Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38359 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi 38life

Emre Mor da asist yapmış nasıl yaptı acaba?

Çevrimdışı tangaz

Gomez gol atmış. Stada gidiyorum seyredemedim. Nasıl atmış?

kornerde kafayla soktu sağdan kullanılan kornerde ön direk hizasında kule gibi yükselip uzak direğe doğru döndürüp saplamış süper bi kafa golü @38life
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 18:24:10 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

kornerde kafayla soktu sağdan kullanılan kornerde ön direk hizasında kule gibi yükselip uzak direğe doğru döndürüp saplamış süper bi kafa golü
İlk golü de güzel bir kafa golüydü. Bitik Wolfsburg'da anca böyle atabiliyor adam napsın. Bize de lazım böyle bir kafacı.

Çevrimdışı tangaz

Emre Mor da asist yapmış nasıl yaptı acaba?

defans hatası sol bek ayağında saçma sapan top tutuyor mor basıp presle kapıyor topu sağdan ceza sahasına elini kolunu sallayarak girip pası bomboş aubaya veriyor oda boş kaleye plaseliyor @38life
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi 38life

defans hatası sol bek ayağında saçma sapan top tutuyor mor basıp presle kapıyor topu sağdan ceza sahasına elini kolunu sallayarak girip pası bomboş aubaya veriyor oda boş kaleye plaseliyor @38life
Pozisyonu görmedim ama Emre iyi yapıyor bu hücum presleri.

Çevrimdışı tangaz

İlk golü de güzel bir kafa golüydü. Bitik Wolfsburg'da anca böyle atabiliyor adam napsın. Bize de lazım böyle bir kafacı.

özellikle fişşekli kadroya lazımdı bence kafacı forvet

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

özellikle fişşekli kadroya lazımdı bence kafacı forvet
Gomez bu sezon çok yazardı abi

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez 2 yaptı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez 2 yaptı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arap atı misali iyi açıldı adam

Çevrimdışı mylife1903

Abu larin yanlisini mi aldik acaba?
Bu abumanyak, bunu alacaktik biz

Çevrimdışı OrhanAker

Chelsea dörtledi bu sezon eplde kavga çıkar 5 takım şampiyonluk potasında.

Çevrimdışı OrhanAker

Chelsea dörtledi bu sezon eplde kavga çıkar 5 takım şampiyonluk potasında.
5-0

Çevrimdışı atalay

Nagelsmann'in Hoffenheim'ı, Bayern deplasmanında da namağlup unvanını korumuş. Hedefleri doğrultusunda yürüyen Rangnick'in Leipzig'ini, Hasenhüttl ve Hertalı Macar Dardai'yi de kutlamak lazım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yarın Vaz Te ve Rodallega Feneri ince ince doğrayacak.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Napoli-Lazio efsane bir maç oynanıyor.

ikinci yarıda 50. dakikada Hamsik in müthiş golü ile öne geçen Napoli, 20 saniye sonra golü yedi.

Yalnız hoca sakin dursa da, çok agresif bir adam az önce yedek kulübesini yumrukladı. Defans hataları bizim maçta mahsus değilmiş, her kafa topunu rakibe indiriyolar.

Napoli nin işi çok zor bu savunmayla olmaz.

Çevrimdışı OrhanAker

Muharrem usta da ne saçmalamış be kardeşim kırmızıyı vermedi de geç ne edebiyat kasmaya çalışıyorsun birde üstü kapalı hakemi tehdit ediyor aklınca azıcık sempatim vardı onunda içine etti küme düşersiniz umarım.

Çevrimdışı mylife1903

Muharrem usta da ne saçmalamış be kardeşim kırmızıyı vermedi de geç ne edebiyat kasmaya çalışıyorsun birde üstü kapalı hakemi tehdit ediyor aklınca azıcık sempatim vardı onunda içine etti küme düşersiniz umarım.
Trabzon camiasinda bir patlama oldu bence ustelik basinin gazina geldiler. Programlarda oyle bir giris yaptilar ki sanki maci izlemesem samsunspr maci yasanmis sanacam.

Yahu karijmanin pozisyonuna kirmizi verse tamam, cok itiraz olmaz, oguzhanin bir hava topunda elini kullanmasi var orda ikinci saridan ben olsam atardim ama ilk sarisi sari degil, olay cikardi.

Tsnin penalti bekledigi pozisyonlar cimbizla cekilmis an'lar. Atiba azicik cekiyor koca adam dusuyor. Marcelonun onune kendini efe oynar gibi atiyor, rezillik.

Hakem kotuydu adam butun takdir haklarini tsden yana kullandi, hakem bizi resmen sahamizdan cikartmadi uydurdugu faullerle. Adriano azicik omuz koydu faul, obur tarafta cenkin suratina omuzla girdi herif, devam. Bunlar gundeme gelmez. Genis ozete baktim trtnin koydugu ahaha hakemlik bisi yok, yukarida yazdigim pozisyonlar, oguzhanin ikinci sarisi ozetlerde yok.

Sacma bir algi yapiliyor, butun yazarlari okudum, fotomactan okuyun o yahin muduru mudur nedir, oturup hakem yazmis. Yazik. Yonetim bunlara bir care bulmali yoksa ayni 2004 sezonu olacak.

Bakin yazmistim bir daha yazayim 2003 yilinda tribun cikisi rahmetli kazim kanati gormustum, ankaragucu maciydi yanlis hatirlamiyorsam, kazanmistik. Buna kazim abi bak bu hakemler boyle giderse basimiza bir is gelecek, butun maci ankaragucune veriyor, bir tane besiktas lehine takdir hakki kullandi gunde,e geliyor, ariza cikacak, demistim bana rahmetli hadi, hadi yapmisti eliyle, hep mi hakem suclu, demisti. Ben de goruruz, gidis gidis degil demistim. Samsunspor maci sonrasi gordugumde, sinirliydi, ben elimle hadi hadi otobus kacti yapinca, utandi sonra.

Ben yaz basindan beri diyorum, operasyon kokusu var havada

Çevrimdışı kartalgolgolgol

http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-yoneticisi-levent-galatasaray-2340317-skorerhaber/

Bunlar ne kadar utanmaz yüzsüz insanlar. Kulübün derhal bir açıklama yaparak haddini bildirmesi lazım şu yönetici bozuntusuna.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimiçi Kapkarakartal

Akşam güzel maç var Sevilla - Barcelona izleyebilecek olanlar izlesin.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Temiz algı kastılar helal olsun. Genelde siyaset haberleriyle bildiğimiz mynette bile en tepedeki başlık ''Lig'in zirvesine METE'or düştü'' . Habere de sıralamışlar Mete'nin lig boyu yaptığı hataları. Ülkenin her yerinde ayrı bir patlama şehit haberi var ama Beşiktaş maçındaki hakem daha önemli. Valla yabancı muamelesi görüyoruz ülkede şu an itibariyle.

Bu Trabzonlu arkadaşlarda sezon boyu yatar, gelir bize celallenirler.Aboubakar o golü atsa bi 7-1 faciası daha yaşanacaktı haberleri yok.Umarım küme düşerler Kasımpaşa ile birlikte.

Çevrimdışı Anıl1903

Liverpool-Watford maçı var.Liverpool ilk yarısını 3-0 önde kapattı dün biz bunu yapamadık maalesef.

Çevrimdışı cursedofdragon

Liverpool-Watford maçı var.Liverpool ilk yarısını 3-0 önde kapattı dün biz bunu yapamadık maalesef.

hep abubakar'ın yüzünden o 3.cü golü atsaydı 2.ci yarı o kadar rahat maç olucaktı ki 5 bile olurdu hem böyle konuşmazlardı

Çevrimdışı OrhanAker

Aboubakar sağolsun.Q7 ile beraber rahat 3,4 golü yediler afiyetle.

Çevrimdışı Anıl1903

hep abubakar'ın yüzünden o 3.cü golü atsaydı 2.ci yarı o kadar rahat maç olucaktı ki 5 bile olurdu hem böyle konuşmazlardı
Aynen,acımayacaksın buldunmu pozisyon takım kim olursa olsun işini bitireceksin.Benzer maçları çok yaşadık artık böyle olmaz umarım.

Çevrimdışı Anıl1903

Aboubakar sağolsun.Q7 ile beraber rahat 3,4 golü yediler afiyetle.
Dün stadda izledim maçı zaten şunu söyleyeyim tarihi fark olabilirdi.Boş top çevirmeler,pas hataları ve bitiriciliğimizde olan eksiklikler bunu engelledi.

Etiketler: