Senden önce ki mesajlara bak bakalım kim kabul etmiş ? millet 1.ci gol'ü paylaşmış alanyalı oyuncuya faul var diye.Forumda ki herkes farkında 1 sen varsın senden başka kimse yok.
Renkli övücülüğü goygoyunu ben yapmıyorum sen kendii kendine yapıyon gs,fb kazanınca gelip onları güzelliyorsun bizi aşalıyorsun sürekli böyle insanlar görüyor merak etme.
Sende renklileri övmeye devam et aynı bu yoldan devam et yolundan sakın şaşma!
ben övmüyorum.. doğruları yazıyorum.. diyorum ki adamlar kadro planlamasinı doğru yapıyor, kadrolarinı buyük ölcüde koruyarak iyi transferler yapıyorlar, biz kadroyu koruyamadık ve transfer yapamadık diyorum..
adamlar maddi darbogazda olmasina ragmen yapıyorlar, bizim maddi durumumuz daha iyi olmasında ragmen neden yapamiyoruz diyorum..
yazdıklarımın çogu bu yönde iletiler..
bunlar renkli seviciliği degildir. dogruları söylemektir. ama senin kafanda gs ve fb nin dogru yaptıgi isleri yazmak renkli seviciligi oldugu icin yanliş anliyorsun.
ayrıca sampiyonlukta en buyuk rakiplerimiz bunlar. elbette fb ve gs ile kendi takımımızı kıyaslama yapacagız. gidip sivassporla kıyaslama yapacak halimiz yok..