptilar pozisyona girdiler. resmen beraberlige oynadilar

Çevrimdışı sEuL

Başkan basın toplantısında 2 saat önceki yönetime sallar, hoca ilk 11'den 8 oyuncusu değişmiş takım için "eskiden kalan alışkanlık" der. Herkes mazeret buluyor da kimse çözüm üretmek için uğraşmıyor bizde.

Galatasaray'ın bizden ve Fener'den en büyük farkı bu. İç çekişme diye birşey yok adamlarda, başarı için bütün camia kenetleniyor. Bu maçta bile haksız olduklarını bile bile avantaja bırakılmayan taç çizgisi kenarındaki sıradan bir pozisyon için dünyanın yaygarasını koparıyorlar. Pozisyonun başında ofsayt yok ve bariz gol şansı var, Osimhen'e daha ilk yarıda gösterilmeyen net bir kırmızı kart var. Asıl sesini yükseltmesi gereken biziz ama ne başkan ne yöneticiler ortalıkta yok.
Yönetim falan diyoruzda vallaha bu yönetimden bir yöneticinin ismini bilmiyorum. Bizim bi basın sözcümüz var mı? Futboldan sorumlu yönetici kimdir? Kim ne yapıyor inan bilmiyorum. Bi basiretsiz başkan çıkıp iki kelime bir araya getiremeden saçmalıyor ve eski yönetime giydirip duruyor, onun dışında sezon başından beri doğranıyoruz kimse çıkıp hakemler hakkında tek kelime etmiyor.

Sezon başından beri kollanan, ve bu maçta da acik bir şekilde kollanan Gs’nin TD’sinden tut, sosyal medya trollerine ve yorumcu diye ortalıkta dolaşan herifleri resmen hakemde hakem diye agliyor. Gerçekten inanamıyorum, bu kadarda olmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Bu taylan bulut nerde abi? Bir allah kulu sormaz mı bu çocuk nerde 6 milyon euro verilmiş 19 yaşında 1.90 boya sahip türk pasaportunu cebine koymuş çocuğu nasıl hiçbir maçın kadrosuna almıyorsun diye? 31 yaşındaki anadolu topçusu tercih ediliyor hadi lafım yok niye yedekte durmuyor bu çocuk sebep ne yani

Çevrimiçi tolga1903

https://youtu.be/yEM9T-jmNXU?si=7p1Rlch-yYU9Tu1z

Bundesliga 2 bizim ligle aynıdır fener gs ve bizi çıkarırsak kadro değeri olarak. Bu çocuk orada fizik gücüyle iş yaptıysa bu ligde yapmama ihtimali yok kaybettirmemeliyiz bu çocuğu ciddi yatırım yapıldı ve sıradaki maçta hocamızın prensi cezalı. Yine kadroya almazsa sıkıntı çıkarması lazım yönetimin sakatlık vs durumu yok ise eğer.

Çevrimiçi tolga1903

Bu basiretsizlerden bi cacık olmaz, sosyal medyaya bakayım dedim adamlar Lemina’nin kırmızı görmesi gereken pozisyon üzerinden mağduriyet naralari atıyor. Bütün yorumcular Gs’nin hakkı yendi Yasin Kol’un düdüğü astirilmali diyor inanamıyorum.

O çocuğu O. Buruk o got kadar boyu ile kalkmış hakem hakem makem diye agliyor. Yok neymiş hakem taç kenarindakj pozisyonlarını durdurmuş. 10 saniye öncesinde kirmizi kartı vermemiş hakem kodumunun yosmalari. Lemina son adam Bilal’i indiriyor, kırmızı.

Osimhen’in Emirhan’in boğazini sıktığı pozisyonda aynı şeyi Orkun yapsa atilmisti. Salaklık Emirhan’da tabi ogrenmesi gerekiyor her pozisyonda yerde sürünen o çocuğu Terreria gibi kendini yere bırakmasını. Oncesindede Osimhen hakem dudugunun ardından Jurasek’in ayakları biçiyor.

Ilkay’in Cengiz’i indirdiği pozisyonda utanmaz herif bırak sarıyı faul bile vermeyi düşünmüyordu zoraki faul verip sarıyı atladı.

Terreria mıdır nedir ilk yarida Ndidi’nin tassaklarina vuruyor hiçbir şey yok. Sorun birazda bizim oyuncularda, adam gibi oynamayı bırakıp bu pozisyonlarda kendilerine 50 takla attirmalilar.

Basiretsiz yönetim uyan, kimin hakkını savunacaksınız mk

Bizim takım futbolun gerekliliklerini yerine getiremediği yetmezmiş gibi bir de hakeme itirazdır bu tarz şiddetli hareketlerde kendini atmadır onları da beceremiyor yıllardır. Geçen sene kaç kere rafa'nın ayağını eline verdiler itiraz bile gelmedi çoğunda herif köşede yetim gibi yattı durdu.

Böyle sinmiş sünepe gibi takılmaya devam etsinler bakalım adam boğazını sıkıyor atsana lan kendini neyin erkekliği daha bak 40'da 9 kişi kalacaktı adamlar. Ha bu takımın 9 kişi anadolu takımına da yenilmişliği var rafa beyimiz sağolsun dün de köşeye vursa bomboş ama kalecinin üstüne vuruyor 10 milyonluk yıldızımız konya maçında da rabonna vuruyordu son saniye.

Takım dünkü beraberlikle ligden koptu farkinda değiliz ama mutlak galibiyete ihtiyacı olan bizdik herifler değildi. 5 6 eksikle konya'yı deplasmanda yenmediğin her senaryoda bitti yani çünkü bu gs puan kaybetmiyor 19 maçta puan kaybettiği tek takım biziz başak falan bunların önüne yatıyor bitmedi ligin diğer takımlarının bunların kopekliğini yapması. O yüzden büyük fırsat teptik dün gs için beraberlik nimetti bizim için çok ağır sonuç.

Çevrimdışı underworld

Ndidi, atiba değil.
Kesici özeliği olan bir oyuncu, topla ilişkisi iyi olan biri değil.
Sen bunun üzerinden oyun kurmaya çalışırsan çok böyle hatalar görürsün.
Rakipte Orkunu kapattım, Ndidi ye oynatmaya mevcut kılıyor.
İşte mesele burada.
Bu planı saf dışı edecek başka bir taktik gerek.

Çevrimdışı underworld

Adam boğazına sarılmış atsana kendini yere ne diye uzatıyorsun.
O an bıraksa bir kişi daha eksik kalacaklardı.

Çevrimiçi mellfred

bahaneleri hiç bitmiyor
transferleri ben yapmadım, oyuncular geri çekiliyor benlik bir şey yok, maçlar ertelenmiş  niye ertelenmiş….
paşam özür dileriz ya seni de  yorduk

Çevrimiçi Samet Ç

Bu taylan bulut nerde abi? Bir allah kulu sormaz mı bu çocuk nerde 6 milyon euro verilmiş 19 yaşında 1.90 boya sahip türk pasaportunu cebine koymuş çocuğu nasıl hiçbir maçın kadrosuna almıyorsun diye? 31 yaşındaki anadolu topçusu tercih ediliyor hadi lafım yok niye yedekte durmuyor bu çocuk sebep ne yani
olur mu anadolu topçusu bizim geleceği kurtaracak şunu anlaması lazım taraftarın önümüzdeki 5 sene şampiyonluk falan hayal bizim ilk önce üç sene üst üste yarışacak kadroyu kurmamız lazım sonrası zaten gelecek ama bunu geçmişte şansa başarılı olmuş antrenörle yapamazsın görüyoruz işte kendini gram eleştirme yok adamda dünkü maçtan sonra lider bir adam olsa tüm sorumluluğu kendi üstüne alır oyuncuları hedef haline getirmezdi tekrardan

Adam boğazına sarılmış atsana kendini yere ne diye uzatıyorsun.
O an bıraksa bir kişi daha eksik kalacaklardı.
O adami orada atacak hakem yok türkiye de.he nasil atar Emirhan la beraber atar eyyam ile.bu bilmem ne yaptığının yayıncı kuruluşun taraflı yayını ne yapacağız adam lehimize olan hiç bir pozisyonu göstermiyor alalen.olmayanlari da 50 farklı açıdan veriyor

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Serdar3444

Maçı bir daha izledim, sıkıntılarımız var evet ama yeni kurulmuş dengesiz kadrosu olan bir takım için gayette kabul edilebilir bir maçtı. Maçı domine edemedik, topu Kaleye sokamadık ama bu kadroyla bu kadar. Faturayı Ndidi, Mert'e kesmek en kolayı ve bence en değerli 5 topçumuz varsa ikisi bunlar. Sahip çıkmalıyız. Berke'yi göremedik, gitti diyorlar ama Berke kalemizde olsa bu uğultunun beş katı çikardı,  öyle klas kaleci felan değil.
Mertlik bir şey yok, futbol hatalar oyunu,  kalemize isabet eden tek şutları gol oldu. Orada ekstra beklenmeyen pres oldu, denk düştü gol attılar. Bazen elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz, Mert gayet iyi kaleci... Ndidi de taş gibi topçu.
 Rafa orada düşmese 2-0 olsa muhtemelen maç bizimdi ama olmadı. Bu saatten sonra sesleri kesilir, bizde varız artık hepsi biliyor. Takım gelişerek büyüyecek, devre arası takviyelerle iyice kıvama geliriz
 Bu maç Sergen'e yazar benim gözümde. Karşı takım 10 kişi kaldı, çıkar ne yaptığını bilmeyen Abraham'ı, at forvete Bilal'i dağıtsın, sok Rashica'yı işlesin kanadı, oraları dağıtsın. Sergen de sıkıntı var, konsantrasyonu düşük, değişiklikleri zamanında yapmıyor, toparlaması lazım , maç sonu konuşmasıda Sergen gibi değildi, meditasyon seansından çıkmış, bitki çayıyla iyice kıvama gelmiş gibiydi... Gülmesi, anlayışlı konuşmaları felan....garipti

Çevrimiçi yaço58

doğranan biziz gs su mactan sonra güzel algı kasıyor bizimkiler uyuyor.
OSİMHENE kırmızı verilmedi net sonra ofsayt olmayan pozisyona ofsayt uyduruldu daha kaç defa taklacı güvercin gibi atlamalarına hakem faul çaldı bir pozisyonda djalo hiçbirşey yapmadı o maskeli şaklaban anında kendini yere attı bir pozisyon vardı ceza sahamızda o sallai denen adam kendini attımı ne olduysa düştü yanında kimse yokken hakem varı bekledi inanılmaz gerçekten ancak dün çok üzüldüm şunlara 2 tane atıp 3 puanı alıp gelmeliydi  çok yazık oldu

Çevrimiçi levitate

kafayı kullanan fb maçı dahil şurdan full çeker
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

O adami orada atacak hakem yok türkiye de.he nasil atar Emirhan la beraber atar eyyam ile.bu bilmem ne yaptığının yayıncı kuruluşun taraflı yayını ne yapacağız adam lehimize olan hiç bir pozisyonu göstermiyor alalen.olmayanlari da 50 farklı açıdan veriyor

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anadolu takımı ile oynasak bile aleyhimize bir pozisyon olunca yayıncı kuruluş 50 farklı açıdan gösteriyor her seferinde inanılmaz geröekten yazıklar olsun

Çevrimiçi levitate

ondan önceki hoca ole'nin ben öyle takımı geri çektiğini falan hatırlamıyorum, gio ysptı ama gideli bir yıl olacak ve o takımdan adam kalmadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ondan önceki hoca ole'nin ben öyle takımı geri çektiğini falan hatırlamıyorum, gio ysptı ama gideli bir yıl olacak ve o takımdan adam kalmadı
Gio oynarken elinde takım mı vardı ki, kanat yoktu, bek yoktu. Sergenin bunu basına açıklaması yanlış. Tüm planını 11-11 e göre yapmış, kozlar elimize geçince buga girdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: