Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

eryigitcaner, Sinan66, Akil Emre, Samet Demir, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, murat baltacı, Necmi, Umutcan Kaya, murat, kahyaoglueren, yaço58, gokhans, blackeagle35, hasankale, mayguntr, Rasim ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 17653 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

hakemler, yayinci kurulus bildiğin taraf tutuyor yönetimden ses seda yok.

o.b maç sonu hakemden sikayetçi oluyor yüzsüz yüzsüz

galibiyeti alsaydık hakem filan konuşulmazdı.Adamlar şimdi 10 kişi yenebilirdik kafasını yaşıyor.Tamamen her şey bize yazar, resmen biz yarışta yokuz ama ligi tek takıma da bırakmayız dedik fbyi soktuk ikisinin yarışını izleyelim diye tekrar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Benim görüşüme göre kritik sürece girdik, önümüzde ki 6 maçta en kötü 5 galibiyet 1 beraberlik hakkımız var ki; rakiplerinde bu süreçte puan bırakması gerekiyor. Şu 6 maçta 2 mağlubiyet ile çıkarsak lig bizim için biter. Hoş 3 mağlubiyet alsak bile maalesef şaşırılacak durum olmaz bu oyuncu grubuyla oyunla normal

kritik sürece girdik bu maçı kazansak her şey değişebilirdi rüzgarı arkamıza alırdık, hakkımızda hayırlısı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Benim görüşüme göre kritik sürece girdik, önümüzde ki 6 maçta en kötü 5 galibiyet 1 beraberlik hakkımız var ki; rakiplerinde bu süreçte puan bırakması gerekiyor. Şu 6 maçta 2 mağlubiyet ile çıkarsak lig bizim için biter. Hoş 3 mağlubiyet alsak bile maalesef şaşırılacak durum olmaz bu oyuncu grubuyla oyunla normal

kritik sürece girdik bu maçı kazansak her şey değişebilirdi rüzgarı arkamıza alırdık, hakkımızda hayırlısı

Bizi en çok yoran,üzen 5 senedir şampiyon olamamız değil, şampiyonluk potasında olmayı bırak erkenden kopmamız, fbliler bile bizden daha iyi durumda mental olarak. Artık ben şampiyonluk yarışını sonuna kadar izlemek istiyorum olmasak bile götürelim, ilk 10 haftadan ligden kopan yönetim,ekip istemiyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat baltacı

Bugünden sonra Sergendende umudum kalmadı benim ole devam etse ne fark olacaktı muhtemelen gs maçını alır alanyada beraberlik çıkarırdi umudumuz Sergen dedik ama daha kötüye gittik iç sahada taraftar gazıyla oynuyormuş gibi yapıyorlar deplasmanda kedi gibiler ne taktik ne teknik ne mücadele ne strateji birşey göremiyorum ben bir hafta boyunca neye hazırlandılar acaba yorgun demoralize olmuş takıma puan verdik baskı yedik mücadele edemedik pas yapamadık neyi konuşacağız neyi izleyeceğiz neyle umutlanacagiz bilmiyorum ışık göremiyorum sezon sonuna kadar Sergenin yakınmalarını şikayetlerini adalinin polyana açıklamalarını dinler dururuz. Oyuncularda ekmek elden su gölden paralarını alır ruhsuz ruhsuz gezinirler olan yine bize taraftara oldu yazık oldu çok yazık.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sEuL

hakemler, yayinci kurulus bildiğin taraf tutuyor yönetimden ses seda yok.

o.b maç sonu hakemden sikayetçi oluyor yüzsüz yüzsüz
Bu basiretsizlerden bi cacık olmaz, sosyal medyaya bakayım dedim adamlar Lemina’nin kırmızı görmesi gereken pozisyon üzerinden mağduriyet naralari atıyor. Bütün yorumcular Gs’nin hakkı yendi Yasin Kol’un düdüğü astirilmali diyor inanamıyorum.

O çocuğu O. Buruk o got kadar boyu ile kalkmış hakem hakem makem diye agliyor. Yok neymiş hakem taç kenarindakj pozisyonlarını durdurmuş. 10 saniye öncesinde kirmizi kartı vermemiş hakem kodumunun yosmalari. Lemina son adam Bilal’i indiriyor, kırmızı.

Osimhen’in Emirhan’in boğazini sıktığı pozisyonda aynı şeyi Orkun yapsa atilmisti. Salaklık Emirhan’da tabi ogrenmesi gerekiyor her pozisyonda yerde sürünen o çocuğu Terreria gibi kendini yere bırakmasını. Oncesindede Osimhen hakem dudugunun ardından Jurasek’in ayakları biçiyor.

Ilkay’in Cengiz’i indirdiği pozisyonda utanmaz herif bırak sarıyı faul bile vermeyi düşünmüyordu zoraki faul verip sarıyı atladı.

Terreria mıdır nedir ilk yarida Ndidi’nin tassaklarina vuruyor hiçbir şey yok. Sorun birazda bizim oyuncularda, adam gibi oynamayı bırakıp bu pozisyonlarda kendilerine 50 takla attirmalilar.

Basiretsiz yönetim uyan, kimin hakkını savunacaksınız mk

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:41:48
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
https://x.com/HaberKartali/status/1974562210602226038

neyin alışkanlığı maça böyle başladın mantıklıydı sonra değiştiremedin işte
saçmalamış ne alışkanlığı takım daha yeni kuruldu ve sen bu takımın ilk hocasısın kocaeli maçında yaptılar golü yedik sen hoca değilmisin düzeltseydin bu takımın geçmişide sensin bu günüde sensin geleceğide sen olacaksın iyi yada kötü ne çıkarsa senden çıkacak

Çevrimiçi murat baltacı

saçmalamış ne alışkanlığı takım daha yeni kuruldu ve sen bu takımın ilk hocasısın kocaeli maçında yaptılar golü yedik sen hoca değilmisin düzeltseydin bu takımın geçmişide sensin bu günüde sensin geleceğide sen olacaksın iyi yada kötü ne çıkarsa senden çıkacak
Mazeret bitmiyor oyuncular kendilerine göre mazeret buluyor hoca kendine göre iyide siz yorum eleştiri suçlama kısmında değil işin mutfağındasiniz malzemede sizsiniz ahçıda ama müşteri gibi yorum yapıyor beyler ben bıktım artık bu yaman çelişkiden oyuncular seni dinlemiyorsa sen kenardan görmüyormusun müdahale etsene gerekirse üç dört oyuncu değiştir ama o yorgun bitik takımdan o baskıyı o golü yeme
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Mazeret bitmiyor oyuncular kendilerine göre mazeret buluyor hoca kendine göre iyide siz yorum eleştiri suçlama kısmında değil işin mutfağındasiniz malzemede sizsiniz ahçıda ama müşteri gibi yorum yapıyor beyler ben bıktım artık bu yaman çelişkiden oyuncular seni dinlemiyorsa sen kenardan görmüyormusun müdahale etsene gerekirse üç dört oyuncu değiştir ama o yorgun bitik takımdan o baskıyı o golü yeme

Başkan basın toplantısında 2 saat önceki yönetime sallar, hoca ilk 11'den 8 oyuncusu değişmiş takım için "eskiden kalan alışkanlık" der. Herkes mazeret buluyor da kimse çözüm üretmek için uğraşmıyor bizde.

Galatasaray'ın bizden ve Fener'den en büyük farkı bu. İç çekişme diye birşey yok adamlarda, başarı için bütün camia kenetleniyor. Bu maçta bile haksız olduklarını bile bile avantaja bırakılmayan taç çizgisi kenarındaki sıradan bir pozisyon için dünyanın yaygarasını koparıyorlar. Pozisyonun başında ofsayt yok ve bariz gol şansı var, Osimhen'e daha ilk yarıda gösterilmeyen net bir kırmızı kart var. Asıl sesini yükseltmesi gereken biziz ama ne başkan ne yöneticiler ortalıkta yok.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: