hakemler, yayinci kurulus bildiğin taraf tutuyor yönetimden ses seda yok.
o.b maç sonu hakemden sikayetçi oluyor yüzsüz yüzsüz
Bu basiretsizlerden bi cacık olmaz, sosyal medyaya bakayım dedim adamlar Lemina’nin kırmızı görmesi gereken pozisyon üzerinden mağduriyet naralari atıyor. Bütün yorumcular Gs’nin hakkı yendi Yasin Kol’un düdüğü astirilmali diyor inanamıyorum.
O çocuğu O. Buruk o got kadar boyu ile kalkmış hakem hakem makem diye agliyor. Yok neymiş hakem taç kenarindakj pozisyonlarını durdurmuş. 10 saniye öncesinde kirmizi kartı vermemiş hakem kodumunun yosmalari. Lemina son adam Bilal’i indiriyor, kırmızı.
Osimhen’in Emirhan’in boğazini sıktığı pozisyonda aynı şeyi Orkun yapsa atilmisti. Salaklık Emirhan’da tabi ogrenmesi gerekiyor her pozisyonda yerde sürünen o çocuğu Terreria gibi kendini yere bırakmasını. Oncesindede Osimhen hakem dudugunun ardından Jurasek’in ayakları biçiyor.
Ilkay’in Cengiz’i indirdiği pozisyonda utanmaz herif bırak sarıyı faul bile vermeyi düşünmüyordu zoraki faul verip sarıyı atladı.
Terreria mıdır nedir ilk yarida Ndidi’nin tassaklarina vuruyor hiçbir şey yok. Sorun birazda bizim oyuncularda, adam gibi oynamayı bırakıp bu pozisyonlarda kendilerine 50 takla attirmalilar.
Basiretsiz yönetim uyan, kimin hakkını savunacaksınız mk