Muharrem usta da ne saçmalamış be kardeşim kırmızıyı vermedi de geç ne edebiyat kasmaya çalışıyorsun birde üstü kapalı hakemi tehdit ediyor aklınca azıcık sempatim vardı onunda içine etti küme düşersiniz umarım.
Trabzon camiasinda bir patlama oldu bence ustelik basinin gazina geldiler. Programlarda oyle bir giris yaptilar ki sanki maci izlemesem samsunspr maci yasanmis sanacam.
Yahu karijmanin pozisyonuna kirmizi verse tamam, cok itiraz olmaz, oguzhanin bir hava topunda elini kullanmasi var orda ikinci saridan ben olsam atardim ama ilk sarisi sari degil, olay cikardi.
Tsnin penalti bekledigi pozisyonlar cimbizla cekilmis an'lar. Atiba azicik cekiyor koca adam dusuyor. Marcelonun onune kendini efe oynar gibi atiyor, rezillik.
Hakem kotuydu adam butun takdir haklarini tsden yana kullandi, hakem bizi resmen sahamizdan cikartmadi uydurdugu faullerle. Adriano azicik omuz koydu faul, obur tarafta cenkin suratina omuzla girdi herif, devam. Bunlar gundeme gelmez. Genis ozete baktim trtnin koydugu ahaha hakemlik bisi yok, yukarida yazdigim pozisyonlar, oguzhanin ikinci sarisi ozetlerde yok.
Sacma bir algi yapiliyor, butun yazarlari okudum, fotomactan okuyun o yahin muduru mudur nedir, oturup hakem yazmis. Yazik. Yonetim bunlara bir care bulmali yoksa ayni 2004 sezonu olacak.
Bakin yazmistim bir daha yazayim 2003 yilinda tribun cikisi rahmetli kazim kanati gormustum, ankaragucu maciydi yanlis hatirlamiyorsam, kazanmistik. Buna kazim abi bak bu hakemler boyle giderse basimiza bir is gelecek, butun maci ankaragucune veriyor, bir tane besiktas lehine takdir hakki kullandi gunde,e geliyor, ariza cikacak, demistim bana rahmetli hadi, hadi yapmisti eliyle, hep mi hakem suclu, demisti. Ben de goruruz, gidis gidis degil demistim. Samsunspor maci sonrasi gordugumde, sinirliydi, ben elimle hadi hadi otobus kacti yapinca, utandi sonra.
Ben yaz basindan beri diyorum, operasyon kokusu var havada