Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105363 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

zaten bu renklı övücülüğu goygoyundan başka bildigin bisey yok.

forumdaki çogu kişi de emin ol o yazdıklarımı kabul edecektir.

neyse sen gs ye ve fb ye yatan takımların çetelesini tutmaya devam et.

Senden önce ki mesajlara bak bakalım kim kabul etmiş ? millet 1.ci gol'ü paylaşmış alanyalı oyuncuya faul var diye.Forumda ki herkes farkında 1 sen varsın senden başka kimse yok.

Renkli övücülüğü goygoyunu ben yapmıyorum sen kendii kendine yapıyon gs,fb kazanınca gelip onları güzelliyorsun bizi aşalıyorsun sürekli böyle insanlar görüyor merak etme.

Sende renklileri övmeye devam et aynı bu yoldan devam et yolundan sakın şaşma!

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı enesbjk

Modeste iptal
Ayrıca şeytan fbli bi yöneticiye sormuş, Sisokko da iptal olmuş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

gs ligin "ŞU ANDA" kabullenmek istemesekte favorisi. orta sahaları tam bizim istedigimiz şekilde kurulu. fernando dos olarak oynuyor. belhanda ve akbaba 8 ve 10 numara olarak degisimli oynayabilecek kalitede adamlar. kanatlar zaten feghouli, onyekuru, rodrigues var. hem golcü hem asistçi adamlar.

gomis i kaybettiler ancak gördüğümüz gibi ic sahada bunun eksikligini hissetmiyorlar. zaten golcü alacaklar.

biz ise orta sahayı düzgün oluşturamıyoruz. tolgay ve oguzhan ikiside ne 8 numaea ne de 10 numaea pozisyonunu dogru düzgün oynayamiyorlar. kanatlar desen q7 sürekli artistik hareket pesinde, babel formsuz, lens sakat..

valla gs yi övdum diye kızanlar olacak ama "ŞU ANDA" ligin favorisi maalesef gs gibi görünüyor.

bir an önce ljajic ve ya kagawa gelmeli.

Malesef ki durum budur. Adamlar dogru transferler yaptilar. Genc, dinamik, hizli oynayan bir takim kurdular. Sen yanlis transferler yaptin. Olay budur uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Senden önce ki mesajlara bak bakalım kim kabul etmiş ? millet 1.ci gol'ü paylaşmış alanyalı oyuncuya faul var diye.Forumda ki herkes farkında 1 sen varsın senden başka kimse yok.

Renkli övücülüğü goygoyunu ben yapmıyorum sen kendii kendine yapıyon gs,fb kazanınca gelip onları güzelliyorsun bizi aşalıyorsun sürekli böyle insanlar görüyor merak etme.

Sende renklileri övmeye devam et aynı bu yoldan devam et yolundan sakın şaşma!
ben övmüyorum.. doğruları yazıyorum.. diyorum ki adamlar kadro planlamasinı doğru yapıyor, kadrolarinı buyük ölcüde koruyarak iyi transferler yapıyorlar, biz kadroyu koruyamadık ve transfer yapamadık diyorum..
adamlar maddi darbogazda olmasina ragmen yapıyorlar, bizim maddi durumumuz daha iyi olmasında ragmen neden yapamiyoruz diyorum..
yazdıklarımın çogu bu yönde iletiler..

bunlar renkli seviciliği degildir. dogruları söylemektir. ama senin kafanda gs ve fb nin dogru yaptıgi isleri yazmak renkli seviciligi oldugu icin yanliş anliyorsun.

ayrıca sampiyonlukta en buyuk rakiplerimiz bunlar. elbette fb ve gs ile kendi takımımızı kıyaslama yapacagız. gidip sivassporla kıyaslama yapacak halimiz yok..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

zaten bu renklı övücülüğu goygoyundan başka bildigin bisey yok.

forumdaki çogu kişi de emin ol o yazdıklarımı kabul edecektir.

neyse sen gs ye ve fb ye yatan takımların çetelesini tutmaya devam et.

Sen sana kizanlari kafana takma. Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Gecen sene de kiziyorlardi CL takimiyiz ulen diyorlardi, cinconun tekeri patlar, erken form tuttular diyorlardi. Burasi taraftar forumu objektif yorumlar hos karsilanmaz.

Sen sana kizanlari kafana takma. Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Gecen sene de kiziyorlardi CL takimiyiz ulen diyorlardi, cinconun tekeri patlar, erken form tuttular diyorlardi. Burasi taraftar forumu objektif yorumlar hos karsilanmaz.

Herhalde en objektif yorumu karşılayan Beşiktaş sayfası bizizdir ?

Biz de Beşiktaş hariç diğer takımın hocasına oyuncusuna başkanına küfürü/hakaret'i geçtim dalga geçici mesaj bile atılmadığını en iyi senin bilmen lazım.

Renklilerin sayfasına girip bi yorumlara bakın bize edilen hakaretlere küfürler havada ucusuyor.

iyiye iyi kötüye kötü demesini biz biliriz zaten o arkadaşa kızdığım nokta ayrı ne zaman gs kazansa forumda bitip gs'yi güzelleyip Beşiktaş'ı kötüleyip çekip gidiyor.

Bi kere de hakem gs lehine hata yaptığı zaman aramızda görelim böyle arkadaşlarımızı da bizimde içimiz rahat etsin.

Çevrimiçi levitate

Ayrıca şeytan fbli bi yöneticiye sormuş, Sisokko da iptal olmuş

Modeste iptal
forvetsiz gs herkes için daha hayırlı
bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

forvetsiz gs herkes için daha hayırlı

modestenin referansi cok iyiydi olmamasi iyi olmus. yalniz imza parasi 4,5 mio yillik maas 3.5 mio istemis gs den cok guzel sogusleyecekti saf parasini :D

Çevrimiçi levitate

modestenin referansi cok iyiydi olmamasi iyi olmus. yalniz imza parasi 4,5 mio yillik maas 3.5 mio istemis gs den cok guzel sogusleyecekti saf parasini :D
bi sayfa bizden 7 civarı bişey istedi demişti
bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

bi sayfa bizden 7 civarı bişey istedi demişti

saf silkeliyo iste biz yemeyiz de gsde o potansiyel vardi :)

Çevrimdışı atalay

Üçüncü golde topu soldan sağa çekerken vücudunu o kadar hızlı devirdi ki stoper topa çok daha yakın olmasına rağmen ters ayakta belini döndürene kadar dokunuşu yaptı. Artı iki golde de çok temiz vurdu. Pochettino'nun hücum geçişlerine uygun oyuncu. @worns

saf silkeliyo iste biz yemeyiz de gsde o potansiyel vardi :)

gözleri korkmuş :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Rasim

https://www.transfermarkt.de/fabian-transfer-scheitert-an-fenerbahce-forderungen-ndash-bobic-bdquo-ein-faules-ding-ldquo-/view/news/317972

Saglik testini aslinda gectigini, febe kulübünün sözlesmede olmayan istekler istedigini ve futbolcunun kabul etmedigini bu yüzden transferin gerceklesmedigini yaziyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

https://www.transfermarkt.de/fabian-transfer-scheitert-an-fenerbahce-forderungen-ndash-bobic-bdquo-ein-faules-ding-ldquo-/view/news/317972

Saglik testini aslinda gectigini, febe kulübünün sözlesmede olmayan istekler istedigini ve futbolcunun kabul etmedigini bu yüzden transferin gerceklesmedigini yaziyor :bandit:
Futbolcudan sozlesmede olmayan ne istenir yahu

Çevrimdışı Rasim

Futbolcudan sozlesmede olmayan ne istenir yahu

manejeri pis koku aldim demis  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

manejeri pis koku aldim demis  :bandit:
Fb sitadini gezdiyse normal abi koku

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fenerbahçe, Harun Tekin'i almış.

bu gs'ye 1.ci torbadan bayern gelicek :D

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Alıntı yapılan: atalay - 20 Aralık 2016, 09:10:31
Liga MX iyi takip edilmesi gereken bir lig. Hirving Lozano gibi göz önünde olanlar kadar César Montes, Érick Gutiérrez, Rodolfo Pizarro, Jonathan González gibi potansiyel aralığı epey geniş genç oyuncular var. Fio, Liga MX'den Carlos Salcedo'yu sezon öncesi satın alma opsiyonlu kiraladı ve çok iyi bir oyuncu kazandı.

Lozano'dan sonra Érick Gutiérrez de PSV yapmış. Lozano gibi katetmesi muhtemel. PSV'de Meksikalılar iş yapıyor. Guardado, Moreno gibi. Salcedo ise Frankfurt'a geçmiş. DK'da iyi performans sunmuştu.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu gs'ye 1.ci torbadan bayern gelicek :D

Real veya Barça da olur :)

2 den de Liverpool

Çevrimdışı EMİR EMRE

onlarda olur :D

ooh liverpool 3. torbadaymis. o zaman 2 den Napoli 3 ten Liverpool gelsin :D

Etiketler: