Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34481 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

pancu bizdeyken adamlar bize alın timoşuku üstünede 3-5 atalım verin pancuyu diyordu biz kabul etmemiştik sonra bayerne gitti adam  :)
Dunyanin en iyi futbolcusudur benim icin. 2000km yakindaysa usenmem gider canli izlerim. Super bir futbolcu, en son gecen sezon sonlarina dogru
Kupa oncesi izledim hala hatasiz oynuyordu

Çevrimiçi COB

Turkiye bu kaos ortaminda bence puan kaybedecek. Beraberlik kokuyor.

Izlanda Finlandiyayi yener, Hirvatistan bizi çok küçümsemezse yener.

Çevrimdışı Doğukan E.

Türkiye'nin ilk 11'i: Volkan, Şener, Ömer, Hakan Balta, Caner, Ozan, Mehmet Topal, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Enes Ünal, Cenk Tosun

Hiç bir futbolcumuz sakatlanmadan atlatsınlar şu maçı inşallah

Çevrimdışı mylife1903

Türkiye'nin ilk 11'i: Volkan, Şener, Ömer, Hakan Balta, Caner, Ozan, Mehmet Topal, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Enes Ünal, Cenk Tosun

Cenk insallah oynamaz, caner neden oynuyor yaaa ismail gibi bir roberto karlos varken

Çevrimdışı Doğukan E.

Cenk insallah oynamaz, caner neden oynuyor yaaa ismail gibi bir roberto karlos varken
Sakatlık olduğu için aldığı adamı 11 e koyuyor. alla alla anlayamadım? :alala:
sen anladın mı abı

Çevrimdışı mylife1903

Sakatlık olduğu için aldığı adamı 11 e koyuyor. alla alla anlayamadım? :alala:
sen anladın mı abı
Hepimizin koyun oldugumuz icin anlayamiyoruz, coban yapti oldu.

Heec anlam yuklemeye calisma, duzgun bir ulkede iki dakikada kovarlar.

Çevrimdışı Doğukan E.

doğru..
keşke hiç bi futbolcumuz bu herifin elinde olmasa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu akşam milli maç varmış az evvel gazetede gördüm, forumda tek satır giren yok! düşünün işte paratore milli takımı nasılda insanlardan soğuttu...
Yürüyen ego ama bir şey bildiği yok ne sistem ne organizasyon var tamamen boşluk bence abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben kabul edemem bunu hiç kimse benim ismaellll köybaşını izlememi engelleyemezzzz abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Terim boş bir adamdır yahu pirlo dşagw geçmişti

Çevrimdışı mylife1903

Ben kabul edemem bunu hiç kimse benim ismaellll köybaşını izlememi engelleyemezzzz abi

gece gece az gulecektim keyfimin icine tukurdu herif. Var mi boyle bisi yaaaa

Daha 1 saat once bilic doneminin maclarini actim 5-6 tame ozet seyrettim tam ismaelllll kivamimdayim, bak ne oldi izmael oynamiir

Mac hangi kanalda bu arada

Çevrimdışı Tolga

Caner'i başta çağırmayıp İsmail'in bile gerisinde gördükten sonra Hasan Ali sakatlandı diye çağırdın peki.

Madem Caner bu iki oyuncudan da gerideydi ne diye bugun ilk 11 e koydun. Adamın her yeri çelişki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gece gece az gulecektim keyfimin icine tukurdu herif. Var mi boyle bisi yaaaa

Daha 1 saat once bilic doneminin maclarini actim 5-6 tame ozet seyrettim tam ismaelllll kivamimdayim, bak ne oldi izmael oynamiir

Mac hangi kanalda bu arada
Vallahi ismaelle maç keyfinden mahrum bıraktı bizi canerin oynamasını istemiyorum abi

Çevrimdışı Doğukan E.

Vallahi ismaelle maç keyfinden mahrum bıraktı bizi canerin oynamasını istemiyorum abi

abi bide caner keser cenk atarsa üstüne o golle kazanırsak  :evillol: :D

Çevrimdışı Bishamon

Hakan yine mi kanat yoksa Cenk mi kanat oynayacak  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

abi bide caner keser cenk atarsa üstüne o golle kazanırsak  :evillol: :D
Ben baskan olsaydim canerle cenki arardim verirdim ayari. Hic ugrasmaya gerek yok biri bagirsak enfeksiyonu olsun oburunde de sertlesme oldumu islem tamamdir.
Ya arkadas ozan tufanin oynadigi macta izmaeell nasi oynayamaz yaaaa

Kovalenkonun golu var bugun cok iyi futbolcu cok begendim, benimki oynuyor mu?

Çevrimdışı raichu

Caner'i başta çağırmayıp İsmail'in bile gerisinde gördükten sonra Hasan Ali sakatlandı diye çağırdın peki.

Madem Caner bu iki oyuncudan da gerideydi ne diye bugun ilk 11 e koydun. Adamın her yeri çelişki.
yorumsuz

Çevrimdışı OrhanAker

Şu soruyu sorabilecek bir tek adam yok işte basında.
Millet olarak açlıktan vicdanımızımı yedik ne yaptık ben anlamıyorum memleketin her yeri böyle.

Çevrimdışı Doğukan E.

Ben baskan olsaydim canerle cenki arardim verirdim ayari. Hic ugrasmaya gerek yok biri bagirsak enfeksiyonu olsun oburunde de sertlesme oldumu islem tamamdir.
Ya arkadas ozan tufanin oynadigi macta izmaeell nasi oynayamaz yaaaa

Kovalenkonun golu var bugun cok iyi futbolcu cok begendim, benimki oynuyor mu?
birde takım kötü oynayınca bütün renkliler suçu bizimkilere yüklüyor. takım pozisyona girmiyor/sokamıyor ama suçlusu bi çok kez cenk oldu  :akuma:

adamların 11 i belli olmamış abi daha 20 dk ya belli olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adam baştan aşağıya yanlış ya

Çevrimdışı Tolga

yorumsuz
Şu soruyu sorabilecek bir tek adam yok işte basında.
Millet olarak açlıktan vicdanımızımı yedik ne yaptık ben anlamıyorum memleketin her yeri böyle.
Adam baştan aşağıya yanlış ya

Şaka gibi valla :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

adam(?) dedi ya canerin sakatlık şeysi vardı vıdı vıdı vıdı vıdı.istediğimi öyle koyarım istediğimi böyle koyarım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kazanamayız diye düşünüyorum...

Etiketler: