Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105424 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Love bizim sistemimize uymamış olabilir ama biz almadan hemen önce bi sürü gol atabilen bir adamdı. Ben rakiplerimize gitmesini istemem. Ama pektemek her türlü gidebilir onda sıkıntı yok:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklı olabilirsin :) Ama pektok da başak da epey attı hatta az daha aldırdığı puanlarla şampiyonluktan edecekti bizi her türlü zarar gönül ister yurt dışı ya da başka ligler ama bu adamların varlığı zarar boşa giden paralardan kar ederiz. Yer açılır vs derken gitmeleri her türlü hayırlı olur kim olursa olsun bana göre.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gs Modeste yi bitirmiş İstanbul geliyormuş
Bu yönetim kökten değişmeli
Dolar kur döviz bilmem ne rakiplerin senden daha kötü konumda mali olarak adam gidiyor modeste yi alıyor o kadar borç la FFP ye batmış vaziyetteler üstelik

Yanlış anlaşılmasın lütfen fakat Herşeye rağmen o riski göze alıp şampiyon olmak için kaliteli oyuncu aldılar başarı şampiyonluk istiyorsan bazen risk almayı da elini taşın altına koymayı da bileceksin kur ortada döviz böyle diyip işin içinden sıyrılmak olmaz
Eylülde bu yönetim kökten değişir de taraftar feraha kavuşur inşallah
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 13:40:50 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı EMİR EMRE

en az 1 puani alirlar ama bi yenerlerse dagilir fener
o yüzden yenilttirmezler feneri daha ligin çok başında kopartmazlar :)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fener ne zaman böyle antin kuntin transfer show yapsa bi cacık olmadı onlardan.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rus ablamız konuya NOKTAYI KOYMUŞ :claps: :claps:

ForzaCR7 :bandit:

🗣 Rus Milli Jimastikçi Alexsandra Soldatova: "Yaptığımız sporda çalışmayı bıraktığın an yeteneğin hiçbir önemi kalmaz. Futbolda da böyle. Cristiano Ronaldo olmak, Messi olmaktan daha zordur."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mrred

Liverpool aynı golden yine attı press yap topu kap gol at :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Bonaventura çok güzel bir gol attı. O vücut açısı ile iki ayağını birden yerden keserek dışla kontrollü, sert ve temiz bir vuruş çıkarabilmek. Şahane.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu GS’ye ffp kurallari islemiyor mu ? Adamlar bir suri transfer yaptilar. Alim-satim dengesinde zararda degil miydi bunlar?

Çevrimdışı mylife1903

Bu gostepede borgez baya baya cumcuk oturmus, mismgibi oynuyor zaten iyi oyuncuydu
Bi de bu gazzman midir nedir zenci cocuk var baya iyi oyuncu bugun de iyi oynuyo

Çevrimdışı 'TaNeR'

Cüneyt Çakır’ın eyyama devam, maçı durdurduğu yere bak... Göztepe 2'ye 1 yaparken gol pozisyonunu kesti. Üstelik öncesindeki fb pozisyonu ofsayt ;-)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Göztepe geçen sene ki gibi, defansif sertliği hemen hiç yok. Ofansta da kopuk kopuklar. Fb çok etkili aksiyonları olmamasına karşın rakip ceza sahasından çıkmıyor. Son vuruş yapamıyor onlar da.

Fb bu sene en kırılgan takım olacak üst gruptaki. Bu aralar sık puan kaybetmelerinde fayda var. Ama bu Göztepe nasıl puan alacak bilmiyorum.

Cüneyt Çakır’ın eyyama devam, maçı durdurduğu yere bak... Göztepe 2'ye 1 yaparken gol pozisyonunu kesti. Üstelik öncesindeki fb pozisyonu ofsayt ;-)

beto'da suc var kalsana ayağa atak bitsin :)

top onlara geçince bırak kendini :D

Göztepe geçen sene ki gibi, defansif sertliği hemen hiç yok. Ofansta da kopuk kopuklar. Fb çok etkili aksiyonları olmamasına karşın rakip ceza sahasından çıkmıyor. Son vuruş yapamıyor onlar da.

Fb bu sene en kırılgan takım olacak üst gruptaki. Bu aralar sık puan kaybetmelerinde fayda var. Ama bu Göztepe nasıl puan alacak bilmiyorum.

tamer tuna gitti dağıldılar daha çok ararlar tamer tunayı :)

Çevrimdışı worns

Bu gostepede borgez baya baya cumcuk oturmus, mismgibi oynuyor zaten iyi oyuncuydu
Bi de bu gazzman midir nedir zenci cocuk var baya iyi oyuncu bugun de iyi oynuyo

Alanya'da da baya iyiydi. Yıllarca fransada üst ligde oynamış oyuncu. Anadolu takımları için gayet ideal bek. Bi de bunun sol versiyonu var n'sakala.

fener tırt bu sene.

Beşiktaş-başak bide gs'yi itekleyen mhk arasında geçer yarış.

halil ne yaptın be :D

ordan taksi tutsan 100 tl yazar :D

Çevrimdışı ALDENYX

ne avladılar Volkanı .... adamlarda ne orta oyuncular var beee kardeşim...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı worns

Halil güzel attı.

Fb yönetimi yıllardır oyuncu izliyoruz, transfer meselesine profesyonelce yaklaşacağız diye geldi. Bir de direktör getirdi. Aldıkları oyuncular, Slimani, Ayew, Marco Fabian, Diego Reyes. Bu adamları 2 senedir Tr'ye pazarlamak için ismini geçirmedikleri takım kalmadı. Bunları mı bulmuşlar o kadar araştırmadan sonra. Oyuncular iyidir kötüdür geçtim de Comolli'ye niye ihtiyaç duyuyorlar bu transferi yapmak için. :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Beyler halil napti oyle be. Dellendi fittirdi neşter cikardi cebinden..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Rasim

fb son satislardan sonra tam bir anadolu takimi olmus fb 90-95 mod on :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Beşiktaş!

Etiketler: